49

преди 15 години

Ха-ха! момето му е теглило една майна и тоя сега се чувства перъстен и изоставен! Ще стане бизнес дама от това девойче! Евала! Сега трябва да го съдят тоя и за документна измама. И данъчна проверка да му спретнат да видим има ли такива доходи легално.

48

ФИЛЙО-76г

преди 15 години

КАДЕ СИ *** МОМЕ ЕЛА ПРИ МЕН ИМАМ ***,КОКОШКИ,ПУЯАЦИ, И ЕДИН ПЕТЕЛ .ПРИ МЕН Е БЕЗОПАСНО ТОЙ НЕ РАБОТИ ОТ ТАТОВО ВРЕМЕ ОЩЕ.ЩЕ ПРАТИМ АРМАГАН СЛАНИНКА И ОРЕХИ НА ТАТИ И МАМА

47

Иво

преди 15 години

Хитро момиче. браво

46

преди 15 години

момичето няма никаква вина,да не би господина да е вече изоставен и си търси жилището обратно

45

преди 15 години

Ха-ха-ха-ха...а тоя 'кво е искал бе? 56 годишен да шиба 20 годишна по любов ли? Ба.си и хамсалака. Да не е Брат Пит случайно :)))

44

преди 15 години

Ех, ще остарея и няма да се сетя защо имам ***:):) Доста жени знаят къде им е касичката.. Я на цар Киро жена му каква огромна сума сложила на това място... Така става цял сейф, като редовно се пъхат пачки. Това девойче така ще си отживее, до края на гаранционния й срок има-няма 10 годинки, трябва да бърза да събере клкото се може повече

43

Мераклия

преди 15 години

Аз съм на 65 год. Ще и купя жилище за милиони в която и да е страна. За какво по точно я съдят?Безплатен обяд няма.

42

Bob

преди 15 години

Може би е тя... :))Ама пак тъпо е постъпила. Да е взела парите кеш и да е забегнала, сега с тоя апартамент той знае къде живее... Аз бих се взел парите и бегам... :)

41

преди 15 години

Млада жена си търси богат, стар и *** любовник. Желаещите да звънят на 0000000. На среща ще бъдат поканени само одобрените кандидати.

40

преди 15 години

Дядката явно си го е търсил и си го е намерил. На 56 години да не се усети че тая го доизначи е адски ***. Ако имаше акъл щеше да я скъса от ш'иб.ане и да си я прати обратно на село.Иначе такива са всички к.ур.вета в днешно време - интересуват се само от парите колите и подаръците.

39

преди 15 години

I men me zavlqkoha s 50 leva...

38

anom

преди 15 години

ми пич, стига си пустосвал редактора. когато е врътнала врътката през 2006 е била 20 годишна. сега е на 23. кво неясно има?

37

.

преди 15 години

Е как така ще крадеш от себе си ?

36

преди 15 години

Posledno na kolko godini e momi4eto???????? Na 20,na 23,na 26,na 29.........Vmesto da pie6ete kluki moje da se postaraete da si namerite svesten glaven fedaktor!

35

кражбата от фирма (д

преди 15 години

кражбата от фирма (дори своята) е наказуема. няма такова счертоводно перо, "дадох заем за апартамент"

34

преди 15 години

Е, то е ясна работата! Човекът си имал млада любовница, купил и апартамент, обаче или нещо са се скарали и сега той си отмъщава или жена му е надушила нещо и целият театър е за пред нея, пък после момичето ще бъде добре компенсирано за понесените страдания. Това е.

33

преди 15 години

Браво на малката ***. Ей така се вадят пари с оная работа, а не на магистралата или по нощните клубове като пеещите простит*тки, наречени чалгарки

32

Lora

преди 15 години

Както се казва, не е *** тоя дето яде баницата ами тоя дето му я дава, какво да се прави явно някои девойки не си изпускат шанса когато се натъкнат на дащен балък, от сега е ясно какъв ще е изхода на делото, тоя да ги отпише тия 200 000.Само не разбрах последно девойката варненка ли е или софиянка??

31

ee

преди 15 години

дъртата го е набарала, че има любовница и човечеца освен да каже, че парите и ги е дал на заем друго не остава.

30

преди 15 години

EJJJJJJJJJ HVALI LI SE MNOGO NA PRIJATELI 4E MACKATA TI E MLADA ..... A SEGA PAK SE HVALI HAAAAAAAAAAAAAAAAA HAHAHAHAHAH