156

Европеец

преди 3 месеца

До Анонимен Моля пийте си хапчетата. Трябва да се лекувате.

155

Анонимен

преди 3 месеца

вместо смо да драската направет нещо

154

Анонимен

преди 3 месеца

и до матрицата ли прибегнаха тия бе? хахахаха... СЕСТРИ Уашовски са впечатлени :D :D :D

153

Васко

преди 3 месеца

Да не забравяме думите на Тито към Сталин - "Ако ли не , аз ще изпратя един до Москва и няма да има нужда да изпращам втори" Руснаците да не се правят на велики щото другите не спят.

152

Анонимен

преди 3 месеца

Що не се гръмнете с тези новини фейкови? Този предател Максимчо, който уби двама свои сънародници, за да получи 500 хилки долари и предаде един хеликоптер, го ликвидираха укрите. Даже не отрекоха. Но такава е съдбата на всички предатели. Добре се е насладил на припечелените парици. Всеки обича предателството, но не и предателите.

151

Анонимен

преди 3 месеца

Този *** е убилдвама свои колеги офицери и е дезертьор. Следователно подлежи на военен съд по закона за военното време.Значи е осъден и присъдата е изпълнена.Както е известно всеки проблем има три имена и адрес.Толкоз.

150

Анонимен

преди 3 месеца

Христова, обади се на оня *** Христо Грозев, да си поръча дървено пардесю. И той е в списъка.

149

Не ми е жал

преди 3 месеца

Получил си е заслуженото този предател.

148

Анонимен

преди 3 месеца

Да бе, според мисирките да го оставят да си живее живота след като заради *** са застреляни двама човека от екипажа. А руснаците да го искат по съдебен ред няма смисъл, ще го обявят за борец срещу Путин и няма да им го дадат така че остава това което остава - няколко куршума за предателя и минаване с колата през него. Иначе според същите тези *** руснаците обикалят и тровят с новичок, все неуспешно като както виждаме разполагат с доста по ефикасно средство.

147

Я па ти..

преди 3 месеца

До Пантелей 144 Осемстотин опита за убийство на Кастро...! Не бяха ли 400 ? Сигурно са продължили да го убиват и след смъртта му.

146

rambaldievskievich

преди 3 месеца

И тях ще ги намерят (и ги).

145

КОЛЬО ЧАКАЛА

преди 3 месеца

МАЙКАТА. МУ. Е. ВЪВ. ВСЯКО ПОСОЛСТВО. НА. РУСИЯ ДА. ИМА. ПО. ТРИМА. ДУШИ. ЕДИНПОСЛАНИК, ЕДИН ГОТВАЧ. ДА. МУ. ГОТВИ, И. ЕДНА. ЧИСТАЧКА ДА. МУ. ЧИСТИ. И. ПЕРЕЧЕРВЕНОАРМЕЙСКИТЕ. МУРУБАШКИ.

144

Анонимен

преди 3 месеца

Дано и на нас да обърнат внимание.

143

Иванов

преди 3 месеца

Ами кой е виновен че шетат рашистите агенти из Европа и кой ги пуска без да ги следи,затова не трябва прошка като бъдат хванати тия негодници

142

Николай Стоименов

преди 3 месеца

Кой каквото си е заслужил. Грозев четеш ли а пръдльо

141

Информационна война

преди 3 месеца

Срещу Русия. А щото ЦРУ или Ми 6, .. не правят същото?

140

Анонимен

преди 3 месеца

Ама то беше Нео бе, таман бил стигнал в белия дом и сбъркал хапчето, вместо да тресне чичо Сам ударил Навални. Те тва се случи.

139

Щерю

преди 3 месеца

По- вероятно Георги Марков е бил убит от агент на британските тайни служби, заради поредица от радио предавания, в които той дръзко е иронизирал определени английски политици, сравнявайки ги с определени нелицеприятни животни. След това, вината за убийството му, много хитро и удобно, е прехвърлена на службите от Източна Европа и КГБ...

138

А

преди 3 месеца

Това не беше театрален акт, а убийство на един предател. Браво на руснаци, направили го перфектно.Той си е получил това, което заслужил- заради него загинаха двама негови колеги.Собаке- собачья смерть!

137

Пантелей

преди 3 месеца

Наистина, много са назад от демократите, които не се занимават със своите, а направо убиват чужди лидери - 800 опита за убийство на Кастро, Садам Хюсеин, Кадафи, 2.5 млн човека в Ирак, 25 000 в Газа. Не си играят на дребно демократите с по 1 човек на 10г и то предател. За тях е под достойнството им ако убият под 1000 невинни човека ...