96

До ОтеКчен #81

преди 15 години

Ей от такива заклети седесари като теб, неграмотнико, хората се отдръпнаха от СДС. Хич и не ходи да гласуваш, *** сУпол

95

Анонимен

преди 15 години

бе кво ши събере тва рзс бе!по-добре гласовете да се пренасочат към този,който има най-гиолям шанс да управлява без дпс и бсп,а се видя кой е това.герб е събрал най-голям процент от доверието на българите!ти си обичай рзс-кой та спира,*** земи да гласуваш за герб,та после да не ревеш пак,че си са прецакал!

94

гласувайте за РЗС

преди 15 години

Абе, като искате да гласувате-гласувайте за РЗС. Стига с този ГЕРБ. До вчера ББ охраняваше Тодор Живков. 93 -ти си се объркал бе Не подвеждай повече хората.

93

Анонимен

преди 15 години

бойко ще ги мине тези 50%,*** и ние отговорните българи трява да направим необходимото!ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ,за да се отървем най-накрая от бсп и дпс!не може да чакаме само бойко да ни оправя!ВСИЧКИ НИЕ СМЕ ОТГОВОРНИ ЗА БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА НИ!

92

просто момче е

преди 15 години

Бойко Борисов не е подходящ за премиер. На заварената му дъщеря тоалетната е 47 кв. Еми, ходете и гласувайте за него.

91

а задръстванията

преди 15 години

тези задръствания в София са ужасни и нетърпими-по никакъв начин няма да гласувам за Бойко

90

Manuelle

преди 15 години

Бойко трябва да стъпи на земята и да проумее, че няма да успее да се пребори за самостоятелно правителство. Няма как да мине 50%. Така че да се размисля отсега и да спре да плещи глупости, на които никой не вярва.

89

анонимен

преди 15 години

86 ,а защо не и Кърджали!Да го видим ,как се бори!Ще следя с интерес борбата.

88

анонимен

преди 15 години

Щял да се бори сам!Че си борче,борче си и си много ***!Ще те видим след 5 юли,какво правителство ще съставиш с кадрите които имаш и какви ще ги мъдриш.Смехория,пълна!!!

87

Анонимен

преди 15 години

В секцията, в която бях от сутринта се заизреждаха немощни хора което идеше да подскаже че БСП ще грабне първенството Уж не сме червен град а стана тя каквато стана:) Кажете ми как точно тези хора които едва вървят от мизерия, от болести, не проумяха, че тяхната партия им ПОГУБИ ЖИВОТ но те упорито,като *** пускаха за нея гласа си Е не сме ли луда нация Как след толкова години не им светна червената лампа или светофара им остана все на червено та поне един път на 4 години да дойдат на себе си

86

Анонимен

преди 15 години

ДПС - 14.16 % - 325 743 гласа - айде Бойко бори се сам да видим как ще мобилизираш хората да гласуват !Накарй Русе,Пловдив,Варна да излезнат да гласуват!

85

Боби

преди 15 години

Така е - 40 000 души ще отидат за риба - Доган ще докара 40 000 с автобусите - ловете си рибата и я пълнете в буркани защото ще ви трябва за следващите 4 години ,а може би и повече ....

84

меги

преди 15 години

Хора събудете се.Стига с жлъчните приказки по адрес на когото и да било. Вчера гледах риболовците- "не ме вълнува политиката бате". Защо не проумеете, че не трябва да чакаме да свършат другите работата вместо нас. Защо непрекъснато плюем , псуваме и какво ли не че не ни харесва в управлението.Този шанс е за това. Тези или онези протестирали и нещата станали- така е в другит естрани. А ние *** не правим НИЩО за да променим нещата. Е така не става. Имате почти месец.

83

георги

преди 15 години

мога да ти кажа че "Симеончо" е можеби най-кадърния и представителния човек които сме имали в парламента. Те ни вкараха в европа и те раздвижиха цялата държава. След тях дойде тоя мишок станишев и си преписа всичко. Най-голямата глупост на Българите е това че постоянно си сменят партийте.

82

георги

преди 15 години

по принцип съм за НДСВ, но нещо нямат гласове. Така че ще гласувам за Бойко на другите избори.. той си е пич. Повечето други депутати са мазняри, гледат само да се намърдат във властта независимо на каква цена - коалиций , договорки.. *** работа. Докато Бойко каквото каже си държи на думата.

81

Отекчен

преди 15 години

Тука има една голяма дилема. тоя *** ББ иска да се намърда в дясното пространство. Аз съм заклет СДС-ар, обаче тоя не мога да го дишам. Сега има голяма вероятност да не гласувам заради тоя супол. Тея от ГЕРБ не можаха ли да си изберат дръг лидер ?!?

80

продължение

преди 15 години

Престъпление, което трябва да е наказуемо, защото то е провит цял един народ, а не само срещу тебе самия! Българи, не виждате ли какво става? Как във всички онлайн гласувания БСП + ДПС събират едва 4-5%? Как на същинските избори са с 30%? Аз ще ви кажа. Електорат, който се състои от продажни *** и "симпатизиращи" турци на единствената партия, която е уж "тяхна" и им обръща внимание! Осигурява им безплатни почивки до България, безплатен транспорт с автобуси до родните им места...

79

Един Луд

преди 15 години

По всичко личи, че на тези избори не се хвърлиха всички средства. Да очакваме на по-важните избори огромни средства за купуване на гласове и немалко компромати.Истинската битка тепърва започва. Станишев беше прекалено мек на пресконференцията и може да очакваме маса компромати :)

78

...

преди 15 години

Колко *** трябва да е човек за да гласува за комунистите и ДПС? Колко? Ако може някой да ми отговори... Тези, които над 60 години го тъпчат, тези които обраха не само неговите пари, а и парите на баща му, дядо му и.т.н., тези които обраха парите и на европейските комисии решили да подпомогнат България, тези които му се присмиват ехидно всеки ден от телевизора, тези и тези...!!! Не съм агитатор на никоя партия, но да гласуваш за БСП, ДПС си направо мазохизъм граничещ с престъпление!!!

77

така е

преди 15 години

ДПС и БСП наляха гласове на величеството!И докато хората гласуват емоционално в стил"този ХАРЕСВАМ,а този-не",Държавна сигурност си пече питката!Чака ни пак тройната коалиция!:(