344

Fullrange

преди 14 години

Колко са тези случай? Когато си вървя по пътя и нищо не му правя не означава, че трябва да ме напада. След като ме нападне аз ритам много добре, ами децата, жените как да се защитят ????

343

Мизантроп

преди 14 години

А за създаването на глутници от ***, да определено основно са виновни хората - някой си взел куче, ама после го изхвърлил щото нещо му омръзнало, или не му се давали кинти за кастрация и като не могъл да продаде малките кученца...хайде на улицата.

342

Мизантроп

преди 14 години

До FullrangeА случвало ли ти се е да си лежиш на бордюра и както нищо не правиш да дойде някое куче и зверски да те нарита, да ти счупи крака или муцуната, или пък да ти отреже опашката?

341

Fullrange

преди 14 години

Какво му е на коментара???

340

George

преди 14 години

Ега ти стойностния коментар. Пий си хапчето бе да те ОХАПАТ ***

339

Fullrange

преди 14 години

Случвало ли ти се е да си лежиш на бордюра и изведнъж да се ядосаш на някакво куче, което минава покрай теб и да го охапеш и след теб още 5 човека да го донаглозгате?????????????????????????? СМЪРТ ЗА ***, А ТЕ СА СЪЗДАДЕНИ ОТ БЕЗОТГОВОРНИ СТОПАНИ СЪЩО ***!!!

338

бардо

преди 14 години

няма какво да се коментира , всички кучета които се разхождат по улици и градинки без намордник и хапят нас и нашите деца да се умъртвят , а който иска да гледа некви *** да вземе да ги регистрира и да плаща данък за тях , и също така да си носи лопата и метла и да им прибира *** а не невинните хора да ги газят.

337

Говедарин

преди 14 години

Абе кво им се обяснявате толкова бе..."Четри лапи"... "Пет опашки"...За една седмица можете ги бастиса помияирите и толкоз.Ония ше попищят, ше попищят па ше млъкнат...

336

минувач

преди 14 години

Имам предложение: всеки кучелюбител да си вземе в къщи по едно улично куче /коферман, нашенска превъзходна, улична подобрена.../ и да се грижи за него според изискванията на закона. Така ще им повярвам, че наистина обичат животните. И проблемът ще се реши.

335

минувач

преди 14 години

Прасетата са по-важни - стават за пържоли! Освен това е доказано, че са много интелигентни. А и вътрешните им органи са най-близки до човешките. Прасетата не са улични - няма как да те нападнат и да те ухапят. И никой не си изхвърля прасето на улицата. Ама тях природозащитниците ги колят и изяждат, нали? Аз прасе нямам, но обичам свински пържоли. А кучето /нашенска превъзходна/ си го гледам в апартамента - ваксинирано, обезпаразитено, с платена такса и т.н.

334

Мизантроп

преди 14 години

До много си уменЗа твое сведение си имам и дете, и куче, и котка и не ми пречи да си имам още едно дете и куче, и котка. Ти казваш, че човекът е по-важен от кучето, ако питаш едно прасе то пък ще ти каже, че е по-важно от теб...така, че истината е, че никой не е повече от другия, но понеже в този форум се изля НЕЧОВЕШКА агресия към животните, аз смятам, че кучетата са по-важни

333

Много си умен.

преди 14 години

Защо и вместо дете да си направиш, не вземеш куче да си гледаш. По мило е по лесно се издържа. И никога няма да слуша чалга, няма да се влюбва в селяни или селянки и така нататък. Докато не разберете, че човека е по важен от кучето, никога няма да оправите нито себе си, нито бездомните кучета.

332

Мизантроп

преди 14 години

Понеже темата тръгна от кучетата по софийските улици, ще кажа: А на мен лично много ми пречат всички селтици по софийските улици, а не кучешките глутници и лай. Предпочитам лай, пред мякане, миекане, чекане, кекане, онкане и всякакви провинциални гъгненици и нрави. София стана мръсен и отвратителен град от селтиците, а не от кучетата. Така че аз лично искам преди кучетата да се изтребят селтиците и ***.

331

За намаляване полпул

преди 14 години

Трябва да се намали популацията на бездомните кучета. А тези които си имат стипанин или стипанина да им чисти *** по улицата или да ще им ...е*ба *** майчина мърляшка.

330

Мизантроп

преди 14 години

Е, кой е по-съвършен и кой е по-долен, и кой трябва да се изчисти от лицето на Земята? Според мен човекът е най-фаталната грешка на природата, а не най-висшият разум. От човека няма никакава полза, а само вреда за Земята.

329

Бо

преди 14 години

Ами с котките какво ще правим? При нас в Пловдив вече спят по етажите и *** в избата! Ужассс!

328

Мизантроп

преди 14 години

Ето обективен поглед, подкрепен с факти: Хората унищожават природата по всевъзможни начини, хората правят жестоки войни, само човек може да изпита садистично удоволствие, ако убие, пребие или изнасили друго живо същество, хората правят кретенски автокатастрофи, хора плюят, храчат и също *** и пикаят по улиците, хората зариват градовете или селските реки с купища ***...Не знам друго животно да е извършило по отвратителни неща.

327

анонимен

преди 14 години

Този сладур на снимката явно се е заклещил с някоя кучелюбка и сега двамата са полегнали на една страна, докато му мине възбудата и се отклещят. Добре, че снимката е в едър план и се вижда само той. Хахаха...

326

Анонимен

преди 14 години

Настъпи затишие в коментарите. Явно злобните стари моми и мъже-бъзльовци, кучемразците, си пиха хапчетата на обяд и изпоналягаха за следобедна почивка. Най-после се кротнаха, затова не вдигайте шум, за да не ги събудите. Хахаха...

325

Анонимен

преди 14 години

Кучето на снимката много хубаво си е легналао. Сладур :)