169

Анонимен

преди 1 месец

Това е уникална историческа и управленска ситуация;))) Лидер на партия предлага на служебен министър-председател смяна на министър, все едно е президент, но същевременно, не е;))) Всъщност, цирк "Бойко" тепърва започва своята програма в България под щедрото спонсорство на кръга "Капитал" и Делян ДПС. Протести няма да има. Всички протести досега в България беха спонсорирани от олигарсите!

168

РУСКИТЕ ЦЕННОСТИ...

преди 1 месец

ПИЕНЬЕ, КРАДЕНЬЕ, УБИВАНЬЕ.....КОЛКОМНОГО ИМ ЛИПСВА НА ЧЕРВЕНИТЕ ЕНИЧАРИ..

167

Анонимен

преди 1 месец

Главчев се оказа една нещастна марионетка в ръцете на Борисов.Без капка достойнство.Не че не го знаехме,де.

166

АЗ

преди 1 месец

Няма правна нормa, която да задължи президента да приеме новия външен министър. Ако той има смелостта и каже НЕ, значи Митов не става външен, Радев не издава указ за новото назначение и толкоз. Това не е като налагането на вето и после събранието да го преодолее и да се наложи над президента, тук думата е единствено на Радев, колкото и да са му орязани правомощията! Дежурната Киселова да излезе и да го каже!

165

Анонимен

преди 1 месец

Не разбрах Боко на кого нарежда?На Радев,на Главчев,или и на двамата?

164

баба мара

преди 1 месец

да не го одобрява това е някакво недоразумение

163

генералисимус юмрук

преди 1 месец

аз съм генералисимус мутри вън крадев. аз ашладисах анимационните герои про100 киро и хасан лабавото сфинктерче в паляктиката и заедно с шишан и порко ви довършваме. българия на триморието. нали за това се борите от време оно. останахте 2 мелеона ломпена и 3 милиона ръждиви чигантуземци, скоро ще сте в канала на историята. че остане само софийския санджак пълен с жълтопаветни красивитети и либерал демократи хапващи маки ди и гледащи нетфликс. демокрация сър....

162

КАКВО СЕ СЛУЧВА?????

преди 1 месец

Даниел Митов, КАФЕДЖИЯТА ОТ П0C0-ЛCTB. OT0 за нов външен министър?

161

Анонимен

преди 1 месец

ППДБ направиха първия кабинет без Борисов и Доган във властта от десетилетия и именно Слави еднолично го свали.

160

Анонимен

преди 1 месец

Не трябва ли външната ни политика да е държавна, а не партийна?

159

Бойко Тиквата

преди 1 месец

Aз съм, Който Съм! Господ Бохо Яхве! Вие не искате да гласувате за мен, да ме почитате, затва ще ми служите и ще ме почитате служебно. Служебните богове, са фалшиви и аз ще ги сменя с мои, истински богове! И пак ще си имате Господ Бохо Яхве, макар и служебен и като махнем изборите, защото не са нужни и Господ Бохо Яхве става вечен чрез своят Слуга Глъфчефффф... Бох Глъвев , съм Аз, Бох Бохо Яхве! Халелуиииияяяяя, електораааат! Пак си валат!

158

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Турци импотентни в Днес,ИЗРАЕЛ И САЩ ПРИСТИГАТ! ЩЕ ВИ ВАРИМ И ПЪРЖИМ, А ДЕЦАТА ВИ ШЕ ГИ ХВЪРЛЯМЕ КАТО БОМБОНКИ НА ТИГРИТЕ И ЛЪВОВЕТЕ В ЗООПАРКА.

157

767

преди 1 месец

До Анонимен 154 А ти не се ли срамуваш,че си толкова п р ост!?Тодор Живков е най-големия политик на България след цар Борис трети!Разбра ли,кодуб!?

156

Анонимен

преди 1 месец

Само на мен ли ми се струва , че спешната рокада на външен министър , случайно съвпадна със ситуацията Иран -Израел ?

155

Къдравата Сю

преди 1 месец

Нека не одобрява.

154

Анонимен

преди 1 месец

Каза ви човека , че ще ви говори патриотични работи , ще направи един -два концерта и ще влезе .Нищо от това което говориха не направиха .

153

Анонимен

преди 1 месец

Не се ли срамувате,че един неграмотен ***,който търкаше ушите на друг такъв,вече повече от 12 години ви прави на майМуни?

152

:)))

преди 1 месец

Добре,че са форумите да беснеете!Щото иначе от вас нищо не става!

151

Анонимен

преди 1 месец

Мутрата си заби още един пирон в политическия ковчег.Даже да спечели изборите,никога повече няма да управлява.Никой няма да поиска да се съешава с него,след поредния опит да контролира и плаши свои и чужди.

150

няма

преди 1 месец

До Анонимен 147 Само мижитурки,дето най-великото постижение в живота им е да ходят да гласуват!