76

преди 14 години

JALKITE OPITI NA TEZI IZHABENI I KOMPROMETIRANI POLITICI DA VLQZAT VAV VLASTTA SHTE SE PROVALQT S GRAM I TRQSAK I GERB SHTE SE 4UDI I MAE S KOI DA SE KOALIRA

75

преди 14 години

bravo na cik da ne dopusnat novo okradvane na darjavata!!!pak shte stignem do proseshka toqga s tezi politici

74

Kostov+Boiko

преди 14 години

KAKWA NASLADA ZA USHITE MI KOSTOV I BOIKO W PARLAMENTA i shte uprawlqwat naciqta ni .. po-golqma glupost ne moje da stane . KAKVO RAZBIRA BOIKO OT POLITIKA ? purvo . wtoro kostov ne pokaza li we4e ka4estwata si na uprawlenec i ne razbrahme li 4e ne go biwa za nishto ??? WIE KAKVO ISKATE DA ZATUNEME W ..*** li ??!

73

NA KAKVO E KOMANDIR

преди 14 години

къде е тръгнал не мога да разбера . Той вече веднъж доказа какво може ., окраде цялата държава .. мястото му е в затвора а вие искате да го пратите в парламента.

72

tomov8.blog.bg

преди 14 години

Уважаеми дне.с бг- вашата цензура която налагате, все повече и повече ви злепоставя. Хората ще ви разнесат по другите медии, че цензурирате мненията и посещаемостта на сайта ви рязко ще спадне. Надявам се разбирате, че в 21 век само в Китай има цензурра в интернет. Всеки що годен интернет потребител може да си направи новинарски сайт в който да препечетва материали от БТА и чуждите новинарски сайтове. Не е кой знае колко трудно. И моля не трийте мнението ми, тъй като с него не обиждам никой, не използвам нецензурни думи, и не нарушавам законите на страната. Благодаря ви.

71

преди 14 години

Ех Лало,Лало.Вятър те вее на бяло магаре.

70

преди 14 години

Филтърът на форума трие Коcтoв, като *** думичка :) Голем смех :) Естествено можем да сложим буква на кирилица и нещата се оправят :)

69

преди 14 години

"Командира" ? Що не пишете Гоце вместо Първанов? Нали така е известен сред народа? Или Ватмана за Станишев? Или Запалката за Петков? Или Р.Овч. за Овчаров? Или сте с този, който е на власт? Ако е така, сменяйте "Командира" с , защото скоро ще е Председател на Народното събрание !

68

лало

преди 14 години

Комунистите предприеха открит терор срещу истинската опозиция -синята коалиция.Днес терора им е административен,утре може би и физически.Неслучайно тая танкова бригада в горна баня е на 5 мин.път от центъра на София.Готови са на всичко за да останат на власт.Танковете пазят от сухопътно нападение на вражеска армия,а от къде в центъра на София ще се вземе такава.Няма логика.Значи друго имат впредвид "другарите" комунисти.Да използват армията срещу собствения си народ,ако се наложи.Но преди това ще опитат с нерегистрация,с объркване на хората,и с фалшификация на изборите най-накрая.Трябва да направим нещо срещу червения октопод.Трябва да гласуваме,а не да им подаряваме гласовете си с негласуване.Да бъдем бдителни срещу фалшификации,като участваме в изборни комисии,или като застъпници на синята коалиция.Иначе ще ни изтребят до един със своята безотговорност.Днес катастрофа,вчера горящ влак,утре....

67

Командира

преди 14 години

Кой тогава ще гушне държавната субсидия на СДС? ОТГОВОР- ДСБ. Всичко върви по план.Няма СДС.

66

СИНЯТА ИДЕЯ

преди 14 години

Напред,СДС!Вкарайте гаргамел в парламента!:)

65

преди 14 години

Съгласен съм с празноглавеца посочил, че синята /от бой по изборите/ коалиция е европейския избор.Аз обаче предпочитам българския избор - АТАКА !

64

преди 14 години

Дай боже съдът да регистрира сините. Ако не-да гласуваме за ГЕРБ!

63

Минаващ

преди 14 години

Прочетете интервюто на във в. Стандарт днес.

62

ххххх

преди 14 години

Много сте непочтени.

61

От мен

преди 14 години

Не трийте името на ,много сте ***. Всеки има право на мнение, защо съкращавате, там, където не трябва.

60

От мен

преди 14 години

Много сте зле, какви експерти има вашата коалиция?Имаше в началото, но те всички напуснаха и компания.И от какво да ги е страх комунистите? От политически трупове и умрели змии ли?Много ви се иска да дойде на власт, ама няма да стане. С един файтон хора революция не се прави. Прави се на политик и мъти главите на будалите като вас.И на края ще ви кажа, не дрискайте по форума, а се стягайте д а гласувате. Трябва да изметем ДПС- това е най важното за България. Другото е фарс и губене на време по форумите. Хващайте се в работа.

59

xoxoxo

преди 14 години

кеф, кеф, кеф :)

58

mafiota

преди 14 години

KOSTOV BE6E KOMANDIR AMA PREDI GODINI. SEGA BA6TATA NA MAFIQTA E BOIKO I KOITO NE SLU6A 6TE SI IZPATI

57

преди 14 години

Kostov e bivsh KOMUNIST, ne glasuvaite za tozi mavur!