15

Сунака на Бунаците

преди 9 месеца

Борис Джонсън нещо говореше че в Уелс, Уинстън Чърчил изтребвал английски миньори

14

Анонимен

преди 9 месеца

Убеден съм, че сега всички богаташи ще напуснат Монте Карло и ривиерата и ще ходят да си купят вили в Портсмут Англия защото там е много по-добре и ще се пляцикат на хладно и на мазут.

13

Анонимен

преди 9 месеца

Пожарите са умишлени, насякъде, палят се от самолети, специално пригодени

12

СТРАНДЖАТА

преди 9 месеца

МОЖЕ ДА СЪМ МАЛКО СТАРОМОДЕН НО ВСЕ ПАК ПРЕДПОЧИТАМ ДА СЪМ НА +40 НА МОРЕ ОТКОЛКОТО НА -40.

11

СТРАНДЖАТА

преди 9 месеца

ВЯРНО Е ДРУГАРИ! ЗАТОВА МАРШ ПРИ ОВЦИТЕ НА ФАРЬОРСКИТЕ ОСТРОВИ И В СЕВЕРНО МОРЕ ПРИ НЕФТЕНИТЕ ПЕТНА А ПО СЕВМОРПУТ РУСНАЦИТЕ КАКВИ КУРОРТИ СА НАЦЪКАЛИ И Е ПЪЛНО..С МОРЖОВЕ. ОТ СЕВЕРНИЯ АТЛАНТИК, СЕВЕРНО МОРЕ, БЯЛО МОРЕ, КАРСКО МОРЕ, МОРЕ ЛАПТЕВИ ТА ЧАК ДО ОХОТКСКО БОРЕ И БЕРИНГОВИЯ ПРОЛИВ ВИ ЧАКАТ КУРОРТИ БЕЗ КРАЙ.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Жеги нормални за Кипър, а тям с туристи е пълно винаги. И пожари нямат. Щом при тях може и в Европа е постижимо. И тези пожари обикновено са причинени от хора било то нарочно, по невнимание или престъпна небрежност.

9

Анонимен

преди 9 месеца

До Факт Именно! Да им го напишем все пак на разтревожилите се въглеродни отпечатъци - разчистване на терени за соларни паркове.

8

Факт

преди 9 месеца

Палят се за панели

7

Факт

преди 9 месеца

Пожарите са планирани и целенасочени. Разчистване на терени за строителство на жилищни сгради, вили и хотели. Малка част от пожарите са запалени от бежанци и диверсанти. Всички хора на земята могат да се съберат в квадрат със страна 88 километра, ако стоят на един метър един от друг.

6

България вън от ЕС

преди 9 месеца

През последните 15 години, измерено в долари, икономиката на еврозоната е нараснала с около 6%, а икономиката на САЩ с 82%. Средната държава в ЕС на глава от населението е станала по-бедна от всеки щат на САЩ с изключение на Айдахо и Мисисипи. Ако тази тенденция продължи, до 2035 г. разликата между производството на глава от населението в САЩ и ЕС ще бъде толкова голяма, колкото е сега между Япония и Еквадор.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Да ходят на море на северния полюс тогава.

4

България вън от ЕС

преди 9 месеца

Европейците стават все по-бедни и това е тяхната нова икономическа реалност. В същото време американците продължават да забогатяват, според The ​​Wall Street Journal. Европейците са изправени пред нова икономическа реалност, каквато не са виждали от десетилетия. Те стават все по-бедни... Финландците се насърчават да посещават сауни във ветровитите дни. В цяла Германия консумацията на месо и мляко падна до най-ниското си ниво от три десетилетия. Европа изпадна в рецесия, засилвайки усещането за икономически, политически и военен упадък, започнал в началото на века

3

Анонимен

преди 9 месеца

"Глобална температура" - същия булшииат като "безсимптомно болен". Няма никакъв смисъл, и родителите ти трябва да са близки роднини, за да повярваш.

2

Демократ

преди 9 месеца

И какво ме интересува времето в Гърция?А още по малко ме засяга времето във Уелс.Изкам топла и безснежна зима.Сняг да вали в планината за радост на скиорите и децата.Сняг във града не ми трябва... Обаче никой не ме пита..

1

Анонимен

преди 9 месеца

Тия жеги дето са все същите, откакто има туризъм в Южна Европа ли? Благодаря за 348мата статийка с КЛИМАТИЧНА ПРОПАГАНДИЧКА за днес! Честит нов ковид!