167

Анонимен

преди 5 месеца

Ибрикчиски комунистчета .... Българският народ, както и да го боцкате си остава верен на своите правила - български символи и мечти за просъществуване на Българския народ и Българското име на Балканите от хиляди години - Бог е Българин, Цар е Българин, Отечество - Българско, Български Разум, Българска Вяра, Българска Надежа и Любов към България! Бог, Цар, Отечество, Разум, Вяра, Надежда и Любов.

166

Анонимен

преди 5 месеца

А колко военни паметници са премахнати и що история е заличена, в България и цяла източна Европа, точно по заповед от Москва, чрез тази армия, на която е паметника! Подменената история на Катинското клане например. Паметникът на Приморците в моят град Варна, е премахнат от площада пред катедралата. Войншкият паметник пред НДК в София и др. Махането на *** е естественото заличавана на подменената фалшива история.

165

ВИЕТНАМ

преди 5 месеца

Тя България е разчленена отдавна от времето И.Костов довършена Плевналиев,ограбена от Бочко и ШИШИ .Братя Руси благодарим за освобождението от турци и фашисти.

164

Анонимен

преди 5 месеца

Аспартамова да си пие хапчетата. А, забравих, там са си такива и с тях.

163

Анонимен

преди 5 месеца

Някакъв или някакви чули не дочули . В Европа стояли съветски паметници . Не е така. Във Виена е малък незначими със знаме в ръка. В Берлин е плоча , както и част от стената издигната от съветската армия. В бивша Югославия такива паметници няма. В Унгария е в музея.

162

Анонимен

преди 5 месеца

Кремъл, една тайна - това е разчленяване на съветско/руското комунистическо робство.Не ви желаем в България, ходете си, когато спрете с терора сами ще ви потърсим за репарации и компенсации!

161

Анонимен

преди 5 месеца

Абе ибрикчийски комунисти защо не направихте един чалгарски концерт по време на рязането на ибрийкчиският комунистически паметник или специялно тържествено сваляне на паметнкика с развяване на червени знаменца по площада, така както едно време подскачахме с червени знаменца пред мавзолея на Георги Димитров, който веке го няма! И народа щеше да ви се радва на ибрикчиските номера както едно време от петилетка на петилетка!

160

ъ

преди 5 месеца

Верно ли на областната на София са й назначили охрана? Че от какво се страхува, нали народът много одобрява събарянето? Според тукашните ибрици на Посолството. Сигурно новината е фейк, защото не мога да си помисля, че тукашните ибрици грешат. Боже опази!

159

Анонимен

преди 5 месеца

Демонтажа не поляризира българският народ. Българският народ, както и да го боцкате с вашите пропаганди комунистчета, си остава български народ! На българският народ паметниците се намират в паметта му - онаследена памет от българските дядовци баби... от хиляди години... Българският народ е преживял такива зверства от инвазия на чергари.... че ще преживее и тая ПостКомунистическа пропаганда ....на разпарчаросаната на десетки партия укротителка на народа Български - Чалгарска БКП!

158

Зозо

преди 5 месеца

Хахахаа, в Мордор явно всички пият от сиропа на Медведев и халюцинират :)))))))))))))

157

Я па ти..

преди 5 месеца

До Така е 155 Когато паметника е строен, имало ли е референдум ?

156

Анонимен

преди 5 месеца

Най-големия страх на продажниците е от Русия.Наясно са че народа ги мрази а господарите им от запад няма да си мръднат пръста за тях.

155

Анонимен

преди 5 месеца

Мара много се е загрижила за българския народ. А нема нужда. Да си гледа чашката, а ние ще се оправим

154

...

преди 5 месеца

Това е целта на руската политика - да ни насъсква едни срещу други и да се откъснем от европейските си корени. 150 години носим тоя товар и няма оправия.

153

Хорор

преди 5 месеца

,, Тексаско клане"", ряпа да яде!

152

Анонимен

преди 5 месеца

Българите трябва да са българофили, не трябва да ги интересува никой друг, само България, ежегодно изтичат капитали за 20-30 милиарда долара оттук, можем да хвръкнем в космоса икономически ако всички милеем истински за родината, и политици и народ.

151

Анонимен

преди 5 месеца

Захарче пияно, пак си неадекватно. Нека припомня кой всъшност беше съюзник с Хитлер през по-голямата част от ВСВ - дам, вие - небезизвестния пакт 'Рибентроп-***'. Чак си поделихте Полша дружно. Натресохте ни швабарите на нас и ние трябваше да се 'правим' на съюзници с Германия по неволя. После че двамата малкопишкови се скараха за ресурси това нас не ни касае.

150

Анонимен

преди 5 месеца

Четирихилядниците пак заляха всички телевизии!

149

Анонимен

преди 5 месеца

Радев да го подари на Орбан! Може да получи конче, или дронче!

148

Така е

преди 5 месеца

Това, което постигна този демонтаж, е окончателно поляризиране на нашия народ. А колко са били "за" и колко "против", един референдум щеше да покаже. Не някой откачен форумец надъхан с американска пропаганда. Защо не проведоха референдум? Има едно обяснение-от страх, че резултата няма да се хареса на посолството. Онова посолство-задокеанското.Да!