85

Анонимен

преди 5 месеца

От който ще да е назначена, по-интересно е, като е некадърна, що са я държали? С едни покани не се е оправила, представям си с по-сериозните неща как се справя.

84

Бай Ментор

преди 5 месеца

И на твоя "достоен" министър ще му дойде реда , но с по-сериозни последствия!

83

Право на мнение!

преди 5 месеца

В качеството на главен експерт в дирекция Връзки с обществеността и протокол" на МО лично Кристел Чимширова, главен експерт в дирекция "Връзки с обществеността и протокол" на МО, отговаря за изпращането на поканите!!!!! Назначена е НЕ от Кирил Петков или Продължаваме Промяната, а от тези дето врещят, че им сменяли верните кадри, вкопали се пжвече от 20 години в държавната администрация, но останали все така некадърни и некомпетентни като тази "калинка"!

82

Анонимен

преди 5 месеца

До До 87 - Разбира ти главата, щото не си го виждал, като се върна от академията и стана даскал в авиационното училище в Долна Митрополия как се държеше и изглеждаше. Ветропоказател и кариерист. Утре да се смени политическата обстановка, пак ще е същият.

81

Анонимен

преди 5 месеца

Магаренко е най-недостойния министър на войната,който официално защитава чужда държава.Никога не сме имали такова подмолно същество.

80

Анонимен

преди 5 месеца

89 В министерствата е тъпкано с некадърните "съветници", които Киро просто назначи на големи заплати. Все някой трябваше да забележи този пропуск. Как 20 години досега, такъв гаф не се бе случвал?

79

До 87

преди 5 месеца

До Анонимен"ами аплодираме ги като Тагаренков! И той е завършил "Жуковски" Точно защото е завършил там, знае за какво иде реч. Следователно заслужава не само аплодисменти и похвали, но и уважение, че успя да се предпази от тамошната пропагандна машина.

78

моме моме загубена

преди 5 месеца

До нюнюрко То па жена излезе тоя " експерт " , толкова бях бесен от отвратителното слагачество , че не прочетох дори статията , осланях се на " експерт "

77

Размисли

преди 5 месеца

Тази "калинка" 20 години кадрувала в МО, вероятно назначена от БСП или ДПС, може и умишлено са не е пратила поканите

76

Анонимен

преди 5 месеца

84 Хаах, оказва се, че завършилите на запад действат в полза на "Газпром" и перат пари в руски банки, като ПП, Нексо...Заради тях България е в списъка на държави, които перат руски пари. ПП платиха в руска банка, близка до Путин, 100 000 $ на една американска фирма да им лъска имиджа и да ги държи във властта чисти. Факт.

75

нюнюрко

преди 5 месеца

Ако мъжете у тая територия можеха да раждат , как " полягат " на всеки , нямаше да има никакъв проблем с демографията и се бременни щяха да ходят .

74

Анонимен

преди 5 месеца

До До 77 - Как какво, ами аплодираме ги като Тагаренков! И той е завършил "Жуковски" в Москва. Гледам, харесват го тук разни.

73

Анонимен

преди 5 месеца

Как изглежда един "успял" български младеж днес. "Разхожда" се до Лондон, Ню Йорк...с парите на мама и тати за 2-3 години, връща се с диплома, специализация онлайн, явява се пред точния човек и става министър. За това мечтаят българските студенти, а не да се образоват. Там трудно ги връщат, защото са си платили и ги пропускат полуобрадовани за ВУЗ. Не е чудно, че младежът, който спаси кръста на Богоявление в Русе и който следва в Лондон, мечтае да стане министър на финансите, както каза.

72

До 77

преди 5 месеца

До Анонимен"Всички българи до 40 години, които са завършили на запад и не само" А всички българи, независимо от възрастта, завършили в ех-СССР или Русия, с тях какво правим? На какъв тест да ги подложим? Че някои от тях са по-рОсофили от руснаците живеещи в България.

71

akudдфгх

преди 5 месеца

при ротацията тагарев да подаде оставка по лични причини

70

Анонимен

преди 5 месеца

Тагарев не е виновен, че Киро просто от парапета, назначи *** и пульо, който показа някаква купена диплома и специализация-проформа, на високи държавни постове. Които се оказаха шарлатани, некадърници, аматьори...извинете за тафталогията, но е вярна.

69

Чисто визуално

преди 5 месеца

АНКЕтА: Коя посланничка повече харесвате? Украинската - (палец нагоре) Руската (палец надоле) ГЛАСУВАЙ БЪЛГАРИНО!

68

Анонимен

преди 5 месеца

Всички българи до 40 години, които са завършили на запад и не само, и които искат да влязат в политиката, трябва да преминат психотест, тест за интелигентност, както и тестове по българска история, дали са запознати с българската конституция, и устройство на държавата. Както и изпит по български език, писмен и устен. Трябва да имат препоръка от авторитет, за наличие на морални качества и най-малко 3 години стаж в българска държавна институция. Какъв е тозибоклук в политиката днес?!

67

Не е зле

преди 5 месеца

Ако Тагаренко така плаши русофилите, значи трябва да остане още поне 1 година.

66

ало ало

преди 5 месеца

тоз тагаренко все гледа нагоре, ама те, дребосъците, като гледат нагоре мислят че са станали високи.