125

Iron Maiden

преди 14 години

Добре, че ДС не са ни кръщавали навремето, че като им гледам псевдонимите и страх *** хваща...

124

dfr

преди 14 години

Прякорът "Министър 30 процента" спасил Джеджет Чакъров от уволнение - в днешния брой на "Делник БГ" (delnikbg.com)

123

nue

преди 14 години

и сега тези долни ченгета ще ни обяснят как са от " добрите" , и как ама въобще не са били такива, грешка някаква. аз искам още имена !!

122

Men

преди 14 години

Koi, napulno sum s teb. Komunist se 4isti samo s kur6um!!!! Oblu4vat ni i ni kradat 24 4asa na den gnusnite komuneta. 4uma da gi tru6ne dano!!!

121

доди

преди 14 години

Странджа, чакам коментара ти. Нима коментираш само Русия, защото там получи образование и познаваш номерцата.?

120

Анонимен

преди 14 години

Велизар Енчев,който плюе по скат и той. Всички са маскари.

119

Hansesn

преди 14 години

И сега какво се оказа, Дарик радио собственост на гнусен доносник. Уж наи-бунтарското радио се оказа собственост на вербуван доносчик!Спомням си имаше едно предаване на Гонг(предаване по Дарик) и тогава ТОМИСЛАВ РУСЕВ сипеше огън и жупел по бивште ченгета и доностници,как ли не ги наreче как ли не ги обиди и с право,но сега се оказа че работи за такъв. ХАХАХАХАХАХАХА. Томе,научи се занапред да не казваш хоп преди да си скочил. Ако си голям демократ сега напусни радиото в знак на протест!

118

Анонимен

преди 14 години

БОЙКО ЩЕ СИ ТРАЕ ЛИ ВСЕ ОЩЕ А НАЙ ПОСЛЕ ДА ИЗПЛЮВА КАМАЧЕТО ТОЙ ЗНАЕ ВСИЧКО БОЙКО КАЖИ СИ

117

Анонимен

преди 14 години

до Dr.REDЗавимаваме се с тях защого доброволно с нагягае и *** са се домогнали до службите. Защото такива опоручават всичко до ,което се докоснат и леви и десни идеи - ВСИЧКО! За това - мсички *** на светло!

116

dr. Red

преди 14 години

Защо се занимават с тях а не с хората който са ги вербовали и които - индиректно ни го подсказват - и сега им дърпат конците! Защо не ударят в сърцето на хидрата като изобличат офицерите от бившата ДС за които се смята че и сега ръководят съдбините на държавата а се занимават с хора отдавна прекратили своята работа в ДС? Изместват фокуса на проблема и трябва да се запитаме защо? А и да се запитаме кой и по каква причина рови там където най-малко има ефект?

115

Анонимен

преди 14 години

тия за читави ли ги имаш

114

dr. Red

преди 14 години

Аман от простотии! Видно е че тези хора са с капацитет и че и тогава и сега са работили за интересите на държавата! Оказава се че всичко читаво в държавата ни е било сътрудник на ДС а това издига тази служба високо в очите ми! Темата с досиетата не вълнува никой интелигент вече! По-важно е как гамените окрадоха държават и кога ще дойде възмездието за тези рушители на държавността! Това е големият и актуален въпрос днес! А не действията на лица от преди 20 и повече години!

113

Анонимен

преди 14 години

дали е съвпадение, че точно първите частни радиа Карак Радио и Радио Агент + се оказаха притежавани от агенти? *** са се погрижили за това кой да ни облъчва и след 1990г.

112

Анонимен

преди 14 години

как пък точно при Радосвен Радев удариха на камък -нечовек , а желязо! Незнам освен бебето му дали някой му вярва.

111

Криста

преди 14 години

Каквото и да кажем сега е все едно.Всеки от нас ще си остане с горчивината,че хора,на които сме вярвали до сега са ни предавали.Не съм възмутена,просто съм огорчена.Владо Белеану за мене е най-голямото разочарование-симпатичен ми е бил.Както се казва :"И ти ли ,Бруте?".

110

Анонимен

преди 14 години

Няма грешник, който дане си е получил заслуженото. Но добре ще бъде да ги видим и другите - тези , които тройната коалиция ги хокри законово. За да ги обичаме и да им се възхищаваме и на тях.Има и една такава дреболия - съгласно правилата на ДС - децата на активните борци не са били картотекирани като агенти - а те са! Както исемействата на всичси от комунистическата върхушка. За това ми се бяга от родината!

109

десен

преди 14 години

Пълни глупости са приказките, че вече било късно за пълното разкриване на досиетата. Ако беше така, защо тогава в нормалните държави все още се преследват останали живи хитлеристки престъпници, 64 години след края на Втората световна война?

108

Bibi

преди 14 години

Имаше една песничка преди време:Девет милиона мишлета изкарват се взаимно ченгета,а котараците подхвърлят досиетаи си пият кафето!

107

Анонимен

преди 14 години

Kradci i mi6oci, pluq im v ustite, da vi izbiqt decata dano

106

Koi

преди 14 години

Kajete mi kak tezi biv6i agenti sega vsi4kite sa 6efove an firmi i medii, da vi *** komunisti4eskite bokluci, SMURT ZA KOMUNISMA, da *** vsi4ki komunisti4eski roditeli i kakvi li ne o6te v guza, vsi4kite ste pomiq i teroristi, va6ta mama mrusna da umrete dano