240

Приятел

преди 1 месец

СЛАВА НА РУСИЯ!Дано пак да ни спаси от тежкото хамериканско робство и джендърската наглост.

239

Във Русия всички--

преди 1 месец

Се радват на освободителната воина !Те със радост и удоволствие отиват да си защитят родината ! Още малко и така да стане--да ви. и във форумните руски марионетки ! Аз сегашната демокрация за руски живот не я давам ! Колкото и да сме бедни нямаме нищо общо със мракобесния диктатор.

238

уточнение

преди 1 месец

До До 908:- Жалък краварски прислужнико ,Русия е наш единствен приятел и брат в този комерсиален свят.Войната в Уссрайна е плод на краварската алчност и укропската продажност!

237

СПРАВЕДЛИВ

преди 1 месец

Вън укропите от страната ни!Близо 30 000 укропа трябва спешно да бъдат върнати на наркомана Зельо!Това са 1.2 милиона лева на ден!С тези пари можем да си построим поне 10 детски болници ,вместо да храним пияните дезертьори!

236

Анонимен

преди 1 месец

Без значение към Иванчо ли към Драганов ли.Към държавата.А и тук няма война.България никой не я е нападнал засега.Там положението е извънредно

235

Анонимен

преди 1 месец

Клоун с червени шорти

234

Анонимен

преди 1 месец

пaлячо по зелена тениска

233

Анонимен

преди 1 месец

Тук някакъв пише за дълг Вземи България приятелче. Дълг към Борисов? Дълг към Кирчо и Кокорчо? Дълг към Пеевски? Към кой? Говориш за дълг към някого който умишлено те хвърля пред цевта.

232

До 238

преди 1 месец

Гражданина няма само дълг има и права! Например на протест, избори и свобода на словото! След като Украйна отказва тези права на гражданите си, не виждам защо да имат някакъв дълг!

231

До 235

преди 1 месец

Тази война започна тогава когато Украйна отказа да е васал на русия.В днешно време всеки има право да преценява кое е добро и кое не за него.Украйна направи избора си а русия иска да си върне васал.А русия е тази която нападна Украйна и отприщи людобуйствата.За това колкото по слаба е русия толкова по добре

230

Това че...

преди 1 месец

Това е изпълнение на гражданският дълг.Точка.Всеки който бяга от това и то в труден момент за държавата трябва да си понесе отговорноста

229

Мартин К

преди 1 месец

Аз предлагам щом ще си ходят украинците на Украйна руснаците също да си ходят на Русия. Който от където е.Така ще е справедливо и за двете страни

228

Това че Русия

преди 1 месец

Е агресор НЕ оправдава третирането на украинските власти на собственото си население като месо и роби за месомелачка!!

227

До 234

преди 1 месец

В една война на изтощение побеждава страната с повече ресурси! В случая Русия! Факт..а кой е агресора ..и двете държави са агресор и убиват мирното население в другата държава!И тази война започна 2013 година с Евромайдана в Киев! Спонсориран и осъществен от САЩ!

226

Хм

преди 1 месец

Русия трябва да им даде убежище и да живеят като руски граждани в новите руски области !Вероятно ще има и готови да хванат оръжие и да се присъединят към руснаците в борбата срещу киевската шайка престъпници която иска да ги обрече на смърт. 99% краят за повечето укронацисти ще е смърт и тя ще дойде от самите украинци.

225

Мисия

преди 1 месец

Преди месец бях в Полша. Почти всичкия персонал в сферата на обслужването е от украинци , всеки втори таксиметров шофьор е Олександър, тихи , свити , мълчаливи явно силно уплашени от неизвестността ... напрежението може с нож да го режеш

224

Аанааал до 233

преди 1 месец

Ако желаеш така си го приемай но това е с цел да изпълнят гражданския си дълг най малко заради това че нали именно като украинци до сега ползват всякакъв вид облекчения в ЕС нпр.Не може едни да воюват а др да се крият и да бятаг забравяйки какви и от къде са.Щом е гражданин на съответната държава има дълг към нея и такъв дълг е нпр военната служба.

223

Ашмодеан

преди 1 месец

Хватката е, че ако паспортът ти е изтекъл, нямаш право да си в друга държава. И съответната държава, ще те върне принудително в родината ти. Затова от февруари, когато стана ясен законопроекта, пред всички украински консулства имаше денонощни опашки. Но който успял, успял. Другите ще ги върнат принудително и веднага в окопите.

222

Анонимен

преди 1 месец

Много Украинци в мобилизационна възраст, рязко ще се окажат че всъщност са Руснаци, бягащи от диктатора Путин.

221

Анонимен

преди 1 месец

доколкото разбирам, в Германия няма да вземат никакви мерки против тях, те са избягали от война и им е дадено убежище, а поляците въвеждат ограничения, за да се върнат доброволно, няма да ги депортират, а какво ще направи нашият външен министър Главчев