520

Др.(ишлю) СтаниШеф

преди 13 години

Тоя да почне вече да мисли кой ще му трие ***, всеки път като се наака.Щото мама и тати няма да са вечно живи, я. А че на нищо не са го научили личи от Москва. Всъщност за френската любов не съм много сигурен. Май трябва да питаме Доган за по сигурно. Пък журналист и историк не можем го нарече за да не обиждаме тези, които си вадят хляба с тези професии. Той и Първанов е историк на книга. Тя и партията им пълна с нереализирани "професионалисти", кандидат кадърни, накацани *** и самотници.

519

Анонимен

преди 13 години

Станишев стана медийна звезда,а къде беше като управляваше?!Четири пъти увеличил пенсиите,та стигнаха до 138лв.Къде му бяха структурните промени?!Окрадаха държавата с Мадритския малоумец и турския престъпник!Бандити!Позор за народ,който избира тия пладнешки обирджии!

518

Анонимен

преди 13 години

Nomer 563, тези дето хвалят БСП са пребити по рождение

517

Москва

преди 13 години

Ако съм пиян и ядосан и този е в кръчмата и почне да хвали БСП - ЩЕ ГО НАБИЯ !

516

Балин

преди 13 години

Може и така да е, но това правителство което е сега направо я надупи!

515

Анонимен

преди 13 години

Станишев може би най-накрая е забременял, затова акушери му се въртят из главата. Не ми се мисли обаче какви ще ги народи... а и кой е бащата (Вигенин???)ах вие палавници такива!

514

опаа

преди 13 години

Егати вица!Ама от един ***, освен педалщини, кво друго да очакваш!Само дето забравя,че тая държава,"с вирнати крака",те я оставиха!И защо, изобщо, се обажда,да го пита човек!

513

анонимен

преди 13 години

ето до какво ни доведоха герб.гласувахме за тях .излъгаха ни .а сега най-крадливите да се смеят на избора ни на най-некомпетентното и крадливо обвързано с картели и олигарси правителство.горките ние

512

Анонимен

преди 13 години

серГЕЙ е един озлобен комплексар, дето освен надути фрази и плоски шеги друго не може да кажежалко че е доктор по историяжалко че е журналистза него важи с пълна сила правилото че некадърниците и смотаняците са най-големите критикари когато има проблем, но ако трябва да се свърши нещо се крият

511

Анонимен

преди 13 години

552 има правописна грешка, а прави забележка на другите за правописа

510

Анонимен

преди 13 години

Много смешно-няма що! Станишев да не се прави на интересен,защото хич не е смешно

509

анонимен

преди 13 години

костов какво ви е виновен.дойде след виденов и вдигна фалирала държава и народ на крака .станишев и бб е едно и също лаят си и все някой им е виновен управляват некомпетентно но крадат компетентно

508

luca

преди 13 години

става дума за този с "пополизъм-а"

507

Dan

преди 13 години

..........еми като са я оставили държавата на горе с краката трябва да дойде специалист да и ги свали, лошото е,че преди това 20 години са мърсували с нея и какви ли не извращения са правени с нея...ама нищо има вече специалист и ще я излекува....колкото и нечистоплътни да са били предишните.....особенно тройката Станишев Царя, Доган....те са заразни и трябва някой да ги вкара в изолатора на инфекциозното в Централния за лечение!!!

506

luca

преди 13 години

този анонимния, който е писал по-долу направо ме вбесява с неграмотното си писане. Не знае да пише правилно пък дава оценки за управлението на държавата. станахме една голяма говорилня, в която всеки казва нещо и изразява "себе си"...но няма никакъв смисъл от това. Ще ми се да см като западните страни и САЩ където умните 10% от населението говорят за политика и управляват.

505

teofil

преди 13 години

Това *** го показват на снимка,като го видя само и мисе поврьща.Този виц е занего-тои и Иван Костов докараха Балгария дае с краката нагоре.АНАТЕМА.

504

25

преди 13 години

тоя хамстер и без това за друго не става освен да измисля вицове! то друго не му остана !

503

до генезис

преди 13 години

Супер си!Е т'ва е истината!Дано помогне да се изчистим...

502

Анонимен

преди 13 години

Я тоя да си спомни как стана министър-председател--как положи клетва и след това щяха да го гътнат,но го "подпряха "отзад и втори път застана да се кълне.Не е летящ старт,а пълзящ....

501

Наблюдаващ

преди 13 години

Станишев май ревнува държавата... 4 години я оправя, и сега не я дава на друг. Плазмодий нещастен.