71

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 72, абсолютно си прав. Проблемът е, както и по времето. на К19, че искат да сме концентрирани върху поредната психоза за да не врещим много когато ни вадят пари от джобовете за тъпотии. Всеки ден има десетки публикации на тема екологии и няма да спрат по подобие на К19 докато има грантове. Да, журналистите получават грантове за теми за екологията. По същият начин както беше за К19. Важно е хората да имат критично мислене и да задават въпроси.

70

Itso

преди 7 месеца

Аз пък не съм изненадан.

69

Анонимен

преди 7 месеца

Пирамидата на Маслоу, за да мислиш или по-скоро да те интересуват по-възвишени неща, на първо място трябва да са ти задоволени основните потребности, като прехрана, подслон, да имаш сигурност, оттам нататък човек може да мисли за измисленото глобално затопляне. Точно защото е измислено, него няма и какво толкова да го мислиш.

68

Анонимен

преди 7 месеца

дъртите руски роби да не пишат, младите искаме всичко искаме сега искаме свобода

67

Ivek

преди 7 месеца

Не разбрах защо се изненадахте от този факт. Със гладен стомах и празен джоб не само младите всички ще се тревожат за инфлация. Един човек за да мисли за зелена сделка природа и.т.н. той първо трябва да може финансово да си го позволи.

66

млад меринджей

преди 7 месеца

-Младите ги тревожи че като измрат старите няма кой да ги храни - кога ще легализират наркотиците - кога ще има дават базов доход без да се работи

65

Анонимен

преди 7 месеца

Няма инфлация всичко е ОК

64

Анонимен

преди 7 месеца

Странно,аз мислех че войната в Украйна и Русия са виновни за инфлацията. Поне така твърдят.

63

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 62, доказа, че имаш сериозни липси в способности като четене и разбиране. За правене на логически заключения пък изобщо не можеш да се "класираш". Това, което ти казвам е че егоистично да натоварваш децата си да ти гледат болното четирибуквие. Имай малко жал към децата си и си подсигури старините. Не да им висиш на вратовете! Имай предвид, че когато легнеш тежко болен ги тормозиш! И тогава най-добре е да се грижи професионалист за теб! Това не зачерква любовта. Правите отговорен!

62

бай работник

преди 7 месеца

Младите скоро ще ядат пари,щото храна няма кой да произвежда или ако има е евтин химически ***. Храната не се ражда в Кауфланд и Лидл!

61

Кармазъ Сикиш

преди 7 месеца

Докато богатешите имат по 20 апартамента, които стоят 90% от времето празни, така ще е. Само вижте колко много нови сгради стоят празни. Това не е от "любов" към природата.

60

Христо Христов

преди 7 месеца

А рептилите в Брюксел се тревожат неизненадващо, единствено за комисионните...

59

Анонимен

преди 7 месеца

До 57: А на теб да ти идва на акъла, че след време и ти ще одъртееш и ще дойдеш на това дередже. Колкото и странно да ти звучи, грижата за възрастните близки не е проява нито на егоизъм, нито на омраза, а на дълг и любов. Именно на любов, но за теб тази дума ти е непозната, като гледам какви ги пишеш. Защото много деца, отново колкото и странно да звучи, цял живот също обичат родителите си или поне така трябва да бъде, ако не им се внушава, че трябва да са егоисти, за да са наред.

58

А не

преди 7 месеца

Дават ми пари да гласувам

57

Анонимен

преди 7 месеца

Аз съм млад и не искам да съм руснак

56

Анонимен

преди 7 месеца

Знам какво не искам. Комунизъм -Никога

55

Анонимен

преди 7 месеца

В Русия има много комари и за това блатата потъват. 20 тона комари като кацнат в блатото то потъва

54

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 36, написал си абсолютни глупости. За да паднеш до това ниво си е нужен "талант", с други думи липса на интелект. Колко безсмилен живот водиш, щом чакаш да натовариш децата си с болестите ти, неподвижността си и мрънкането си? Потресаващо е колко мразиш децата си!

53

Нормално

преди 7 месеца

Преди 22 000 години е имало глобално изстиване

52

нафърфорий

преди 7 месеца

Климатичните промени на нашата Планета са Неизбежни с или без човешката дейност!!!! Това е субективен Планетарен Процес в Слънчевата ни Система, който не зависи от нас, Астрофизиците и дори Геофизиците го потвърждават, температурата на земното ядро на планетата ни се повишава..., за какъв "човешки фактор" говорим въобще!!!!