170

Анонимен

преди 13 години

"бихте ли бил така добър" и т.н. (например "уважаеми г-н крадец, бихте ли бил така добър да легнете по корем? Не? Добре, легнете както на вас ви е удбно.")С тези , както и няколко други мерки, може да успокоим будната гражданска съвест на обикновения българин, на който винаги полицията му е виновна и никога не търси вината в себе си. А към тези, който твърдят, че хранят полицията, имам само 1 въпрос - вие на каква сума се осигурявате?

169

Анонимен

преди 13 години

Нека променим нормативната уредба в следните насоки:1. Вместо призовка - покана. Оформена в розово и с панделка, като на сватба.2. Вместо полицейско задържане - настаняване в хотел "РПУ" - безплатен ол-инклузив за всеки достоен гражданин.3. Белезници да се поставят само с ИЗРИЧНОТО съглсие на лицето.4. Последните да се произведат от мека, елсатична материя, за да не нараняват крехките китчици на родния престъпник.5. При задържане да се използват учтиви думи, като "мола", "ако обичате"

168

Opa

преди 13 години

В МВР-то само така знаят да работят. От тоталитарно време. За нещастие и младите кадри споделят този начин на работа. Едно, че са комплексирани от малките си заплатки, друго, че наистина разни гадове се еб*ват с тях. Като налетят на някой беззащитен и се самозабравят. Вместо да се правят на рамбовци, да събират годни доказателства и като имат нещо сериозно да действат. Само лагерите липсват и не знам какво листи бяха и се връщаме 50 години назад.

167

до 185

преди 13 години

И защо така другарю милиционер ? Защо данъкоплатеца да не е за тази държава ? Тя да не е ваша ? На милиционерите ? Или пък е ? Хайде кажете си какво ви мъчи ? Искате да признаем, че територията българия е на 60 000 принципно прости и изумително мързеливи торби ? Ми какво ще стане ако всички които правят нещо в тази държава се изнесат ? Ще останете вие и цитаните. Тези които не са сътворили нищо смислено през живота си.

166

Анонимен

преди 13 години

Такива като теб наистина не са за България, изчезвай и храни който искаш и където искаш, но там със сигурност ще ревеш от данъци , данъкоплатецо

165

Анонимен

преди 13 години

И като имаш 2-*** сина и дойде полицията, пребие ги и им подхвърли дрога, дали пак ще си толкова ентусиазирана и ще искаш доживотни присъди?

164

Писна ми

преди 13 години

Стига ! Има ясни и конкретни процедури при задържане на заподозрян. Те не включват *** закани от *** с фуражка !В конкретиката - служител на МВР нарушава КРЕЩЯЩО процедурата и опорочава цялата операция. Защо този служител, очевидно неквалифициран, е все още на работа към МВР ?

163

Бодил

преди 13 години

Извинете, вашето дете някой го дърпал за ръката ли, че е почнало да се друса ?Апропо, кой ще гарантира, че вие драга, не сте наркоразпространител ? Утре, първата куха фуражка ще ви просне по лице на земята и ще ти съска `признавай, че много ще боли`. Хайде на бас, че ще си признаете, че сте изнасилили и Червената шапчица дори.

162

Данъкоплатец

преди 13 години

И що ? Що аз да ходя в Германия ? Защо простотията трябва да надделява над здравия разум в България ? Решението е просто - уволнява се цялата сбирщина в МВР /ама заедно с чистачките/, наема се външна фирма /не българска/ за подбор на персонал, назначават се 10 000 млади, свестни момчета и нещата си идват по местата. А сегашните милиционери стават кофражисти. Те за друго и не стават.

161

cvete

преди 13 години

Ей хора ,до кога престъпниците ще остават безнаказани и ще им се зачитат правата.Къде са правата на нашите даца които биват тровени изнасилвани и т.н.Изпуснал се е полицая.Та този човекоподобен заслужава нещо много повече от обида.

160

5225

преди 13 години

Сега поне се отива до там само с лична карта *** и я храни.

159

Данъкоплатец

преди 13 години

Честно, мечтая си за този момент - ДА ХРАНЯ ЧУЖДА ПОЛИЦИЯ. Честно, на драго сърце ще храня германски полицаи. Само да не са български торби, които освен че са некадърни са и лакоми !

158

cvete

преди 13 години

Имам двама сина.Само като си представя че тези чов.същества тровят деца и погубват живота им ,тези думи които е казал полицая са нищо за тези *** а и все пак са думи.Колко мъка само са причинили на хиляди майки и бащи тези ***.Доживотни присъди за такива.

157

Тъй, тъй ...

преди 13 години

"Изглежда странно, но е факт не конкретни управленски ходове, а медийни и "културни достижения" и гафове се превръщат в травматични политически теми."Тц! Ми съвсем не е странно.Просто на "конкретните управленски ходове" медиите пеят дирижирано и хорово осанна. А медийните и халтурни (халтурни не е правописна грешка:) "достижения" като по-меки ги пускат за изпускане на парата на мат'рЯла. И те се превръщат в "травматични политически теми" точно защото тогава лъсва голият *** на управлението и пълното разминаване между медийната "осанна" и обществената оценка. За дълбоко съжаление тази ситуация е същата като по бай Тошово време. Медийни дитирамби, пречещи на блестящите властници фактори, един вестник "Стършел" и театрите да изпускат парата ...

156

гребеца

преди 13 години

снимката показва най-ясно-ЦИРКАДЖИИ

155

Анонимен

преди 13 години

Искам да отбележа, че на мвр не беше орязан бюджета, за разлика от на другите министерства. Далки си струва парите, а? Вземат заплати от нашите данъци, НЕ плащат здравни осигуровки и т.н. Поне да работеха нормални хора там, а то...

154

Анонимен

преди 13 години

Коефициента на интелигентност на българския полицай е отрицателен. Никой не плюе по институцията, а по хората работещи там. Тия скапаняци ще пребият 5 деца и ще ги накарат да си "признаят", после съдът ще ги освободи закономерно. Добре, че съдът е безпристрастен, защото ако зависи от полицаите, всички сме за бой и за затвора. Това ли е правова държава? Явно в мвр трябва всички да бъдат уволненйи и да назначат кадърни и мислещи хора, не побойници. Иначе мвр става поредната престъпна организация.

153

за нищо не става

преди 13 години

Когато някой за нищо не става, той става полицай. Когато някой хептен за нищо не става, той става министър на вътрешните работи. Когато някой е абсолютна нула, него го избират за министър-председател (не става дума само за сегашния).

152

5225

преди 13 години

Плюйте плюйте по Българския полицай. Но не забравяйте че който плюе по собственната си полиция моаже да дойде ред да храни чужда полиция но тогава няма да може да плюе по нея защото нали разбирате...

151

Анонимен

преди 13 години

Макарушо да те стига това над което се подиграваш *** ***