13

Клаус Шваб

преди 4 месеца

Дигиталният затвор идва! Само уфсете още не са го усетили!

12

Анонимен

преди 4 месеца

Най-лошо написаната статия за годината. Но, сме едва в началото. Забравили сте надписа Спонсорирано от Школо . Всеки, който задава логични въпроси е конспиратор и ***, а който публикува по поръчка платени нескопосани статии не е. Амин.

11

Анонимен

преди 4 месеца

До USA SUPER КИРО НОФ..стига търоли а....напиши един път нещо смислено....

10

Анонимен

преди 4 месеца

Ами просто на хората като не им допада нещо, да не се съгласяват с него. Дигитализацията в Бг навреди на всички, където се прокара. Явно е недомислица.

9

Коза

преди 4 месеца

Комунизмът свърши, стига вече "държавни фирми" и хранилки. То заради такива сме в тая ситуация. Задължението на държавата е да направи заданието, да постави условията и да одитира изпълнението. За всичко друго, естествено че ще го правят "частници".

8

Анонимен

преди 4 месеца

Всеки понеделник докато мъкна с мъки 11кг. раница на детето, се моля да видя жив министър на образованието, и да му я хвърля в ръцете тая. дигитална раница дето уж много облекчи децата.Как пък една работа не могат да свършат като хората!

7

bbb

преди 4 месеца

До ФранкСпоред мен нещата са несъпоставими - мобилните оператори притежават ЕГН и адрес; докато на тази платформа е качена значима информация- егн, адреси, личен лекар, медицинско досие, за ученици и родители, професия на родителя. Напарво си е за съд цялата тази далавера...Но у нас сме готови да продадем/дадем на новите ни "съюзници"всичко което ни поискат.

6

Анонимен

преди 4 месеца

ЕГН, личен лекар, посещения при него, родители, ЕГН-тата им, личните им лекари, професиите им, брой извинени и неизвинени отсъствия, оценки...Е, всичко това се е продало от частника и оттук-насетне ще го използва всеки, както намери за добре. И за разлика от социалните мрежи, в тези сайтове не се влиза по желание, а принуден. Та, защо се продава сайта, всъщност - какво се продава.

5

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 5 ...прекалено си пр***ст за да вникнеш в нещата....една продавачка от Кауфланд взема повече от учител...Оли....

4

Анонимен

преди 4 месеца

Прекалено високи заплати взимат тъпитe дaскали

3

IQ 3.14

преди 4 месеца

авторката е добре да дефинира "Тегаво качване", при положение че училищата са с най евтиния интернет/населено място, и даскалите пиратстват филми и музика с пълни шепи, "да си не харчат трафика" вкъщи. за 2 часа ви се размина проверка от данс и вече пак лаете. а тоя фантомас дето явно се готви да е министър на образованието е по добре да си го закарате по шопските селия некъде и повече да се не обажда като бибе из джеб

2

Франк

преди 4 месеца

А като Мтел, го купиха австриййци и стана А1, който всъщнос е притежание на мексиканец, какво стана с личните ви данни? Тогава нямаше ли проблем? Или Глобул-Теленор-Йетел?

1

Държава няма

преди 4 месеца

Образование няма. И смисъл няма!