82

Чук и Гек

преди 7 месеца

След победата над турския пехливан изчезнал и се върнал след 5 години странство! Местните му се оплакали от някакъв черкезин големец, който ги тормозил! Караджата отива вечерта, заварил го на чардака да гуляе и го застрелял! И пак изчезнал, дори не преспал! Във Влашко ходел по кръчмите с една тояга и де що види българи налагал наред с думите, че България чака да се запишат в четата и я освободят, а те лочат като смоци по кръчмите! Разбягвали се като мишки!

81

Евроатланци,сър!

преди 7 месеца

Така е демократично нек'си...

80

Умира

преди 7 месеца

от тетанус, да бъдем по-точни.

79

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 83. Побъркал си се с тия комунисти и това ДС ха ха ха ха ха ха ха ха. После не знам вече кой ше ти е виновен - македонците, сърбите, румънците и турците те руснаците са виновни преманентно. но все някойк ше ти е виновен че си некадърник. Що не отиде да я купиш ?

78

Анонимен

преди 7 месеца

Така е щом продължават да ни управляват комунистите и ДС.

77

........

преди 7 месеца

Важното е да има пари за гей-партита, финансирани от бюджета за култура, нали така *** ?

76

Чук и Гек

преди 7 месеца

Къщата в елховското село си стои, не е занемарена, но селото, както всички села притихва с годините! До самата къща има чешма с характерната караджовска вода, която преди години я имаше и по магазините - минерална. В текста има спорни моменти! Дали Баба Тонка е погребала войводата или само главата? Във всички случаи, Стефан е бил буйна натура! Не минавало ден без да се прояви! Хаджи Димитър има буйни прояви, но не постоянно!

75

Анонимен

преди 7 месеца

Подставено лице,че и дворното място на Стефан Караджа тъй са разкупили с подставени лица след обявяване за връщане на собствеността от комунистическата национализация по съществуващи документи в архивите описани-наториални актове за имот,скици на парцели на регулирани участъци в населени места,че останала само къщата музей на възрождец от народното движение за национално освобождение на България и народа й,които считал за своя родина и рода на предците му,а се намерил един придобил я и унищожил.

74

До до 65

преди 7 месеца

Това "българче" е било на 26 години и Левски го е заклал, докато е крещяло в опит да го предаде на заптиите. Защото много добре е знаело кой е Левски и как изглежда - всичко е било капан. А за предателство присъдата е само една: смърт. Ти сам си доказателството защо.

73

До 77

преди 7 месеца

Разбира се, че нямаме! Ние само крадем постиженията им и се кичим с тях, както правят патриотите и другите негодници.

72

Анонимен

преди 7 месеца

Е това е къщата в която е живял Стефан Караджа около сметнато по датите 6 години най-много. Нито я е строил нито нищо. Къщата на Стефан Караджа се намира в родното му село а не квартиата в Румъния. Разбира се паметна плоча може да се сложи с разрешение на собственика. А какво става с къщата на Стефан Караджа в родното му село кат сте толкоз патрЕотични ?

71

Анонимен

преди 7 месеца

Вие нямате нищо общо с българите, които са били свободолюбиви, а вие сте робска сбирщина. С траките също нямате нищо общо.

70

До 75

преди 7 месеца

Няма нужда да профанизираш. Заклал го е. Името му е Стойчо Гиргинов и това е доказано в съдебен процес на най-престижната и уважавана съдебна система от онова време.

69

Анонимен

преди 7 месеца

Играчи са били българите идват от някъде си и и си правят държава до най-мощната империя по онова време и за капак същата империя им плаща да не я лобутят.

68

Анонимен

преди 7 месеца

Дреме ми за бълхарите и славяните (от слейв) . Аз съм трак.

67

До 70

преди 7 месеца

Свят без народи няма как да съществува, а такива като тебе се претопяват в най-добрия случай в друг народ или ги елиминират. Тежко и горко на България с лош материал като тебе.

66

До 65

преди 7 месеца

Нещо си в грешка за Левски. "Дал е живота си" и е обесен за въоръжен грабеж и убийство на българче.

65

Анонимен

преди 7 месеца

Ако е българин трябва да се казва КАРАДЖОВ, това КАРАДЖА си е жива турска дума.

64

ъ

преди 7 месеца

Така е по евроатлантически. Заличава се миналото на отделните нации, че да станат като американците. Или като онези, гърбоносите им началници, дето 2000 години на са могли да си направят държава. И нашенските евроатлантици приветстват - караджата е турчин, Ботьов е хаймана, Левский е терорист. Добре че му се вижда вече краят на това и атлантиците ще повисят малко - кой на самолет, кой на уличен стълб или на някое дръво зелено.

63

Анонимен

преди 7 месеца

Цивилизацията се стреми към свят без граници и "народи", тука някакви диваци още веят лозунги от родово общинния строй.