57

Анонимен

преди 4 месеца

До 56...И ти ако беше си вървял спокойно и не беше ме заговорил нямаше да ти разбия г..Научи се и ти , когато преминаваш по край мене ,да не ръкомахаш и да не правиш резки движения.Иначе ти ще си виновен...

56

Анонимен

преди 4 месеца

Операцията са я нарекли "хвани ***"

55

СС

преди 4 месеца

Даа, кучето не е играчка, но това трябва да го знаят не само стопаните на кучтата. Ами научете си децата да не тичат и крещят срещу непознати кучета. Онзи ден едно се втурна срещу моята да я гали, нито попита може ли, нито нищо. Ами ако беше реагирала, върви спокойно на повод и изведднъж някакво цвилещо дете хуква насреща и. А родителите не реагираха. И друго - научете се да си хвърляте кърпичките и опаквоките от вафли в кошчетата,както и кеновете и бутилките, с които се наливате по градинките!

54

Анонимен

преди 4 месеца

Наистина простака си остава *** до гроб То е същото , като да обясниш на Бойко Борисов , че не го желаем.Кучйсритр толкова ли не разбират, че не искаме техните кучета да си ,,играят " с нас.Толковс ли е трудно да го чуят.Изглежда насилствено трябва да ги премахн.И тях и Бойко Борисов.

53

Анонимен

преди 4 месеца

"Учудващо е, че хора, които не са отгледали едно куче през живота си, се правят на разбиращи нещата около кучетата." Напротив, точно защото сме гледали кучета и знаем, че то няма място да живее с хората. Прочетете за различните породи какви кучешки къщи са им необходими, колко площ им е необходима за движение защото те са животни и си имат определени нужди и как трябва да са обучени когато стопанина им е при тях и когато не е. То не е да го вземеш да се плякаш с него и да *** пред блока.

52

Анонимен

преди 4 месеца

Кучкарите забравят , че кучето освен да се..ре на воля ,може и да хапе за забавление.Ако кучето не осъзнава кое е игра и кое шега, собствениците му толкова ли да с умствения си багаж.Че не могат да мислят.

51

Общинар

преди 4 месеца

А, за платена такса куче ще проверяват ли?Плащам такса 24 лв. за едно куче вече 22 години.

50

Лагрестин

преди 4 месеца

Вземете си лютиви спрейове за животни,въздушни пушки,снимайте скрито клипове и т.н. и научете собствениците на кучета на ред.Простаците доброволно няма да се поправят.

49

Анонимен

преди 4 месеца

Свободно куче трябва да бъде пръскано със спрей.Тогава да видим ,собственици на кучета дали ще пускат ,,любимците " си да се шляят из минувачи и детски площадки.Освен това сериозни глоби.Защото това е освен неприятно и опасно.Повод за конфликт нещо повече.Тъй като ако собственика реши да прояви агресия , ще се наложи да го гръмна и него с газовия.

48

Анонимен

преди 4 месеца

До СенекатаЕдин като теб нормален е премиер на Франция.

47

Шопендар

преди 4 месеца

До 10ти,кучето не е играчка,и не трябва да се третира като такава.като си го отглеждаш,радвай му се,но не притеснявай другите с него.аз имам кавказец-красавец,и при разходки,дори в ненаселени местности винаги спазвам някакви правила.

46

Анонимен

преди 4 месеца

Крайно време е. Ок, някой са решили да живеят като в 17 век с животните в една стая и да ги използват за задоволяване но като излязат да спазват поне някои правила на съвремието.

45

Анонимен

преди 4 месеца

Клетка имам предвид предвидените заградени пространства в кварталите . Ще се правите на не разбрали, ще си пускате навсякъде кучетата и все някой ден ще дойде по-голям тегавняк от вас и ще пусне 1 съчма в главата на кучета , ако му подскача около децата и ще плачете.

44

Сенеката

преди 4 месеца

Трябва да се въведе сериозен данък за кучетата и за старите автомобили ................................спрете тормоза на нормалните бе ***!

43

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен57. За да можеш да го настъпиш.

42

Анонимен

преди 4 месеца

Кучето е роден пазач да пази собственика си Това е в инстинкта и в природата му.Реакциите му не могат да бъдат тренирани Иначе защо ще е куче Собственици на кучета това забравят И считат , че щом него обичат ,обичат всички хора по света...Ами тогава от кого ще ги пазят...От извънземните ли?..Освен ако не е надживяло природата си и да е близко до прераждане...

41

Някой

преди 4 месеца

До СенекатаЗа да мога да го насъсквам на такива като теб плоскомозъчен.

40

Край

преди 4 месеца

10 акта маани бегай Толкова могат да се напишат на кучкарите във всяка квартална градинка за 1 час а не в цяла София за месец.

39

Сенеката

преди 4 месеца

Защо не гледат някое полезно животно ..прасе примерно или кокошки...за какво им са тия торби с бълхи...

38

Анонимен

преди 4 месеца

Всички кучета на повод , пускайте си ги само в клетките. Толкова е просто. Какво се правите на ощипани все едно, че ще ви отнемат права и свобода?