136

АкоИмаИзбори

преди 2 месеца

трябва да гласува за премиер на България, а не за премиер на Америка за България, като Денков.

135

То е ясно

преди 2 месеца

ГЕРБ-ДПС не искат реформи в съдебната власт, регулаторните органи и службите! Те шсщат все така да ги контролират както досега!

134

Koko

преди 2 месеца

Бокич, защо почнаха да се сипят коментари в твоя възхвала от СССР ? За заслуги явно. Магнитски, черните печати и у Банкя да си броиш бурканите.

133

Анонимен

преди 2 месеца

Бойко още ли мълчи за пътната карта? Елфите казаха, че ще отнесат проблема до ЕП.

132

Мнение

преди 2 месеца

Със сигурност ще има граждански арести и конфискации. Не може да живеят на гърба на гражданите за европейското развитие на България. Едни облажени, други работещи бедни и искат да им гласуваме? Да не говорим за такива " конституционалисти" като Деса, които мислят България за лека жена. Те ще бъдат смачкани

131

Г557дт

преди 2 месеца

Бойко Борисов се скри от преговорите зад четири фусти, които командваше през почивките на приговорите. Жалък манипулатор!

130

Анонимен

преди 2 месеца

Тези безродни момченца от ПП като нищо щяха да ни вкарат във войната, ако останеха на власт! На тях не им пука за родина, народ и прочее "остарели" понятия! В никакъв случай не бива да го допускаме!

129

:)

преди 2 месеца

Значи утре да очакваме добрите "ГЕРБ", "ДПС", "Възраждане", "БСП", "ИТН" и РАДЕВ да започнат борбата за изчегъртването на лошите "ППДБ"?

128

Анонимен

преди 2 месеца

Габриел,колкото читава беше като комисар,толкова читава щеше да е и като премиер.Когато си лишена от собствено мнение и действаш със слушалка в ухото,не заслужаваш поста,към който така неистово се стремиш.

127

Зозо

преди 2 месеца

До koKO.... А кой договори деругацията и пълни гушата на Путин, а? Асан Василев - Хелга :)))))))))))))))))))))))))))

126

Зюмбюла

преди 2 месеца

Борисов избра страната на ****ин и вече руските *** почнаха да го пазят.И това ако е индиция за националното му предателство и европейски ценности не знам кое е. Но Магнитски ще е най- малкото което заслужава.

125

Анонимен

преди 2 месеца

Шарлатаните с 30 депутата са къде са тръгнали лъжат мажат саботират а онези костовисти дсб Атанасов е Вън отвсякъде а Ицо лодкарят а зелените имат един депутат саботьори на развитието на държавата са тези дето са се вкопчили във властта на всяка цена

124

Анонимен

преди 2 месеца

Ще спечелим уважението на неподкупните от Пеевски служители на МВР . Ти спечели уважението на майка си най напред

123

Анонимен

преди 2 месеца

Вината за цялата каша носят само и единствено (не)умните и (не)красивите. На следващите избори дано да заемат полагащо им се място - първо отзад напред.

122

Факт

преди 2 месеца

Не трябва да има служебно правителство излъчено от президента. В другите държави си управлява правителството в оставка до избиране на ново!!!

121

Настоявам

преди 2 месеца

Настоявам гражданска конфискация на имуществото на Кирил Петков, Асен Василев, Даниел Лорер, Румен Спецов и останалите шмекери и спешна депеша до службите на ЕС и САЩ за оказване на помощ за връщане на заграбените и изпратени в чужбина пари на България и българските граждани!

120

koKO

преди 2 месеца

Гаргамел и Бокича стожери на путинофилията в България. Скоро *** ще ги вика за връчване на медал Ленин за заслуги.

119

Анонимен

преди 2 месеца

Облачните са при чалгарите вече и мадуровките няма да и помогнат

118

До Тролея

преди 2 месеца

Ами спечелете доверието на българските избиратели, поне колкото ГЕРБ, чак тогава сънувайте някакъв "граждански" арест! Дотогава Копейките ще си останете най-обикновени лаладжии!

117

Анонимен

преди 2 месеца

Леле тук едни вече и арестуват днеса спите