37

Една_от_БГ

преди 14 години

Това, което трябва, е Боко тиквата да се махне. Пък дали другите ще останат там, където са, друг въпрос е. Само Боко тиквата да се маха, че ми писна от неговия гол хъс и простащина. Като чуел "конгратулейшънс" и спирал да слуша. Мамин убавец.Ходел бил по "кръщАнета". Тоя не само че не знае чужд език, ами и български не владее като за пред хора. Аман от тази кратуна.

36

Миронов

преди 14 години

Корупцията драги не е тръгнала от Костов в никакъв случай - все пак такава корупция като през комунизма май не е имало - само определени хора да могат да учат, само определени хора да могат да бъдат началници, да не говорим за жителствата и жилищата през това време - но това не е корупция според тебб сигурно. или както ми казват повечето комунистически тъпигьози - то тогава ни било корупция щото то било така

35

Анонимен

преди 14 години

Сини льольовци, вие ли намерихте да говорите за икономика след като Мавъра Костов ораби така нагло държавата разпродавайки цялата индустрия и промишленост на безценица. Преди това същото направи лудия Филип Димитров със селското стопанство под благосклонния поглед на онзи *** Желю Митев Желев и неврастенния президент П.Стоянов.И друго вие сте с 4-*** депутата в момента, повтарям четирима и никой не ви *** в момента!

34

Тъй, тъй ...

преди 14 години

С 15 места по-назад. И по-зле ще става.Вече имаме нетен отлив на инвестициите.Сега са изтипосали Боко в цялата му красота и в ФТ Германия. За лековато и простовато изпуснатия му "мерак" да национализира обратно електроразпределителите. И даже намекват, че е като Уго Чавес. А в заглавиято са го изтипосали "бивш бодигард - сега Рамбо".След такава "реклама" чакайте нови висини .... опс .... дълбини.Ама така е. От бакали и милиционери какво друго очаквахте?И пак Костов ви виновен?

33

Една_от_БГ

преди 14 години

Мартин много бил лъжел? А това да не би да учудва някого? Да не би да има някой на власт, който да не лъже? Овчаров не лъга ли? Костов не лъга ли? Боко тиквата не лъже ли? По репортажите по тв можел да прецени, кой корпоративен интерес седял зад материала. Ами той - да не би да му е чиста тиквата? Я да се сети през периода 1989-1999 какви ги е мътил с неговата Цветелинка из заводи като Оргахим-Русе?

32

Баба на Мартинчо

преди 14 години

Дядо подкрепям те напълно,но сеги отивам да нахраня добитъка,защото ми се обади Мартинчо,че ще ни гостува с 239-те си другари!!! Няма да се излагаме я!!! Трябува да ги посрещам както му се чини!!!

31

Баба на Мартинчо

преди 14 години

И да философствате и да не, по форумите,моето момче и СИЕ винаги ще Ви прецакват!!!Така,че дерзайте от нас Бабите и Дядовците на 240-те Мартинчевчета!!!???!!!???!!!???

30

dfs556hh

преди 14 години

Бойко е нахакан премиер,управлява с хъс и воля,но му трябват ей такива като този, който не само говори, но и казва нещо смислено и полезно.

29

Дядото на Мартинчо

преди 14 години

*** чеедоо тоз бандит много лъже *** .Голям артист се оказа този мартинчо-белята!

28

Една_от_БГ

преди 14 години

Точно така, липсват закони. Не забелязвате ли, как всеки парламент гласува поправки на закони, приети от предишен парламент (в зависимост от това, кой е на власт и чии корпоративни интереси ще защитава). ИЗВОД: Закони има, но не са ефективни, а само проформа. ЗАТОВА са наложителни промени в Конституцията - за промяна на законите, вкл. за Народното събрание, бр.депутати и тн. Чак тогава може да очакваме реално работещ парламент.

27

Анонимен

преди 14 години

МАРТИНЕ ,ТИ ДА НЕ СИ ПАДНАЛОТ ЛУНАТА НАЛИ ОТ 20 Г.СДСПРАВИ ЗАКОНИТЕ ВТАЗИ ДЪРЖАВА.20Г.СЕ МЕНКАТЕ С БСП,НО В ПАРЛАМЕНТА СТЕ ПОСТОЯННО И В КОМИСИЙ И ПРЕДСЕДАТЕЛИ ИЛИ ЗАМ. ВЪВ ВСИЧКИ ПАРЛАМЕНТИ !ДАЛИ ДЯНКОВ ВИ *** В ГАЩИТЕ ТЕЗИ 20 ГОДИНИТИ МАЙ ЩЕ НАДМИНЕШ СТАНИШЕВ ПО ДЕМЕНЦИЯ!

26

Баба на Мартинчо

преди 14 години

Така е чадо,така е,ама млого закъснява да ги кажува нещата! И аз като негова баба се съмнювам да ли е искрен!!!???

25

Баба на Мартинчо

преди 14 години

Дядо,ти ни съ убаждай,щот само аз знам чие е дятето,а иначе си прав,крадеше от дворовете на комшиите!!!

24

Една българка

преди 14 години

Мартин е много ценен коректив за това управление,каквото и да разправя Бойко....В края на краищата, всички виждаме какво става,просто Мартин го синтезира в цифри и проценти!

23

Анонимен

преди 14 години

Според Мартин Димитров пък голяма част от проблемите идват от недомислие в законите. Закони има,но бюрокрацията е голяма.И това го наложи неговия съмишленик Костов.Корупцията тогава си стана дежурна и още я има .Неможе някакъква си там да ми спъва бизнеса защото не е в час!Но взима заплата защото си плащам данъците.Години минаха и чак сега разбра за какво и говоря.Е кой западен бизнесмен ще я изтърпи?Затова не на 53то а на 103 то място ще идем.

22

az

преди 14 години

Еми какво правите в парламента тогава като не можете да променяте законите.То ако е вав ваша полза хи4 няма да се колебаете ама караи пак народа бере парсата на тези заплатаджии в парламета

21

Дядото на Мартинчо

преди 14 години

Да ви кажа дядовото и хайдук беше ,като дете краднеше по дворовете на комшийте .И от тогаз се е заканил политик да стане като порасне!

20

Баба на Мартинчо

преди 14 години

Не са притиснявай за политиците,той Мартинчо ша ги упрай!!!

19

Баба на Мартинчо

преди 14 години

Много баби станахме,затуй дятето ни е хилаво!!!

18

с

преди 14 години

лошото е за политиците защото народа отдавна е зле а сега няма и за тях преди нямаше само за народа