46

Анонимен

преди 6 месеца

Трябва да им вдигнат данъците поне петкратно. Всеки бедняк с 1000 лв заплата може да си позволи автомобил. Даже два или три в зависимост колко голяма барака му се купува.Трябва да забранят за продажба автомобили над 10 години. Като нямаш пари няма да караш. А не да колекционират колесни скрапове и да ги оставят да гният пред блоковете.

45

Анонимен

преди 6 месеца

С нетърпение чакам да дойде Великден и празниците там! София е празна тогава! Всеки си е отишъл в родното място!

44

Анонимен

преди 6 месеца

Софиянци щом са толкова богати, набий им десеторен данък за колите, 100кратен за втора и ще се научат, че има и градски транспорт!

43

смях

преди 6 месеца

темите с колите в софия, са като темите за путин - необятни. Видимо си личи, че има капацитет във форума, проблемите да се решат ама ядец - не ги чуват политиците.

42

Анонимен

преди 6 месеца

От долу пишат, че София при Живков е била 700 хиляди души, да, ама през 1960 г. Към 1975 г вече е към 1 милион души.

41

еми да

преди 6 месеца

всеки провинциалист е решил да си докара трошката в София и после мрънкат че имало трафик

40

Анонимен

преди 6 месеца

И каква е тая мания, всяко зелено място в София да се застроява?! Аман! Всичко застроиха! Фандъкова превърна София от зелена и цветна, в една голяма строителна площадка!

39

morgan

преди 6 месеца

До Анонименселяните вън от София да се махат не се диша от тях

38

Анонимен

преди 6 месеца

За да живееш в товва гето трябва да си освидетелстван....

37

Анонимен

преди 6 месеца

Аз съм експерт по трафик на мухи! Две мухи пълзят по гола глава на комунист в Народното Събрание и една се обръща към другата с думите: Ти помниш ли, как тук на времето преди 9-ти септември 1944г. си играехме на криеница? Сега Веке нищо не остана... ни Бългаски Ковбои - Селяни със собствени земи ... ни Управляващи кратуни с космати Тикви ... ни Птички с космати Сливи, да си сварим Ракия!

36

до 36

преди 6 месеца

Ваньо Теменужката съсипа голяма част от държавата, така, че предложението ти с т.нар. ЖИТЕЛСТВО........отпада.

35

Анонимен

преди 6 месеца

До димо Според двете ми очи в София е МАЗАЛО от хора и автомобили, така че не ме интересува преброяването или кой къде си регистрира колата. Това се случи основно в последните 15- на години заради безразборното строителство

34

Анонимен

преди 6 месеца

Едно време, преди 89-та година, в София можеше да идваш само ако си студент или имаш дадено жителство (което ставаше много трудно). Завършваш висшето си образование и айде разпределят те в родното ми място. Нямаш работа в София. Ама тогава и работа имаше навсякъде. Безработицата при Живков беше почти 0%

33

Анонимен

преди 6 месеца

Да се въведе жителство! Тези, които нямат жителство в София, да си отиват по родните места. Тези, които имат постоянен адрес в София, но нямат поне 5 години жителство, да си ходят по родните места! Просто е! Ще видите как от 1,5 милиона София ще стане 500 000 хиляди

32

Цццц

преди 6 месеца

И масово има по един човек в колата. И масово са джипки и комбита. И после защо има тапи от 3 следобяд...

31

Анонимен

преди 6 месеца

При Тодор Живков се планираше, при сегашните слугуваме на ЕС, каквото каже това е. Всичко е концентрирано в големите градове. София, Пловдив, Варна и Бургас. София при Живково време беше около 700 000 хиляди. Сега сме над 1 милион!

30

До 22

преди 6 месеца

Да ми говориш как на село 2023та няма реализация и препитание, при условие, че 90% от квалифицирания труд се извършва дистанционно, няма смисъл. Ако си някой стругар бачкатор със сигурност препитание няма... Айде малко реализъм! Сами сте си виновни, че си затрихте селата от функционална неграмотност и простотия! Забавното е как хитрите програмисти купихме хиляди декари земи,живеем си на село и въртим хем ИТ задачки, хем по 5-6 земеделски бизнеса и 2-3 други занимания :) Ама имаме АКЪЛ.

29

да знаете

преди 6 месеца

Поне половината от тези коли, се управляват от абсолютни дебилли и зашаматняци!

28

Анонимен

преди 6 месеца

У нас е прекалено евтино да имаш автомобил. Автомобили без Евро 6- ВЪН От София! Ако работиш в София при реална СРЗ над 6000лв. (по данни на НСИ 3200, но всеки знае за сивия сектор), би следвало да имаш пари за нисък клас сравнително нов автомобил. Всякакви сервитьорчета, шофьорчета, склададжии с по 3-4к заплати НЯМА да карат автомобили. Автомобилите не са за бедняци. Точка!

27

Анонимен

преди 6 месеца

Имат пари, угаждат си... секи сам си преценя... на високото ще вали сняг... по морето ще е ветровито... софийски телевизионен диалект...