143

Анонимен

преди 4 месеца

А в България е забранена руската телевизия! Открийте разликите!

142

северна корея

преди 4 месеца

е високо технологична нация колкото и да се пените по медиите вчера пуснаха успешно подводен дрон аналог на руския посейдонизпитанията бяха вяпонско море успешно иран китай русия и северна корея имат хиперзвук сащ нямат в българия поне едно детско колело с три колела направете тогава приказвайте

141

Анонимен

преди 4 месеца

Едно време и в БГ нямаше Интернет, а телевизията беше Пограма 1 и 2, които по добре да ги нямаше. Но всичко това не ни пречеше да се сдобиваме със качествена музика, филми, софт. и игри от "пропадналия Запад". Родените в Сф. отлично помнят площад Славейков на който CD-тата се харчеха повече от книгите.

140

Анонимен

преди 4 месеца

Там няма телевизия и Интернет!

139

ЯМБОЛИЯ

преди 4 месеца

Диктатурите водят до оскотяване на хората.

138

Анонимен

преди 4 месеца

Така се прави за да има РЕД! Един ден и ние трябва така да се лекуваме от Евролиберастията.

137

куку

преди 4 месеца

А знаете ли колко промити мозъци в България боготворят това малко плондерче,довело северните корейци до самоизяждане.

136

Анонимен

преди 4 месеца

"До Анонимен 163 То в Индия масовата заплата 7 долара, пък за тях" всъщност за Индия е 19 долара на ден което е в пъти повече от при прасчо и да, няма как да напиша за абсолютно всички държави които копейките се сетите. И имайте предвид, че колкото и да могат да си купят с техните валути това важи само за стоките произведени в самата държава за стоките внос от други държави почти не важи.

135

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 163 То в Индия масовата заплата 7 долара, пък за тях не пишеш така язвително? Не е важно колко долара ти е заплатата, а какво можеш да купиш с нея. Затова има класация по покупателната способност. В САЩ със 7 долара не можеш да направиш нищо, в Камбоджа ще живееш месец.

134

Анонимен

преди 4 месеца

Не е правилно че са им дали такава тежка присъда. Ама да погледнем Pyongyang какъв красив град супер модерни небостъргачи, жилищни сгради, улици, паркове, детски градини, красота. А не като София строят разбиват пътищата Ями трябва ти унимог за да караш по софийските улици,няма детски площадки за деца ужас

133

Анонимен

преди 4 месеца

Еми да, сега са много по-добре защото не умират от глад. Вече успяват да имат по 2 долара за ден в С Корея и то може би защото прасчо има милярди и разделено на броя хора им вдига състоянието

132

Анонимен

преди 4 месеца

До Кравар Евроатлантик А как стигна до там? Кога беше това? То в Интернета има и кадри как корейци пасат трева, но това е от преди 20 години. Там земята е неплодородна и в продължение на няколко години са имали лоши природни условия, почти цялата им реколта от ориз е била унищожена, а нали са под санкции, нямало е как да им се доставят хуманитарни доставки с храна. Сега се твърди, че са много по-добре. Но няма информация, дай малко повече инфо, това е любопитно.

131

Анонимен

преди 4 месеца

"До Анонимен 156.Както има информация за едните така има и за другите голословецо." Копейки, вижте си 153 и 154 и фанете се разберете по между си. Явно са ви пратили различни опорки

130

Кравар Евроатлантик

преди 4 месеца

Един единствен път в живота си съм виждал кльощави, недохранени прасета, на които им се брояха ребрата. Беше на екскурзия в Северна Корея. На туристите разрешават да снимат само за определите за целта места, за това такива кадри трудно се намират.

129

Анонимен

преди 4 месеца

"Но да те питам само, защо като сме с толкова високо качество на живота, мигрантите като минат незаконно границата се напъват с трета космическа да се махнат от България, а не да си стоят тука? Защо 30% от населението ни избяга от страната?" Ами помисли малко бе копейка и може и сам да си отговориш. Не, не можеш щом питаш. Щото другите държави са пред нас в ЕС. Да, ние сме последни в ЕС но много преди морзилките с всичките им ресурси и С Корея с целия им безплатен труд.

128

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 156.Както има информация за едните така има и за другите голословецо.

127

Анонимен

преди 4 месеца

Ми копейки, вие в щатите живяли ли сте та се напъвате да обяснявате там кви бездомни и наркомани имало? Така че вече има доста инфо за мизерията в ра,истан и с корея

126

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 151 Ха ха ха ха!... Вземи да пишеш вицове, може да издадеш книга, пари ще изкараш от измислиците си. Но да те питам само, защо като сме с толкова високо качество на живота, мигрантите като минат незаконно границата се напъват с трета космическа да се махнат от България, а не да си стоят тука? Защо 30% от населението ни избяга от страната?

125

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 154. Просто така са му заповядали да драска. Не е излизал от тяхно село. Аз никога не съм си позволявал да пиша кое как било след като не съм живял няколко години на съответното място. По това можеш да познаеш троленягите - непременно твърдят къде как било.

124

Анонимен

преди 4 месеца

До До Анонимен 141 145 Ти бил ли си поне един път в "рашистан" и "северна корея"? Не нали? Е тогава защо се напъваш толкова чак, да ни обясниш какво имало там? Да не си прозорлив като Ванга???