208

Ана от Нимия

преди 13 години

Не съм антрополог, но те отдавна са установили, че човекът и *** са 2 различни вида с общ праотец и са се разделили милиони години преди дефакто да станат на човек/***. Ти нали не вярваш сериозно в библейските истории за произхода на човека? Защото ако да, не виждам смисъл да споря с теб. Ха ха ха ха ха ха!!! Адам, *** и змията, хахахахааххаххаххаха!!!!

207

Анонимен

преди 13 години

Теорията на еволюцията е създадена за да обясни "научно" липсващите звена в тогавашната наука. Тя просто е удобна от гледна точка на определени учени.Но никога (никога) не е почивала на факти. Зад всеки "факт" на еволюционистите се крие една измама.

206

ОК

преди 13 години

Пречи ми това, че еволюция няма. Няма доказателства за еволюцията. Това, което учихме в ком. училища бече лъжа. Няма открити кости на междинни видове - напр. м/у *** и човек. Това което се открива след време се оказват кости на *** или *** или друго. Но не е кост на същество м/у *** и човек. Това е само едната спънка. Има цели книги за това, защо еволюцията е невъзможна.

205

Ана от Нимия

преди 13 години

А какво ти пречи да допуснеш, че Бог стои зад еволюцията?

204

госпожица

преди 13 години

Кажете, че не е заслужено...

203

Shark

преди 13 години

до 218. Имаш известно право но не съвсем. Теорията за еволюцията е създадена на база на факти. И нищо в природата не е случайно прав си. Но животът, може да съществува не само при едни определени условия. При промяна на условията някои организми умират, дрги се приспособяват и тъкмо те дават началото на нови видове. Това обаче не важи за човека, ако се променят условията човека загива. Защото колкото и да е чудно е едно от най-крехките създания на природата. Лошото е че не го осъзнава.

202

ОК

преди 13 години

Разбирам Господ Иисус Христос. Винаги ще има хора, които ще вярват в Истината.

201

Анонимен

преди 13 години

Теорията за еволюцията е... просто една теория. Не е факт.Има мниого теории: напр. теорията за големият взрив.Общо взето еволюционистите приемат, че всичко е плод на случайността. А случайността никога нищо не е създала. Всичко (всичко) в природата е подредено, планирано; с много финни настройки. Животът може да съществува само при едни определени условия, които са много крехки.

200

Shark

преди 13 години

Ти какво разбираш под Бог? Онзи дето е направил човека от кал ли. Така се е вярвало през средновековието.

199

Shark

преди 13 години

Колкото до това дали ще изчезнем, това със сигурност ще стане, но едва ли през следващите 100 години.

198

ОК

преди 13 години

Приемам, че тези, коити вярват в теорията за еволюцията най-вероятно са произлезли от маймуните.А тези, като мен, които не вярват в тази теория, са създадени от Бог.

197

duda

преди 13 години

ami da,nikoi ne pravi ni6to za da se zapazi planetata ni.malko kato se vidi 4ovek s pari i po4va da stroi i da kupuva koli.takuv bqsen materializam nqma da ni bude prosten.kolko petrol se izrazhodva,za da se napravqt nailonovi plikove,koito posle ne se razlagat v bokluka.vsi4ko e plastmasa i nailon-drehi,4anti,butilki................i saznanieto ni e takovaHaide na kolelo

196

Shark

преди 13 години

Глупости, разбира се че е възможно от един вид да се образува друг. Отделен е въпроса че това не става за 10-20 и дори за 100 години. Всеки вид има предшественик от който е произлязъл в резултат на мутации и промени в генотипа. При такава промяна предавана на няколко поколения се появяват нови видове. Това се нарича еволюция.

195

Анонимен

преди 13 години

ха,ха да ви имам и журналистите..става въпрос за ЕДРАТА ШАРКА бе неграмотници.Представям си и колко ви е достоверно останалото инфо.

194

Гуми и Джанти

преди 13 години

Въпросът не е дали ще изчезнем, а кога?Да му мислят бъдещите поколения...не е найс, а :)

193

Анонимен

преди 13 години

"95-годишният професор Фенер" Това ми беше достатъчно да прочета

192

Анонимен

преди 13 години

За какво да работя като "човешката цивилизация ще изчезне след 100 години" :)

191

Анонимен

преди 13 години

Drebnata sharka ne e izkorenena :)

190

Анонимен

преди 13 години

Spoko H.A.A.R.P. regulira ve4e ne6tata s demografskiq problem, v hod e ve4e plana za depopulaciq na naseleneito na Zemqta.

189

Hans Rus

преди 13 години

До 195:Така е, в твоето село долно нанагорнище извънземните още не са идвали, но ти можеш да си мечтаеш и един ден да ги видиш пиейки ракия менте в селската кръчма. *** - мечтател...