381

Анонимен

преди 13 години

Не съм казала , че сте в тази групова възраст...четете!На мен не ми е работа да измислям подобни материали, защото не съм в тази сфера, но ако се разровите в интернет, което сигурно правите, ще намерите доста добре направени кампании. А и наистина един конкурс по темата щеше да роди доста по/кадърни неща, но за съжеление не съм тази , която да се занимава!И да, ще се се "тровим" , защото сме се запътили към много лошо бъдеще!Знаете първото нещо което ми дойде на главата какво беше? " .....

380

Зафо

преди 13 години

Моля? Аз не съм от тази група на 14/17. Измислете Вие нещо лесно се критикува. Това че са ни проблем термините на младите попринцип е безинтерес към Антиспин клиповете с толкова сложни термини има толкова по брутални клипове за точно тея тип кампании. Обявете конкурс с идея за клип на Антиспин кампания и кое е рамките на нормалното да се тровим заради някой който си пише неща за нещо важно засягащо всички.

379

Анонимен

преди 13 години

Какво не виждаш и колко шум се е вдигнал? Събрали сме се да бсъдим нещо и ми се струва съвсем в рамките на нормалното и или айде да си мълчим всички щото е най-лесно!Ама много ги подценявате 14/17 годишните нещо, а и ако научните термини са ви проблем има нещо наречено фантазия, което липсва и в клипчето!

378

Зафо

преди 13 години

Ами не виждам такова нещо? Нещо се губи?! Трябва ли да се вдига толкова шум? Айде опитайте с научни доводи и научни термини да обясните на едно дете 14-17 годишни да видим дали ще ви разберат или ще ви казват "да ... да... да... разбрах... да... да... да... " и ТЕМАТА НЕ Е РАЗЛИЧНА !!!

377

до Зафо

преди 13 години

Кой е казал , че не вием и срещу това!?!?!?! Темата тук просто е различна!Каузата е благородна и точно за това трябва да се представи по подобаващ начин!!!А щом на децата не им е удобно , занчи е ред на родителите да се заемат с този въпрос! Един подобаващ начин е да отиде до близката видеотека, да вземе едно много едукативно филмче на име " КИДС" или "ХЛАПЕТА" и да го пусне на детето си.Цялата простотия е в това видео и честно каза много ме натъжава как мисли българинът!!!

376

Кур Научен

преди 13 години

Аз съм гений, тва е ясно,курът ми обича тясно.Хей, ***, малка, недей курвей,напред върви ти и поумнейЩе се *** то е ясно,ама не се продавай!Секс ще видиш много ща ***,така е, ама гледай нещата ти да вървят.Айде малко сливо ти помни,курвенталука забрави!

375

-

преди 13 години

БРАВО ЗА КЛИПЧЕТО!!!

374

Вувузелис Куролелис

преди 13 години

Да мастурбирам всеки ден,първа радост е за мен.Курът ми голям е да,обичам *** да ***.Като го вкарам яко,от циците и капе мляко.Иска още, иска пак,да я *** на крак

373

varenia

преди 13 години

Kolkoto po-prostashki, tolkova po razbiraem za 'umnia bulgarski narod'!!!!

372

Зафо

преди 13 години

Така като гледам както сте почнали да погнем и чалга клиповете които генеталите на тъпите ИДОЛИ НА МЛАДИТЕ се виждат безобразно много и то на всеки клип. Защо не виете срещу това? Ами се занимавате с нещо благородно което може да се случи и на вашето дете, което няма да му е удобно да говори с вас и ще дойде при други млади или до тези които СЕДЯХА 5 ЧАСА заради тази простотия която ЖУРНАЛИСТКАТА на DNES.BG написа и разгласи. Те са информиране и позитивни млади хора ! Айде стегнете се малко!

371

Колт

преди 13 години

Ай стига евтини сензации! Кво му е на клипа? В края на крайщата на първо място трябва да се държи сметка за групата към която е насочен - а в случая това са тийновете и младите хора, останалите ако до 25-30 г. не са придобили сексуална култура и не са се научили на отговорност и как да се пазят са безнадеждни. А тази аудитория в по-голямата си част ще го възприеме. Простотийте с дечурлига и т.н. не минават. Реално те не са адресати на клипа.

370

:))))))))

преди 13 години

Клипа е повече от страхотен :) Сухите антиспин клипове само плашат :) Този е направен по страхотен начин :) евала

369

Айде сега

преди 13 години

Плюете, плюете, ама всички го запомниха,нали?Нали всички знаем колко са тежки последиците от пренебрегването на този проблем...ако се погледне на въпроса с малко хумор,поне ще се набие в главите на всички!Съгласна съм,че е вулгарно... ама пък не е като никой да не го прави...

368

SAW

преди 13 години

Я моралистите с ръка на сърцето да си признаят не са ли гледали "задния двор" на съседката, не са ли мечтали за вувузел с колежката...седнали да пищят тука...а чалга клиповете и на азис клиповете по морални ли са????

367

Анонимен

преди 13 години

Това само 3-човека могат да го одобрят 1-Б.БОРИСОВ 2-Ц.ЖВЕТАНОВ 3-ЛЪЧО МОЗЪКА няма кво да се чудите само те са способнио на това

366

iva_sh

преди 13 години

клипчето не е лошо, но ако беше направено от производител на презервативи

365

ПОТРЕСЕН

преди 13 години

НЯМАМ ДУМИ ...

364

mmiu

преди 13 години

да гледаме клиповете от запада.. ти в час ли си изобщо?! я погледни тези интелигентно, професионално и същевременно остроумно направени анти-спин кампании, и пробвай да замълчиш: oddee/item_96896.aspx аман от *** мнения!

363

ppancho

преди 13 години

Клипът не е лош...гаден е но за жалост децата ни говорят точно така помежду си...

362

nastq

преди 13 години

S TOZI KLIP MZ POZDRAVQVA CSI4KI SVIRKOFILI, DVOROMANI I VHODOMANI!