68

Анонимен

преди 2 месеца

До варненец: Напротив. Във Варна има много руснаци, които учат и работят. А на теб ракията ти е дошла малко в повече.

67

Анонимен

преди 2 месеца

До Таня: В Китай е пълно с продуктивни русофили и комунисти. Ако не са те сега щеше да живееш в пещера, където на теб по принцип ти е мястото. В България обаче е пълно с продуктивни евроатлантици. Виждаме докъде сме стигнали с тях.

66

варненец

преди 2 месеца

Ами не е лесно да носиш по няколко безработни русопитека на гърба си. Тия нито учат, нито работят или ако работят е някаква обща работа. Единственото им предприемачество е да варят ракия, но после не я продават, а я изпукват и ходят да веят руски парцали по пътищата.

65

до 58

преди 2 месеца

Там ти е проблема - че чакаш някой да ти дава.

64

Таня

преди 2 месеца

Огромна част от населението е русофилско. Виждали ли сте продуктивен русофил? И аз не съм. Вижте топ държавите по БВП. Не само няма русофили, ами тази държава изобщо не се споменава там. Лесно е.

63

Анонимен

преди 2 месеца

Точно ГЕРБ загробиха всички стратегически проекти с Русия - Белене и Южен поток. Психодесните фалират държавата и я превръщат в бананова република, но без банани.

62

Анонимен

преди 2 месеца

Щом живеем така значи повече не ни трябва.

61

Анонимен

преди 2 месеца

До ЧЕСТИТО ! Япония Корея са на исток и доста по-добре от ес.

60

Анонимен

преди 2 месеца

До BGexit Само членуването..

59

до Честито

преди 2 месеца

Безмозъчен от 30 години ни управляват прозападни партии от които една 11 години Евроатлантическа ГЕРБ. Ама ние освен, че не отляпяме дъното но и го копаем все повече отивайки незнайно защо на Запад без да ни искат дори. Влязохме ли в Шенген сле толкова много навеждания и управление на Евроатлантически партии ? Просто изби рибата с простотията която написа.

58

BGexit

преди 2 месеца

Какво ни дава членството в ЕС тогава?

57

ЧЕСТИТО !

преди 2 месеца

Колкото по-на изток отивате по-близо до русията толкова по-лошо става положението . В права пропорционалност с това в коя държава колко се работи с русията . Всичко е вярно , и описаната действителност също . За да знаете какво значи соцкомунистически грабеж , държавнически грабеж . Още гласувайте за герб и руско поклонниците - 12 години !!!! От всичко ви грабят !

56

Анонимен

преди 2 месеца

Яденето в ресторант и домашните доставки помагат за образуването на БВП защото са услуги. Но все пак по-добре е и нещо да се произвежда? Например компютри, електрокари, автомобили?

55

Демократ

преди 2 месеца

Нали има банани, това е важното

54

Анонимен

преди 2 месеца

Ключът е приемане на още самолети с научни работници. Един от компонентите на БВП е инвестициите. Тези хора не живеят на помощи, те са високообразовани и много продуктивни. Ще ни рамнможат с гении като тях! Друг показател с харченето, ама разбира се те работят в науката и то в престижни университети, т.е. взимат високи заплати и ще наливат в местната икономика. Само въпрос на още малко време е. Ние само ще стоим на сянка лятото и парите ще пристигат, заедно с кози, автомати..но е за науката!!

53

Анонимен

преди 2 месеца

Голям праз :)))

52

ес

преди 2 месеца

Цените са по-ниски също извън ЕС та бг плаща яко най-високите цени с най-ниски заплати, но има медал че е в ес.

51

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Магистралите гълтат много пари а нямат печалба.

50

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Няма магистрали, защото Борисов лъжеше 12г. От 9 месеца се работи усилено по всичко, но това няма да реши проблемът!

49

Анонимен

преди 2 месеца

Какво БВП, какъв бизнес като държавата още няма магистрали. Целенасочено комунистите от БСП, ДБ и ПП ги бавят за да е народа беден и ***, и да го лъжат лесно!