153

АВР

преди 14 години

От години не купувам Труд, защото това е пощенската кутия на мръсните политици в България. Вестник, който хвали властимащите и клевети хората, които искат справедливост.Не купувайте вестникът на Тошо Тошев и Валерия Велева! Така те по ествствен път ще паднат от власт.

152

Димитър

преди 14 години

Велева, покажи малко себеуважение. Млъкни за малко. В крайна сметки си само една пешка в голямата игра, която започва. А пешките падат първи, сигурно си чела романа на Александра Маринина. Млъкни и се ослушай и се опитай да разбереш какво става. Но и да разбереш, пак няма да имаш нормално поведение, за теб всичко е суета и пари. Хайде *** за малко на почивка в чужбина, поне за 2-3 месеца.Виж Аня Пенчева кто се изложи, се покри

151

асф

преди 14 години

Велева едно време спеше с Доган, пишеше статии за пари в Труд, сега се дистанцира от ДПС.Къде бяхте да пишете срещу тях, когато ДПС беше на власт?

150

иванов

преди 14 години

Ама ***,ама. Не пита Вярно ли е, че Доган е взел тези пари само за едното лобиране, като посредник между фирмата и държавата. Била Велева такава и онакава. Вместо да искат прокуратурата и ДАНС да резследват случая доколко е верен и накакво основание му са дадени тези пари. Разсъждават и винят едва ли не Велева, че с написването на тази статия се е осмелила да повдигне капака над тази гадна доганова далавера.А ТРЕБЕ ДАНС И ПРОКУРАТУРАТА А СЕ САМОСЕЗИРАТ, ЦВЕТАНОВ ДА СЕ СЪБУДИ.

149

Петър

преди 14 години

Велева,а кой пишеше хвалебствията за Доганчо ? Пред кого Доганчо стигна до най-умното което съм чувал от него:Валерия,живота е един и кратък,не яхта ами и летяща чиния ще си купя.Велева,ти така старателно го близа,а сега какво стана?От психопатни личности,като него всичко може да се очаква.

148

Спонги

преди 14 години

Когато се обсъждаше оставката на правителството на Виденов, Мадам В беше в групата на журналистите останали в НС за да са в подкрепа на Правителството тогава. Тя е ветропоказател. Когато се смени правителството започва да е с него. Единствено на Костов не прости и това е пряко следствие от близките и отношения с Доган , предполагам. Склонен съм да приема тезата на Доган, което не оправдава далаверата с Цанков Камък.

147

Даола

преди 14 години

Мадам В. иска да се идентифицира чрез българската журналистика - ако последната има морала на госпожата тежко ни и горко.

146

Анонимен

преди 14 години

Благодарение на такива журналистки журналистиката се оказа не четвъртатат власт,ами четвъртия стълб на рекета ..Освен мутренския,политическия и икономическия терор върху хората,се появи и журналистическия,с който можеш да бъдеш тормозен и компрометиран без да имаш възможност да се защитиш..С такива като нея и Тошо Тошев можем да се борим само по един начин,просто да не купуваме вестниците в които те участват и да я питам къде ще си съченява нападките след това ...

145

Анонимен

преди 14 години

Фани единия - удари другия...

144

Гого

преди 14 години

злобата, че вече не си първа куртизанка ражда безумия, Велева!

143

Анонимен

преди 14 години

V mnogo slu4ai jurnalistite vodqt naroda za nosa.Koito pla6ta dobre za nego pi6at hubavi raboti,a koito ne pla6ta zapo4vat da go oplyuvat

142

Анонимен

преди 14 години

Мадам "В",как никой не може да докаже за вас, като има бивши приближени до господин "Д",които твърдят, че сте били многократно,по пеньоар и пантофи при въпросният господин? ААА ДААА,сетих се, вие сте раболи в полза на Българското разузнаване,което всъшнос не съществува.

141

sas

преди 14 години

Тази от снимката първо да каже правила ли е гуш-муш с Доган. И ако го е правила от любов ли е било или от любов към финикийските знаци. И защо се припознава като Мадам В. Май гузен негонен бяга.

140

БГ

преди 14 години

Мадам "В",как никой не може да докаже за вас, като има бивши приближени до господин "Д",които твърдят, че сте били многократно,по пеньоар и пантофи при въпросният господин?

139

Калин

преди 14 години

Милиционерският ТРУД и списващите от кога са "независима" медия?Мадам В придобила ли е някакви имоти, апартаменти в последните 10 години, от чии фирми а ко е така. А това е поредното милиционерски мероприятие, и жив да го облачеш Доганчо, закъсал я .. от всякъде, вече думата му не тежи и прочие хахах Шменти Капели и прах в очите :)

138

присмехулник

преди 14 години

Всеки изъм има своите извращения, но в капитализъма извращението е изначал- но. Всичко е въпрос на сделка/съвест, чест, бъбрек, дроб, дете.../ Социализ ъмът /прицелия вандализъм с който идва/ е органично скопен от корупция, организирана престъпност, политическа проституция и не защото хората от власта са по морално или по умни/хората са еднакви/-липсва основата-частната собственост. Ще завърша с цитат който обичам" Проклет да бъде този който пръв забил е кол и казал мой е" Русо/не е комунист:)/

137

Стоянов

преди 14 години

Мадам В ?!? Що за обръщение към "уважаван" журналист ? Доган издава отношение към Валерия Велева като към съдържателка на журналистически бардак. Унизителна професия за унизени хора. Жалко ! *** сбогом, както се пееше в една песен. Интересно е също какво ли експериментира в момента в своята лаборатория този непризнат гений-филосов-хидроинженер-финансов разпределител-главен държавен лапач и мадатоносител?

136

Чичо

преди 14 години

Тая ако не е платена, то аз съм Бен Ладен!

135

Фори

преди 14 години

Ох тоз мръсен турчин Доган ако го тикнат в затвора - курбан давам.Ама много е хитър мазника, записал откраднатите милиони като консултантска услуга, а сараите и хотелите ги писал на приближени фирми, уж не са негови.Но истината взе да излиза наяве.

134

до Мадам В

преди 14 години

Всички сте платени драскачи и парцали Мадам В.Вие сте съпричастни към бавното унищожаване на българският народ.Не случайно доносниците във вашата "гилдия" са най-много като процент.Били сте и ще си останете плазмодии.