41

До 40

преди 1 месец

Истината боли и гледам, че много си се изнервил. Да сравняваш Люксембург, който никога не е воювала и има незначителна бройка население с държави, които са водили и водят войни и имат огромни инвестиции във военната сфера, е все едно да питаш защо Марк Зукърбърг, който е третият най-богат човек в света не може да победи в открит мач по бокс Майк Тайсън, който е в 0,1% от най-богатите хора на САЩ. Но, въпреки това Марк Зукърбърг може да победи Майк Тайсън, но индиректно, чрез други хора и с пари.

40

Анонимен

преди 1 месец

Защо не пишете истината? Поне 50 трилиона долара струваше, плюс целия златен резерв на Франция.

39

Анонимен

преди 1 месец

Хи-хи! Значи, трябва да намалите единичните цени на ракети, прехващачи, за да могат да излизат сметките след отблъсната една атака на една държава. Героично, ама не е икономично. За да се намалят цените, някой трябва да се откаже от тлъсти печалби, или политиците да се вземат в ръце. Иначе се образуват едни трилиони ...

38

Анонимен

преди 1 месец

Забавно е как бедните копейки са налазили статията да се обясняват как чаршафите с манталитет на диваци от преди 8000 години били по-богати от 20 пъти по-богатия Израел аааахахахахах. Падам! Същите тия копейки се кланят на Русия, ама там няма да стъпят да слугуват за 400$ на месец, а ходят в прогнилия запад. Съвсем отделно, че там на година, две, печелят колкото кадърен човек в България на 2-3 седмици.

37

АнонимеН

преди 1 месец

ОТВРАТЕН СЪМ ОТ ТИЯ ИСРАЕЛЦИ!! ОЩЕ ВЕДНАГА СЛЕД АТАКАТА ПЪРВИЯ ИМ КОМЕНТАР БЕШЕ КОЛКО ИМ Е СТРУВАЛО!!! ДА СТЕ ЧУЛИ НЕЩО ТАКОВА ОТ ТЕРОРУСТИЧНАТА ФЕДЕРАЦИЯ ИЛИ УКРАЙНА! КОЛКОТО ВИ СТРУВА ТОЛКОВА ЩО НАРОД ИЗТЕПАХА В ИВИЦАТА САМО И САМО ЗА ДА ЗАГРАБЯТ ЗЕМЯТА!

36

Анонимен

преди 1 месец

На Иран атаката струваше около 10 млн. долара.Не само че струваше стотинки на Иран Ами могат да я правят всеки ден.Замислете се след седмица две дали Израел ще има ресурсите да я отрази.

35

До 32

преди 1 месец

По-добре ми обяснете как Люксембург е свръхсила заради много високия БВП на глава, по този показател задминава и Русия и САЩ и Израел. После си завийте краката и си лягайте.

34

Германец

преди 1 месец

Няма цена, която не сме готови да платим, за да държим роZZия и приятелите й далеч от нас.

33

Анонимен

преди 1 месец

Дайте една ваша заплата на Зеленски и още една заплата на Израел, и още една заплата на Лорер. Бедните евреи, вие трябва да им помогнете да спрат инфлацията и ракетите.

32

До 28

преди 1 месец

Израел има 1800 ядрени бойни глави. Иран нищо няма да произведе, защото нито Саудитска Арабия, нито Турция, нито Египет ще и позволи. А кралят на СА е правоприемник на Мохамед. Казано по друг начин, СА ръководи мюсюлманите по цял свят. Не си наясно изобщо с арабските държави, ама бръщолевиш като улична пиянка пред панелка.

31

Милиарди

преди 1 месец

Ако тази информация изобщо е вярна, значи всеки, който има пари за 300 летящи прахосмукачки ( около 9 млн., при обявена цена 30000 на брой) може да фалира която си поиска държава. Тогава излиза, че все пак атаката е успешна от стратегическа гледна точка и то без нито една човешка жертва.

30

:D

преди 1 месец

Шенген, САЩ, Канада и ОК има 55 трилиона долара БВП.

29

До 27

преди 1 месец

Вие за паритет на покупателната способност чували ли сте. Това е правилният начин за сравнение на БВП. И тогава нещата се виждат реално как са.

28

Да те корегирам

преди 1 месец

"За сащ 1 млрд е все едно на боко пурите за деня ве" - всъщност, 1млрд за САЩ са все едно чешмяна водичка за Боко.

27

До 23

преди 1 месец

Математиката не ти се отдава и е на ниво детска градина. Иран е близо 100 милиона, Израел 10 милиона. БВПто на Израел е 4 пъти по-голямо от това на Иран на глава на населението. Това е все едно ти да имаш безработна жена и 3 деца и да взимаш 10 хиляди и да ми казваш, че си по-богат и живееш по-добре от човек, който живее сам и взима заплата от 8 хиляди. Ами не, другият е 8 пъти по-богат. Мога да ти обясня и какво е висока добавена стойност в икономика и какво не, но едва ли ще ме разбереш.

26

до 20

преди 1 месец

Иран си изхвърли стари ракети от инвентара. Погледнато сметоводно, сметката им е нула защото са ги отписали. Но Израелците платиха 1.3 милиарда.

25

Смех

преди 1 месец

Бълха ги ухапала - къде не са ги дали? Това не е Русия, дето си брои копейките.

24

ВАЖНИ ПОДРОБНОСТИ

преди 1 месец

1. Иран има повече ракети и дронове, отколкото ПВО ракети може да има Израел. / 2. Иран изстеля и 7 балистични ракети с хиперзвукова бойна глава и всички те достигнаха до целта (общо 9 попадения доколкото е известно). Има вече доказателства за това. / 3. ПВО ракетите са скъпи - межди 1 и 2 милиона долара за бройка. / 4. Ако Иран постине производство на ядрена бойна глава, тогава не просто ще има паритет с Израел, но и ще има предимство. Израел има около 90 ядрени бойни глави.

23

За разбирачите

преди 1 месец

дето обясняват кой бил голтак и кой не. Шенген, САЩ, Канада и ОК има 55 трилиона долара БВП. Иран и Русия имат общо 3 трилиона. Целия БРИКС има 25 трилиона. Нали си EЛKA - смятай.

22

Анонимен

преди 1 месец

Те затова с богати защото има блъци като Гуньовците да им плащат. :-)