385

Анонимен

преди 3 месеца

СВЕТЪТ Е НАВАЛНИ ! АЗ СЪМ НАВАЛНИ ! НАВАЛНИ Е УБИТ ОТ ПУТИН ! ЕДИНСТВЕНИЯТ В РУСИЯ КОЙТО ЗАСТАНА СРЕЩУ ПУТИН !!HEAL THE WORL MAKE IT BETTER PLACE - MJСВОБОДА ДЕМОКРАЦИЯ МИР И ЛЮБОВ !НАВАЛНИ Е УБИТ ОТ ПУТИН

384

Разбира се

преди 3 месеца

До Факт Матушка не създава метежници, които след това да унищожава, за разлика от любимото ти СРУ

383

До 399

преди 3 месеца

До Анонимен Контрацептив? Намериха си ***, що да не го изстискат и захвърлят, като ***? Дали не направиха така и с Бин Ладен и с Кадафи и с кого ли още не?

382

Умря алкохолика

преди 3 месеца

За водка недоизпита и долари похарчени.

381

Анонимен

преди 3 месеца

Ясно е, че САЩ и ЕС го убиха. Смъртта на Навални е изгодна на САЩ. Западняците го използваха като контрацептив и го захвърлиха.

380

666

преди 3 месеца

До преди година - две влизах редовно в този сайт. Сега го посещавам веднъж на месец два и пак ми е много. Тук само tRолоve и slavoumnici са останали. А за Навални ясно, то се мисли кой има полза от дадено събитие а не се плещи с guza си. Тук си е ясно, мисля Лондон.

379

777

преди 3 месеца

Русифилите счупиха тъп0.мера с коментарите си. Един писал че Навални е убит от НАТО, друг че е от СБУ, останалите пък си пускат старите опорки без да четат статиите. Некъв писал ква грандиозна победа е превземането на Авдеевка, а преди две години пишеха как за две седмици руската армия е в Лисабон. Понеже съм сигурен, че копейките не са виждали карта на Украйна ще им кажа, че Авдеевка е на точно 2 километра от Донецк, който е превзет още 2014.

378

Анонимен

преди 3 месеца

Погледнете как е изглеждал преди затвора.Поне с 20 кг по тежък. Умрял е от глад!

377

Анонимен

преди 3 месеца

Онзи ден споделих,че Русия е смешна държава! Сбъркал съм жестоко! Това е смрадливо блато ,в което потъват всякакви надежди за бъдещето.Там няма място за хора като Навални ,защото там е рай на физически и морални джуджета!Я ДРУГОЙ ТАКОЙ СТРАНУ НЕ ЗНАЮ,ГДЕ ТАК ВОЛНО УМЕР ЧЕЛОВЕК...

376

Пантелей

преди 3 месеца

Жалко за човека, никой не е искал смъртта му, най-малкото Кремъл. Според мен е голяма подлост да се обвинява някой за смъртта на Навални.

375

Анонимен

преди 3 месеца

Навални прекара над 300 дена в различни изолатори,само по себе си тава е голямо постижение

374

Анонимен

преди 3 месеца

Невероятно гнила и попаднала държава. Още от болшевиките времена, когато ликвидираха царската фамилия, после глодимера, през сталинските чистки та до сега - русия не се е променила, човешкия живот абсолютно нищо не струва!

373

Ценител на интелекта

преди 3 месеца

До До Учете историяНе ни харесва, че Турция вече е 10 по-цивилизована държава от Путия.Това не ни харесва, па ти жули самогон и чети учебници по история от соца

372

Факт

преди 3 месеца

Копейки, ясно ли ви е вече каква е разликата между Матушка ви и България? Тука опозиционера Костя е жив, а там щеше да бъде мъртъв.

371

Анонимен

преди 3 месеца

Блатото си е блато. Единствената грешка на Навални беше,че вярваше,че крепостните селяни ще се застъпят за него. Но на тях не им пука за свободата. Те си падат по бой с нагайки, доноси, арести. *** си заслужават съдбата,заслужават си дъртия кагебеец

370

Верен евроатлатик

преди 3 месеца

Навални отиде при терориста Джон МАКЕЙН В пъкалото на предателите ,пожелаваме му вечен огън ,да се пази кашпировски и Глинкин

369

анонимен

преди 3 месеца

Бог да то прости ! Светец !

368

Анонимен

преди 3 месеца

Единствено СБУ има полза от смъртта на Навални. Сега вместо осъден престъпник го направиха мъченик. И пак се очаква да повярваме колко *** е Путин и как сам се застрелял в крака... Освен това СБУ доказаха, че успешно могат да изпълняват терористични операции дълбоко в руския тил.

367

Анонимен

преди 3 месеца

В Русия е лесно да станеш опозиционер. В момента, в който те хванат, че крадеш, злоупотребяваш, мамиш, корумпираш и др. подобни се обявяваш за лидер на опозиционна партия и ставаш жертва на режима! В западния свят изброените като престъпления в Русия се считат за евроатлантически ценности и възможност за проява на инакомислие, заявяване пред останалия свят. Справка - в България всички измамници са в парламента и политиката. Няма осъдени дори за убийства! Демокрация! Не като в Русия.

366

Българин

преди 3 месеца

Умря едно куче. На никой не му пука. Велика Русия с Путин!