129

Анонимен

преди 1 месец

Киро харакиро няма срам. За него законът е врата в полето. Освободен е от "Да спасим Корал" с фалшифицирани подписи и документи. Факт. Излъга и за гражданството си към онзи момент, в който е назначен за министър. Това при него е рецидив. Някои спорят, че има мозъчно заболяване...Държи се нагло, както и Асен Василев, и Лена Бориславова...ПП,ДБ всички тях.

128

Анонимен

преди 1 месец

Тоя, откак дойде от Канада, се мисли за недосегаем от закона.

127

Анонимен

преди 1 месец

това е евтина манипулация, за да могат двете прасета да спасят кожата

126

morgan

преди 1 месец

този бездарник не спира да се оплаква все някои му е виновен да връща това което е откраднал и да се маха

125

Анонимен

преди 1 месец

Провокация? Фалшифициране на подписи и документи? Това го има само в ПП,ДБ. За Киро харакиро лъжата е нещо нормално, а закона, врата в полето. Ако той е неграмотен и не познава законите, което не е оправдание, то адвокатите Лена от парапета и мутиращият глас Минчев, са знаели, че това което правят е престъпление по силата на закона.

124

Анонимен

преди 1 месец

Фалшиви подписи, премиер с двойно гражданство, незачитане на Конституцията, а днес има наглостта да каже, че не вярва на прокуратурата и ДАНС, тоя човек освен себе си, май друго не уважава и не зачита, пак не отговори точно и ясно, ДА или НЕ !!!

123

Анонимен

преди 1 месец

Защо не казвате нищо за края на интервюто? Докато мисирките са наежили микрофоните срещу Киро, той започна да се хили спонтанно и неудържимо. Питат го защо се смее, след като изобщо не е смешно положението. А той каза: Представям си паниката, като разберат, че съм избягал от психиатрията в Канада".

122

Дедо

преди 1 месец

Кире, ей ся ако се разходиш пеша по Витошка, онова на "Шипка" ще ти се стори приказка, че даже и сняг сега няма, а само камъни ...

121

Анонимен

преди 1 месец

136 Независимо кога, изнесената истина остава истина. Лена и Минчев да отговарят пред закона. Той е за всички.

120

Анонимен

преди 1 месец

Тасива са всички от ПП,ДБ, особено от ПП. Живяли са цял живот с привилегии, фалшификации и лъжи, и мислят че всичко им е позволено, дори фалшифициране на подписи и документи.

119

Ефрейтор от УБО

преди 1 месец

Не жалим за нищо и за никого. Просто така са ни възпитали. В онези бедните години, в които имаше режими на токовете и водите. Те ни правеха на маймуни. Сеаг е просто наш ред да ги направим. За това и са ми пирятели шофьорите от третия батальон. Тези от тежко кабелната и радиорелейната. Както и от транспортната роти.

118

Анонимен

преди 1 месец

.....наистина, как се сетиха за един "фалшифициран " подпис от Лена Б., само месец преди изборите, досега как машината за компромати е проспала това "чудовищно" престъпление?! ...А, нека да позная - не е ли отмъщение заради една изнесена от Лена преди около 2 год. (и дотогава умело скрита)информация, че известни бг политолози, социолози и обществени фигури вземат по 4 хил хонорари от ЕДНО посолство за проруска пропаганда в медиите?

117

42 820

преди 1 месец

Тези от музикалното училище в Ловеч, не могат да пеят и да й свирят на НАДЯ. Тя просто е с няколко нива над тях. Защото си ни е от тази нашата си и реалната си. ОТ НАЙ-ШАНТАВИТЕ ШОФЬОРИТЕ. Ами, тя си ни е съученичка. Може и да сме от най-шантовите шофьори, но сме от и от най-истинските българи и българки. За това и г-н ДРАГОМАНСКИ Е РЕПУБЛИКАНКСКИ ШАМПИОН. По автомобилизъм. След 40 г. с него ще се надиграваме. Джимарката.

116

Анонимен

преди 1 месец

Кирчо, който вади компромати, от компромат умира. Каквото правиш ти се връща.

115

Анонимен

преди 1 месец

Абе дръскачи едно време такива като вази ме питаха къде се намира морето а сега големи защитници.... Я марш от там

114

Хо хо

преди 1 месец

А Парапетка колко захлеби от ББР, който е в твоя ресор като сюужебен министър. Много добре е знаела какви облаги ще получи от фалшивите документи

113

Играджията, 2024

преди 1 месец

Бай Митьо от Враждебна си е най-долбрия от гайдарите ни. Дървосекач е бил в Коми. Приятел. Изпях му ги няколко, докато той си почиваше от свиренето. Стази неговата гайда е лягал, с нея е ставал. За това е и на-добрият. Дори и 5 лева му дадох. Той искаше да ми даде гайдата си за тези пари. Ами, аз не мога да свиря на гайда. За други неща съм учил. Депутатите ни му подхвърляхастотинки, защото са бедни. Неговата дарба, както и моята са ни от Бога дадени. За това и сме от най-богатите.

112

Анонимен

преди 1 месец

Значи провокацията едва от мисирките, които го питат ли? Нищо не разбрах. Киро е видимо с ментални проблеми. Крайно време е да се въведе закон за психиатрични тестове за депутати, както и тестове за алкохол, и наркотици. Ако не е дрогиран, е още по - зле здравословно.

111

Анонимен

преди 1 месец

Киро не каза, че това е провокация. Киро каза: "40 дни пред изборите - това е компромат" Вижте само колко му е акъла!!! Той изобщо няма представа за значението и смисъла на думите. Компроматът са улики, материали и факти за измислена, инсценирана или действителна постъпка на човек, които се разпространяват с цел престижът му да бъде уронен. Значи ли, че Кирил щом казва, че това е КОМПРОМАТ, признава?

110

Анонимен

преди 1 месец

Новият филм: "Честно казано с Киро" ХахахаХахаХахаааа