19

Desislava

преди 15 години

Една трезва мисъл не прочетох досега!Дайте адекватни идеи и решения,а не само да се подигравате и гаврите!

18

pi4a

преди 15 години

Ще си сложа маскировъчен *** на хея!няма ли и там да ми сложите камера бе ***-милиционеро-комунистически-педерастични-*** осери?защо не се занимавате с:моркова,ряпата ,скункса,зелето ,а си играете на БИГ БРАДЪР?*** червена фашизоидна ***!!!

17

Ванчо Програмиста

преди 15 години

Аз се надявам да сложат камери, по този начин ще се появат толкова порно клипове, че порноиндустрията в Щатите банкрутира.

16

преди 15 години

Не е ли нарушение на човешките права такава дискриминация??? Ткаова наблюдения е вмешателство в личния живот на хората. И пак според нашето законодателство могат да те снимат ако си публична личност или има СРС, така че НЯМА ДА ГО БИДЕ ТОВА. Ще се направи необходимото.

15

batko joro

преди 15 години

mi kvoto i da praviqt batko vi joro pak shte studentkite :)

14

Мартин

преди 15 години

Ах, колко плоски хора взимат решения. Няма заведения, няма проблем. И какво ако сложат решетки на Студентски град, а на следващия ден претрепят човек в Лозенец. И там ли кампус? То пък един капмус ще е - та те изолации и дограми започнаха да сменят едва от 2-3 години насам към ту 3-4 предходни деситилетия, откакто го има този КВАРТАЛ /никога не е бил дори и бегъл опит за български Оксфорд/. И защо отговорността към работа и учене и възможностите за забавления да са взаимноизключващи се? Затворете ми някое любимо място или пък ме спрете да си виждам приятелите и тогава ще се види този площад Батенберг колко хора може да побере! От 10 години работа, учене и местопребиваване са ми свързани със Студенстки град и няколко *** типа сега ще ми обясняват как да си подреждам живота... Няма как да стане!

13

напушеният журналист

преди 15 години

купчина ! това е студентски град!нека направят общежитията по 200 лева на месец, тогава да му мислят селяните!

12

Името

преди 15 години

Спряха ме 4 минути след като ми изгоря единия фар и на следващата пресечка ме спряха пак...

11

преди 15 години

Бардак си беше и преди а сега сигурно е полицеискоселски помиярник......

10

преди 15 години

Свободата и сигурността са взаимно изключващи се. Трябва да избираш или едното или другото. Аз съм на 20 години и тази година ще стана на 21. Моето поколение е известно с нашето умение да превключваме. Може би това, че сме си напълнили главите с по-малко знания (които се наричат обща култура, но от определено ниво нататък става наизустяване на безсмислени факти) спомага да си запазим невроните за по-съществени неща.

9

преди 15 години

molq vi se napravete im i nqkolko punkta za prodajba na narkotici i alkohol,4e te gorkite ina4e nqma da nasmognat.da u4at li ili da tar4at 4ak do centara za porednata doza.eh mamka vi narkomansko-studentska

8

към 4.

преди 15 години

ха, хареса ми коментара, да не си чел констан? браво на момчето, уж умно, чело, слушало, а пък ругае, хе хе

7

преди 15 години

Селяци ама министри а подобните им маймунки ги удобряват.............

6

Сатанаил

преди 15 години

Това НЯМА как да стане.1.На самите студенти не им отърва да няма заведения2.На някои колежки няма да им изнесе, че не може да идват чичковците с лимузините и да ги ...черпят по водка с ред бул3.На колегите няма да им изнася, понеже няма да има в коя кръчма да се напиват и да се мисля за мъже...4.На общината няма да и изнася понеже няма да има от къде да гуши сухото(заведенията)5.А студенти както виждаме и четем си ги бият навсякъде(дори и в центъра)Не трябва камери,полиция,БТР и танкове...трябва тези които се имат за студенти да са сутденти...а не да мислят само къде да се напият и с кой да си го сложат !

5

преди 15 години

Студентско Село е свърталище на партизантски изродски чеда престъпни....

4

C0ldblooded

преди 15 години

Всяко общество готово да се откаже от свобода в замяна на сигурност не заслужава нито едното от двете. Айде сега си направете Big Brother....***

3

преди 15 години

дано не се вдигнат цените на услугите,че в тая кризаа...

2

преди 15 години

Ха ха ха ква казарма,от *** ли ...... не се Ебаваите с Българина тоспода крадци......

1

Moran

преди 15 години

Ще умра от смях.Хайде,докарайте танковете и БТР-ите,не отбивайте номера така.Малка ни е армията,обаче все ще се намери някой.