259

sgt.Hale

преди 13 години

Двете групи а твърдения са в сила не за българската нация като цяло а за *** *** не желаещи да се съобразяват с обществените норми и тънещи в беззаконие и смрад!!!! Авторката нещо е объркала понятията...

258

на 20

преди 13 години

трябва абортите да се направят безплатни и всички проблеми ще се решат поне според мен и *** не искат да имат по 10 деца но като нямаш пари за презерватив и след това аборт какво правиш ??

257

Анонимен

преди 13 години

Браво на авторката,казала е думи,които всички го знаем,защо се учудвате сега...А децата на бившите комунисти и настоящи бизнесмени отдавна учат на запад и в САЩ,не се връщат в БГ,а и защо ли,но учат с парите ,които са изсмукали от вас,като ви плащат мизерни заплати,така че всички ще сме виновни това да се случи!

256

tulski

преди 13 години

Ударил си една ракия в повече.

255

Анонимен

преди 13 години

Абе ***, ниска топка си ти. И най вероятно не си българин. Вазов е литературен колос с който биха се гордели много народи ако го имаха. И подозирам, че стихчето аз съм българче страшно те нервира. А си мисля, че си и нисък на ръст, под 1,60 а вазов е бил висок, висок, висок. Имаш ли комплекси от високи хора, а?

254

CostaBlanca

преди 13 години

Скъпи приятели,Може би знаете, че ако сведем населението на Земята до 100 души, като запазим пропорцията, то в това малко село ще живеят: * 57 азиатци * 21 европейци * 14 американци ( от Северна и Южна Америка) * и 8 африканци. * 52 от тях ще са жени, а 48 мъже. * 30 ще са от бялата раса, а 70 от друга раса. * 30 ще са християни (православни, католици, евангелисти), а 70 ще са от друга религия. * 89 ще са хетеросексуални, а 11 ще са хомосексуални. * 6 души ще притежават 59% от материалното богатство и всички те ще са от САЩ. * 80 ще са бедни. * 70 неграмотни. * 50 ще гладуват и ще страдат от недояждане. * 1 ще умира. * 1 ще се ражда. * 1 ще има компютър. * 1 (да, само един) ще бъде с висше образование. Ако погледнем света по този начин, нуждата от взаимно приемане и разбиране ще бъде очевидна. Но помислете и върху това: * Ако се събудите сутринта в добро здраве, ще бъдете по-щастлив от един милион души, които няма да доживеят до другата седмица. * Ако никога не сте преживели ужаса на войната, самотата на затворническата килия, болката от мъченита, ако не сте били на ръба на гладната смърт, тогава вие сте по-добре от 500 милиона души. * Ако можете да отидете до религиозен храм, без страх, че някой ще ви нападне или убие, тогава вие сте по-щастливи от 3 милиарда (да, точно така!). * Ако хладилникът ви е зареден, имате дрехи на гърба си, покрив над главата и място за спане, вие сте по-богат от 75% от хората по-света. * Ако имате пари в банка или в протмонето си, или поне, ако раполагате с няколко монети, то вие сте един от осемте процента привилегировани хора на света. * Ако вашите родители са още живи и все още женени, то вие сте рядък случай. Ако някой ви каже всички тези неща, имате късмет. Защото някой мисли за вас. И защото вие не сте сред двата милиарда души, които са неграмотни. И така:Работете така, като че не ви трябват пари.Обичайте така, като че никой не ви е наранявал.Танцувайте сякаш никой не гледа.Пейте сякаш никой не слуша.Живейте сякаш сте в Рая.

253

8791

преди 13 години

БРАТЯ БЪЛГАРИ!ДА СЕ ПОГРИЖИМ ЗА БЪДЕЩЕТО НА РОДИНАТА!ДА ЗАПОЧНЕМ ОЩЕ ТАЗИ НОЩ...ЗАЕДНО С ЖЕНИТЕ СИ...

252

Ива

преди 13 години

А българките защо да раждаме? За да сме самотни майки ли? Или хайде да си направим бебе, след 1 година се оказва, че имаш бебе, което само реве... и т.н., и хайде при следващата...

251

последния

преди 13 години

В интерес на истината изчезнем ли българите, то и *** ще изчезнат оттук. Паразита не може да живее без приемника си -това е природен здакон. Ще трябва *** да започнат да емигрират. А, до 2050-та година пък Турция трябва да е вече в ЕС и вероятно България ще е васална държава на Турция, тоест може да се надяваме на турската армия и полиция за справяне с ромите,ако не заради нас заради българските турци.

250

xaxax

преди 13 години

Това са пълни глупости. Няма как да стане. Замислете се! Ако останат само 800 000 българи, то кой ще храни ***? То сега едвам ги изхранваме? Замислете се наистина! Ако останат преобладаващо ***, кой ще работи? Те самите не могат да се размножават, ако няма кой да ги храни, защото ще им се наложи на тях да работят. А все пак всички знаем колко им се работи! Спокойно. Вие се грижете за вас и вашите семейства и всичко ще е ОК.

249

bori

преди 13 години

bratia romi stika stese brodavali klasovete za edno kebabce vreme da klasuvame za na6a partia ne za dezi izmengiari dedo kat doite vreme za klasuvane fsicki izberateli sa po na6ti mahli i ni govoriat za po dopro bada6te vece za tiah doiakata sabotetese vlasta e v na6i race

248

Готиният пич

преди 13 години

252, нали за това става въпрос!Ако си работещ родител и вземаш заплата под определен праг трябва да имаш право на данъчни облекчения.Ако си неработещ(разбирай 95% от ***) не трябва да имаш право нито на надбавки, нито на данъчни облекчения.

247

Контра - Атака

преди 13 години

lambo.blog.bg/politika/2010/10/06/ima-li-oshte-niakoi-balyk-koito-da-viarva-na-tozi-***-i.616439

246

agata

преди 13 години

2050 godina 6te napravim muzei na izceznalite balgari i 6te prodavam bilecita na malki cikanceta da razkledad dinozobalgarite ha ha ha iasa romale

245

Анонимен

преди 13 години

Че те са спряни бе пич!2 деца имам и само *** взимат.Нас кучета ни яли...

244

asanco

преди 13 години

vie na moia sik kontroli 6te bravite kolkoto iskam tolkos pati 6te vdikam krakata na moita fatma aslisam vionoven ce imam darba dasam fiagra men got nivi stava aslisam vinoven prosto neste nadareni boviceto ste beberutki e ni6to i diah obicam da vdikam krakata

243

Анонимен

преди 13 години

''Няма как държавата да призове (принуди) гражданите си да не емигрират или да се връщат да живеят тук. Не като да не са правени опити.''Ми не са правени опити-факт!От 20 години държавата закривайки заводи и производства гони гражданите нарочно за да пращат валута на роднини а тя да я трупа като резерв в банките.По печеливш бизнес от този износ на хора държавата откак е ''демокрация'' тук НЯМА!

242

Готиният пич

преди 13 години

1. Спиране на всички детски надбавки.2. Създаване на данъчни облекчения за работещите родители.

241

Анонимен

преди 13 години

''Няма как държавата да призове (принуди) гражданите си да раждат повече или по-малко деца''Напротив има как и е правено вече.Но не иска държавата!

240

koci

преди 13 години

aman be vsickite v bg sa cikani no raslikata e ednisa beli druki cerni e ko malko i cernite da vlastlat e vi6 amerika