17

Майорс

преди 2 месеца

Ннче , та има ли по лошо от това което ни оставихте след 1990! Направихте долара 3000 ле , фалирахте банките , изнесохте парите на хората , създадохте мутри и олигарси които платиха протестите и доведоха на власт безпринципната коалиция , в която и вие участвахте , довела страната до пореден фалит!А за каква борба срещу корупцията говориш като сама си уволнена заради нея и водиш към провал БСП!

16

РУСКИТЕ ПАРТИИ..

преди 2 месеца

ЗАЩО НЕ РЕВЕТЕ СРЕЩУ МОДЕЛА "ПУТИН".. СРЕЩУ РУСКАТА МАФИЯ.... ЗАЩО НЕ РЕВЕТЕ СРЕЩУ АЗУАТСКИЯ ДИКТАТОР, БРЕ,А МУ СЛУГУВАТЕ..??

15

от вратяга

преди 2 месеца

Женски вариант на Бай ***.Келепир има в политиката,хората пари натрупаха.Ако не бях със сдс как щях да получа пари от техноимпекс и да пратя синчето да учи в сащ.Ако не бях"русофилка" как щях да назнача мажо в Лукойл с 30 бона заплатка.Скрий се ,тетке,разрушителка на бсп.

14

анонимен

преди 2 месеца

Ех Корнелече, и ти не си цвете за мирисане! Даже и за опозиция не ставаш! При всеки сгоден случай гледаш да докопаш кокала!

13

Анонимен

преди 2 месеца

Крушовишката никаквица била казал!

12

Анонимен

преди 2 месеца

Ще ви управляват само хора на изкуството от творческата интелигенция, хора на културата с артистични псевдоними. Слави Чалгара, Боко Пъдара, Тошо Свинара, Ицо Комара и Мишо Шамара.

11

Смех

преди 2 месеца

И тая като Радев и путинофилите - всичко и изглежда лошо, а то България буквално не е била по-богата от Освобождението до днешна дата. Но това не е в угода на Кремъл. Кремъл има нужда от бедна и слаба България.

10

Георги Илиев Митев

преди 2 месеца

Не ни управлява другаря Тодор Живков , за да изказвате и настройвате и плашите " гаргите " . Лицемерието ви е достатъчно , за да не заемате вече тази длъжност на български социалист . Достатъчно е да се види досието ви и начинът ви на живот , за да се прецени , че нямате нищо общо с идеите на социализма и социалното развитие на Република България . Подайте си доброволно оставката и оставете на спокойствие българите от български произход .

9

Анонимен

преди 2 месеца

Зурлата С.ланинова от 20 години е на софрата у БКПн:)))

8

до първия

преди 2 месеца

Обективно погледнато има - фашистите, сегашното управление, различните робства и васалства. Има по-лошо от комунистите, не разбирам обаче как не ви омръзна 35 години да се извинявате с комунистите? Комунистите ли нарязаха българската армия или натовците? Комунистите ли затвориха АЕЦ-а или ЕК? Комунистите ли подписаха унизителното споразумение за 3%-овия Шенген? Комунистите ли изнасят златото на България? Има много примери за по-зле от комунистите, не ставайте смешни, моля.

7

Koki

преди 2 месеца

москва те чака чамадан, вакзал

6

Анонимен

преди 2 месеца

ДО ка кака стана мин на икономиката и опа- 18.7% инфлация, а дизела стигна 3.90лв- справка Fuelo по дни и месеци....и тетка рече ГЕРБ младежи са виновни те се редиха на опашки- а да видите пиян Тошку къф сладур е малий- пак ги изберете!

5

Анонимен

преди 2 месеца

Слугите на червената олигархия обрала народа си правят циркове в парламента- баба ви Нинова защо не каза как закупи за няколко хиляди дл активи за милиони на Техноинпекс и как от село Крушовица намеро долари за да си напазари пардон да се накраде, когато всички ние бяхме с 3/5 дл заплата..ОЛИГАРСИТЕ АКО ИСКАТ"ВСЕНАРОДНИ БУНТОВЕ" ДА СЕ БРЪКНАТ ДОБРЕ, ЗАЩОТО ЛЯТОТО НА 2020 СЕГА Е ПО СКЪПО 2/3 ПЪТИ- ПРОТЕСТНИТЕ СА НАГОРЕ.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Абе и ти не беше цвете, ама тези са световни шампиони по кражби и гафове !

3

Нинова и качеството

преди 2 месеца

да назовава очевидното. Само не разбирам пророкува ли или констатира?

2

лошо БСП

преди 2 месеца

По лошо от копейките на Радев и БСП няма!

1

Анонимен

преди 2 месеца

В момента Петков срича в НС ,че те от лист хартия