191

LadyGuga

преди 14 години

не мога да проумея как Бойко допусна в правителството си министър който се мляска приятелски с Ахмед Доган....а средностатистическия българин наднича гладно през прозорците,докато тия прасета се тъпчат като за последно....Боже,слез ги прибери всичките.....

190

nona

преди 14 години

Господи!Не мога да повярвам на очите си /по това време не живеех в България/, какво е това? Безкраен пир по време на чума?!?!?

189

Анонимен

преди 14 години

Това е капитализма лелке.Отега нататък така ще бъде.То друго няма. Уравниловката е комунизъм.

188

МО

преди 14 години

Е то такива са хората на Борисов.А и самият Борисов е от тази компания.Така че пази боже България.Там е и самия Сливи Трифонов който има същия принос за държавата като всички управляващи от промените на сам.За сегашното състояние сте си виновни сами господа но идва и вашия край който не го очаквахте.Бавно но славно на всеки ще му се търси сметка!!!

187

вуте

преди 14 години

да се чуди човек язе съ по *** дори от веждьо а мене не сакат да мме турат шев на колтурата ако това е мерилото я мислим дека ке го млатим по простотия

186

горския

преди 14 години

леле това аз преди колко години го гледах... и откога се знае... и т.н... но нека запитат г-н рашидов как би го коментирал сега.

185

Леля

преди 14 години

Такъв глад изгладувахме тогава,теглих заем и го внесох във финансова пирамида,а юни се разведох,как сме оцеляли със сина ми с една заплата, и с дълг към банката,не ми се иска да си спомням.Сега не е ли същото,че и по-страшно.Тогава Пирамидите,сега банките-лихви по 15%,къде го има това.Едни ще карат "МАЙБАХ:,други ще ръфат банички.

184

Rosen

преди 14 години

E ne ti smqtai ... ima ne6to gnilo v tozi 4oek mi se struva

183

Анонимен

преди 14 години

Обективен непромит мозък от български произход, макар че леш няма значение расата.

182

aso

преди 14 години

Az znam koj plashta na dogan da prokarva zakoni.

181

Анонимен

преди 14 години

Хахахаха. А сега тъпия българин да види за кой е гласувал. Като не можеш да мислиш *** и 200 човека да ти навират идеята, че си най-умния индивид на планентата, няма да има резултат. Айде виж се измекярино колко си ***. Жалко, че не се осазнеш, че това натрапване на интелигентността на българите е със самоцел.

180

Дарвин

преди 14 години

Дълъг и труден е пътят на еволюцията..

179

ahtopol

преди 14 години

haha

178

sisito_uff

преди 14 години

Направо - КЛАСИКА! Една си ръба бургерчето, пък други си режат свинчето!!! Ето това си пожелахме и за това май сме гласували! О, бедний и неразумний, уродеее!!! Смяяяяятай - килото свинско достигнало хиляда лева, а колко прасета за мезета имаше там, сладурско е направо!!! 10-тка за провокиращия клип, но...е истина това!!! Жалко....за нас!

177

ogc

преди 14 години

ako e imalo koi da im sloji edna bomba togava ,sega neshtata shtiaxa da sa mnogo po razlichni....boi kudeto gi vidi chovek

176

RGB

преди 14 години

Поправка, датата е 17-06-2008

175

RGB

преди 14 години

На Вежди Рашидов му върви с президентите:Президентът Георги Първанов награди скулптора Вежди Рашидов с орден "Св. св. Кирил и Методий" огърлие за особено значимите му заслуги за развитието на културата и изкуството, съобщи БТА. 17-06-2009Вежди Рашидов е не просто ярък, забележителен творец, но и човек със силна гражданска съвест, с твърда, ясна обществена позиция, отстоявана безкомпромисно, независимо от превратностите на времето и от това кой е бил в управлението, каза президентът Първанов.

174

ивет

преди 14 години

сега пък на кого служи Явор Дачков.по добре да си потърси жена да не завижда надругите.ВЕЧНО МРЪНКАЛО!!

173

XY

преди 14 години

Така ще е като не ги застреляхме през 89-та ...........

172

Анонимен

преди 14 години

Нямам думи незнам тази държава кога ще се оправи трябва да минат 100 години или повече