124

Тиквата само лъже

преди 8 месеца

Веднъж Боко каза че слънцето изгрява от изток. От срам слънцето тоя ден изгря от запад.

123

Anonymous

преди 8 месеца

Ама разбира се, че е готов за посредник.. наши неговите хора вземат най-големия пай в зърнопроизводството. Нали трябва да прикрие следите от кражби и нередности..

122

Анонимен

преди 8 месеца

До *** тикваДали ще им е хубаво на западните фирми да не им купуват скъпите трактори и торове/препарати? Какво друго може да си купи човек по европейски програми?

121

Bai Dun

преди 8 месеца

Боко изпрания !!!

120

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен: " Как ще оставят милиардите по плана на случайни хора ! Абсурд ! Затова Пеевски е на първия ред . Ама народа е такъв кротък , глуповат ......" - ___ - ти нали си ли един от народа?!

119

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен: "Ха ха, Борисов като Пепи Еврото. Създава проблеми само за да ги реши. И да обере лаврите, разбира се." - ___ - Ми хайде, какво чакаш! Хвани се, оправи нещата, ти и многознайковците, като теб! Ама, то не е като да л а е ш все едно и също!

118

Анонимен

преди 8 месеца

ДА ЛИЧИ СИ,ЧЕ ЧИСТО ФИЗИЧЕСКИ ТЕЗИ ЗЪРНАРИ РАБОТЯТ ПОВЕЧЕ НА МАСА И В КРЪЧМАТА ПОД ЗВУЦИТЕ НА ДОЛНОПРОБНА ЧАЛГА,ОТКОЛКОТО НА ПОЛЕТО...СВИКНАЛИ ДА ХАРЧАТ ОГРОМНИ ЕВРОСРЕДСТВА ЗА СОБСТВЕН КЕФ...

117

Анонимен

преди 8 месеца

Да не мислите чу му е лесно с единия крак в Русия с другия крак в Америка.

116

Ралица

преди 8 месеца

Защо вие не станахте да получавате тези субсидии или пък държавници за да работите за България от дивана не става да знаете

115

Анонимен

преди 8 месеца

ИТ-тата какви държавни пари лапат ве тиквуноиди0т

114

Ралица

преди 8 месеца

БОРИСОВ ДОКАЗАН ДЪРЖАВНИК УСПЕШЕН ПОЛИТИК И ЗАТОВА ВЕЧЕ 22 ГОД Е В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ УСПЕХ ПОДКРЕПА ЗА БОРИСОВ

113

sd

преди 8 месеца

Боко мисли че е изпран, но не е. От САЩ са събрали достатъчно материал за него и скед като стане непотребен ще го сложат в Магнитски.

112

Тъпа тиква

преди 8 месеца

Програмистите не вземат 2 млрд субсидия на година бе Тикво. А вземат пари от западни компании .Българското зърно никой не иска да го купува по света на нормална цена. Познайте защо ако е хубаво дали няма да се продаде на секундата на борсата?

111

Анонимен

преди 8 месеца

Как ще оставят милиардите по плана на случайни хора ! Абсурд ! Затова Пеевски е на първия ред . Ама народа е такъв кротък , глуповат ......

110

Анонимен

преди 8 месеца

Денков сам се провали, вече е в оставка, но не го знае.Колкото до т нар зърнари.Вижте софийски деградета из медиите, никой не е по -голям от хляба на народа.Искахте капитализъм преди 33 години и връщане на земята в реални граници, помните ли?Това е положението, днес има капитализъм.Комунистическия ви академик и дс подпорките му из ПП не могат да променят това.Бойко да прави коалиция с Доган и Костадинов и да не се занимава повече с тия некадърници.

109

Анонимен

преди 8 месеца

ОНИЯ ДЕН ГЛЕДАМ НЯКАКВА НАТОКАНА БЛОНДИНКА С БОТОКС В УСТНИТЕ РАЗПРАВЯШЕ НАЛЯВО И НАДЯСНО КАКВИ СА ПРОБЛЕМИТЕ НА СЕКТОР ЗЪРНОПРОИЗВОДСТВО В ЧАСТТА МУ СВЪРЗАНА СЪС СЛЪНЧОГЛЕДА...

108

РАБОТЕЩ

преди 8 месеца

Видно е,че ББ иска отново да е на кормилото.Той така решава кризите,че още сме извън Шенген(оставаше да се сложи една четка на КПП),че плащаме скъпа и некачествена храна,дишаме отровен въздух,но той решава всичко.Преди години самият говореше за скъпите коли на зърнарите.И какво общи имат ИТ с тази,които богатееят,изнудвайки държавата?ББ има зам.министри,шефове на агенции,дирекции и пр.За 12 г. яко се е окопал и лъже,че не участва във властта.България е окопирана от мафията и това вече е очевидно

107

Боко е лъжец

преди 8 месеца

Колко държавани субсидии са получили ИТтата и колко наглите зърнарите?

106

ИТтата обраха народа

преди 8 месеца

Прав е Борисов. Един програмист има заплата средно 7хил лева. И дава средно два апартамента под наем. Масово карат бемвета и ферсрита и това с наши пари.

105

Анонимен

преди 8 месеца

Давай бат Бочо. Ти си нашия лидер.