47

ааааа

преди 2 месеца

как не се сетих комунистите са виновни за всичко ! ЕХХХХХ загубена нация братчеееее ...

46

Анонимен

преди 2 месеца

Спекула е израз сътворен от комунистите,които не знаят какво е пазар,а знаят само монопол и петилетка!

45

Анонимен

преди 2 месеца

Много по-вярно заглавие ще е "Няма да има евро" ! За Справки - Тиквата и Шиши !

44

Анонимен

преди 2 месеца

Скок може да има само ако някой промени курса 1 евро=1,95лв. и да каже от утре 3,95 лв за 1 Евро.Тогава да!Но ако не се пипа сегашния курс няма да има промени в цените.Е някоя стотинка или лев няма да го коментирам,нищо е.

43

спекулант

преди 2 месеца

А къде е калкулирана "спекулата" в цялата сметка, тоя хептем ни взе за балъци. То е ясно че като няма контрол всеки ще вдига цените до небетo, поне по x2, как и кой ще ги спре ? Само това и чакат.

42

тоя ни будалка нещо

преди 2 месеца

Значи ще има драстичен скок ! Гответе се. Вервайте ми.

41

до 38

преди 2 месеца

И дефакто и не дефакто изобщо сега не сме в евро, и самата валута няма никво значение ква е, защото сме във валутен борд, щом дефакто сме в евро според теб, ми аджаба що тогава трябва да го приемаме, и пак казвам, няма никво значение в ква валута сме, понеже сме в валутен борд, има значение кви договори и зависимости идват с еврото и ква инфлация ще докарат, защото еврото е за силни икономики, даже те ти казват, ще щяло да има леко повишение, ние тея леки повишения сме ги чували и преди и дум10%

40

Анонимен

преди 2 месеца

Тия икономисти лъжат. Ако има малко напечатан лев и много напечатано евро курса трябва да е в полза на лева че е борд и трябва лева да смени еврото че евро се обесценява с печатници.

39

gogo

преди 2 месеца

hahahah... къде ги намирате тия пишман икономисти/финансисти ??

38

до 37

преди 2 месеца

До Анонименс еврото ще стане 32 евро или 64 лева ! чистито на печелевшите ! на народа е яко ЗЛЕ и си заслужава съдбата !

37

Анонимен

преди 2 месеца

Не щем евро в Бг!

36

Анонимен

преди 2 месеца

Ако се опъвате за еврото ще получите турска лира,а после руската рубла ще ни спасява.Това ли искате?!

35

до 35

преди 2 месеца

Подготвили са обяснителни клиповеза телевизията,ама още не ги пускат.Ще разбереш не е сложно.То дефакто и сега сме в евро,ама ни излиза по-скъпо.Въведат ли го няма мърдане вече.Затова се опъват някои,дето левът им е изгоден да ни рекетират.

34

Анонимен

преди 2 месеца

Евро скоро няма да има , но и без него примерно агнешкото вече е 32 лева ...

33

мак

преди 2 месеца

До 123789. Остава да вЕрваме, че цените няма да скочат драстично. Но все пак признават, че ще скочат. Къде е ползата от евро на територията?

32

Анонимен

преди 2 месеца

Може ли тоя същия да ми обясни след като имаме национална валута обвързана с еврото чрез валутен борд за какво ни е да вкарваме евро!?

31

ааааааа

преди 2 месеца

лошото е че народа е яко ЗЛЕ и ги слуша такива "експерти " от 35 години насам ! за това 3 млн са в чужбина а БГ е на шпоследно място по всичко ...

30

Анонимен

преди 2 месеца

На този остава и да му вярваме. Напоследък най-упражняваната професия е платен експерт. Като дори не е нужно да е експерт.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Цените сега ще растат и като се въведе еврото ще се закръглятспрямо околните държави където еврото е валута.Като казвам растат някоя стотинка до лев нагоре и после в евро на закръгляне може и обратно малко.

28

бг смешки 2

преди 2 месеца

A " НАРОДА " си залсужава съдбата - 1во защото не мисли изобщо , 2ро защото е мързелив и 3то защото е ЯКО ПРО2СТ ! всеки народ си заслужава съдбата !