178

преди 15 години

ДА СЕ ОТВОРИ Б ЕЛЕНЕ И ВСИЧКИ *** ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ПОД СТРОЙ И СТРОЕВА КРАЧКА НАЧЕЛО С ПОМЯРА СТАНИШЕВ НА ОСТРОВА НА ЧУДЕСАТА И ПРИСВОЕНИТЕ ОТ ТЯХ ПАРЕ ЗА НАРОДА

177

НФБ

преди 15 години

просто и ясно!Червените барони и кардиналите от ДС внедряваха свои хора в опозицията!Имаха си ушенца и оченца!След 1989г нали не си мислите че ДС прекрати порочната си практика на тотален контрол както над медии така и над обикновения българин особено ако е инакомислещ!!!И днес тази порочна практика продължава чрез частните МВР-та!Нека не забравяме и че бащата на другарката мургина, не е кой и да е..той е шеф на МВР структурите във Враца!Ето ги хората които подляха вода на Костов!Внедрените агенти на сивите кардинали отДС!Ще попитате ами защо не се отърва от тях!Я си спомнете колко рев се изрева че имало синя метла!А днес Б.Б. и стани Гей си подават ръка и си казват колко хубаво община и държава си работят!Батко и братко в държавата..батко и братко при бойко...!Но както една известна френска личност казва ..."в политиката 1гр сиво вещество тежи повече от килограм и половина!Как иначе да се обясни че една шепа политици правят цял един народ на ***!

176

pesho

преди 15 години

na men puk Murgina mi haresva. vsichki vi e gadno che vie samite ne ste krali, a ne che Murgina e vinovna, tova sie e istinata.

175

преди 15 години

мургина-дърта *** SMART za neia i decataiiiiiiiiiiiii

174

НФБ

преди 15 години

казаха че ПОГВАТ!къде прочетохте Хващат !Идват избори!Трябва да се напълни партийната каса!Чете и разсъждавайте!Изнасят се капители много усилено чрез офшорките на червените барони!Инвестира се в Македония!Абе кажете ми ще дойдете ли да ми оправяте къщата ..да ми давате пари ако вашият дом е незавършен?Оправихме България та трябвало да инвестираме другаде!Пищим защо са спрени еврофондовете т.к. имаме нужда от тях и същевременно ги даваме на друг!Абе тези комунисти на улави ли ви правят?Я вижте заплатите в Македониябез индустрия , но с по-високи заплати!Как става това бе?Я да видим и Косово..кога излезе от войната..де факто бойкотирано от сърбия икономически..и там са въвели еврото и държавните им служители получават по-високи заплата!Странно как...Да не говорим за Сърбия..Хърватско..Черна гора!Там положението е още по фрапиращо!още щом минем Калотино и виждаме пътищата им!Няма следа от бомбандировките!Съвсем нов е пътя до НИиш.., а са 150км!Ние един път нямаме , като хората!И накрая ако някой може да ми обясни след като няма нищо налице закакво през последните 8г са похарчени 37 милиарда евро!А тези 8г управляваха НДСВ И БСП в коалиция под една или друга форма!Да ама никой не иска да коментира ..неудобни неща!Иначе са ни оставили да плюем този или онзи да казваме че бил грозен..кривоглед ..Хайде коментирайте същественото!Дебатите са открити..Мисля че има и други теми ..допълнете ме...И в действителност ако някой има информация да я подава!Идват избори и пластовете се сменят!Най- заслужилите ще се изкачат2-3 степени в длъжността!Бая постове ще се оголят мисля..Сега е момента да се освободите от началника дето се гушка и Ви мачка!

173

шевкет

преди 15 години

Ей,стига сте се заяждали с мургина и бесепето бе!Беше ви показано с кво да се занимавате:С поруганите гробища от малолетните ***,с патриотичните крясъци на волен,със "спонтанните" митинги и развятите байряци в стил"няма да оставим тая работа така!",нищо че някой е платил на *** по 50 лв.за тая щуротия,мръсните *** са виновни,вдигай се народе български,турците в анадола и т.н.,и т.н.А станишев и компания си стоят в сянката,ще замажат тая мръсотия с мургина и ще печелят време!Щото идват избори и пак ще искат ВЛАСТ!

172

НФБ

преди 15 години

се иска не само червен политически чадър, но и съгласието на сивите кардинали от ДС!Без реформи в МВР..съдилища..министерски съвет..оправия няма да има!И този път ще гласувам за КОСТОВ1Писна ми от експерименти!Докараха мони комарджията за да управлява с БСП..днес БСП управлява пак с мони и ДПС..Утре искат да ни пробутат Б.Б.!Лидер..ВМРО..АТАКА!Все ченгеджийски партии!Вижте им лидерите или имате по кило и половина сиво вещество само за пане!!!Размърдайте онова грамче дето ще ви покаже че изхода е в КОСТОВ!Доказа го веднъж!

171

преди 15 години

Тази си е на свобода, нали? А Станишев и Орешарски дори я хвалиха в началото... Ясно за кой е работила, другарката Мургина. Сега ще я пратят посланник в Занзибар и край !

170

Н.Петров

преди 15 години

Прокуратурата,както обикновенно научава последна,как и защо се краде поголовно,вече десетилетия.От тази гледна точка,е по-интересно коя ще бъде новата и по-отговорна работа на Мургина.

169

НФБ

преди 15 години

Баща шеф на МВР Враца!Защо бе провален Костов..ми именно от тези внедрени лица на партията кърмилница!Грешката му е че не размаха синята метла!Тези хора му подляха вода..поставиха му динена *** и докораха мони комарджията за да управлява с БСП!Така че сивите кардинали от ДС и днес продължават със своите разработки!няма страна с частно МВР!само в България го има този феномен и някои страни от латинска Америка!Червените барони се движат с охрана от по 20-30 човека!Ми кой им плаща?Разбира се че раята с данъците си издържа тези дето го мачкат!И както французойката Симон Вей казва един грам сиво вещество в политиката тежи повече от 1,5кг на един селянин!който има 1гр ще ме разбере, тези с килото сиво вещество да не се напинят...

168

преди 15 години

Братя българи , малко хора разбират колко УЖАСЯВАЩО НАГЛА И ОТВРАТИТЕЛНА е тази ОРГАНИЗИРАНА КРАЖБА !Това е кражба от 20% от джоба на всеки един от нас ,всеки божи ден! КРАЖБА от мизерните пенсии , от лекарствата за болните , от сираците ! И представете си открадни не от мутри ,а от ШЕФ на НАП !!!!! МУРГИНА И СИЕ СА ЧУДОВИЩЕ - БЕЗ МОРАЛ И БЕЗ СЪВЕСТ !!!Това е доказателство,КОЛКО НЕБРАТИМО СТРАШНА Е ДЕГРАДАЦИЯТА НА ВЛАСТ ИМАЩИТЕ ! ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЪБУДИМ ! Управляващите са подложили нацията на ГЕНОЦИТ - И АКО НЕ ГИ СПРЕМ , ЩЕ НИ ПРЕВЪРНАТ В РОБИ В СОБСТВЕНАТА НИ " демократична " страна!!!!

167

Х

преди 15 години

Ейй супер аз от кога си мечтая да имам влог в Швейцарска банка пък то се оказа че вече имам няколко. Само ако можеше освен парите и името на влога да си е моето.

166

ОТ РЪКОВОДСТВОТО

преди 15 години

В България краде всеки, който може, независимо дали е комунист или "демократ", макар, че в България всички са комунисти, дори иседесарите, само че не го осъзнават. Крадат дори дребните служители в малки частни фирми. Какво крадат ли? Крадат, химикалки, хартия, и др. канцеларски материали. А тези, които протестират срещу корупцията, го равят от яд, че нямат възможност и те да крадат десетките милиони евро.

165

преди 15 години

Сега ще започнат едни болежки, едни редки медицински диагнози, едни проблеми с малки дечица и болни родители. Това са българските червени ***. Те дори нямат смелост да бъдат истински мафиоти, които гордо да се изправят и да посрещнат последствията си. Това са болшевишки мъжки *и и техните фльо*ци. Сибирско-ориенталски посер*овци!

164

Чико

преди 15 години

Не ставайте наивни.В цялата тази престъпна схема за кражба на стотици милиони Мургина е подставеното лице.Тя трябва да свърши мръсната работа,разбира се срущу съответно запалащане.Ясн о къде нагоре по стълбицата е отивала по-голямата част от тези милиони.В партийните каси на БСП,ДПС,в личните джобове на Станишев,Доган,Орешарск и надолу.Затова сега ще правят всичко възможно да замажат работата и както става в България този скандал да бъде изместен от следващия.Единственият начин да получат възмездие всичките тези гнусни крадци от бедния български народ е да бъдат изметени на следващите избори.Само тогава има някакъв шанс да бъдат съдени и осъдени.

163

преди 15 години

Искам я за съпруга тая женица - умна , красива и с ПАРИ

162

преди 15 години

Oresharski da ne se gushi zastoto i toi e v igrata,kakto i edna shepa ot pozitano,te se znayt,.

161

морето

преди 15 години

От гусжа *** искам отговор на 2 въпроса:1. с какъв прах за пране ги е прала?2. след изпирането къде ги е простряла да съхнат? от отговора на втория въпрос съм най-заинтересован

160

преди 15 години

Kakvo y bavite tay darta pacha,a ne y zaklychite,ili chakate da si doopravi bakiite i sled tova....!??

159

преди 15 години

В авторското предаване Пет за четири на Сашо Диков по Канал 3 Георги Коритаров проведе интервю с шефа на украинската фирма Гигант мениджмънт корпорейшън Василий Беликов, който потвърди, че ДПС е била посредник на търговска сделка между Украйна и Русия машини срщу газ за 7 135 000 долара.