267

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Когато преди 20 Г бях в Украйна бяха по зле и от Каспичан. Но руснака къде е минал трева не никне. Само кражби , разборки и пиянства.

266

Анонимен

преди 10 месеца

Другари, руската рубла потъва като гемията Масква. Фронтът не помръдва. Веднага след фалита следва капитулацията. Трябва да си търсите друг господар ;0

265

Анонимен

преди 10 месеца

Следващия протест няма да е за мир явно,щом някой ме разбира,че България е суверенна страна и никой не трябва да я набутва в чужди конфликти трябва по друг начин да се покаже.Булгария е на българите и те са свободни да си решават ,какви да бъдат независимо дали на посолството и посолствата им харесва.

264

Анонимен

преди 10 месеца

КОНСТАНТИНОВ, лъжеш кат руснак. Би ли посочил кога преди руското нападение, Украйна е искала да влиза в НАТО?

263

Хорошо

преди 10 месеца

ХОРОШУТКАТА радев

262

Анонимен

преди 10 месеца

А за з на бонго от Конго ще му измисля един еднопосочен билет за Украйна,за да знае ,че тук е България.А щом зеленчука и Украйна са му по-важни да тръгва на там.

261

Анонимен

преди 10 месеца

Тия дето набутват тук чужда държава.Трябва да са в затвора,а не са си прикриват простотията.Шо не крещяхте преди няколко години русофили,бе тролей.Айде марш в Украйна да воювате като сте толкова отворени и не занимавате никой с държава,която нито е в НАТО нито в ЕС .Както казаха и от самия ЕС Украйна е почнала да говори за ЕС ,чак след 24.02 2022г .Като видя дебелия ,а иначе преди бяха много отворени и се перчеха ,а сега просят.

260

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Радев за да остане на поста, само му трябва да започне война. В момента това подготвя.Друг избор няма , ще лежи в затвора.

259

Анонимен

преди 10 месеца

Тагарев оставка и затвор!

258

КОНСТАНТИНОВ

преди 10 месеца

НЕ НИ ОБЛЪЧВАИТЕ С ГЛУПОСТИ ЗА НЯКАКВО РУСКО ЖЕЛАНИЕ ДА ВОДИ ВОИНА Я ЕВРОПА.ВОИНА НЯМАШЕ ДА ИМА АКО УКРАИНА БЕ ПОСЛУШАЛА РУСИЯ ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВА С НАТО.ПОНЕЖЕ УКРАИНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е ПРОЕКТ НА С.А.Щ.,ТЕ ПРАЕДИЗВИКАХА ТАЯ ВОИНА И НА НЯКОГО МНОГО МУ СЕ ИСКА ХОРАТА ДА ВЯРВАТ ЧЕ РУСИЯ Е ПРЕДИЗВИКАЛА ВОИНАТА КОЕТО И МАЛКИТЕ ДЕЦА ЗНАЯТ ЧЕ НЕ Е ТАКА.

257

Анонимен

преди 10 месеца

Има разбира се опасност.Вместо да се сяда на масата да преговарят болните само наливат масло в огъня като дават оръжия и лаят по руснаците все едно гледат да ги предизвикат.

256

ЯМБОЛИЯ

преди 10 месеца

Тези проруски структури,наречени ДАНС,пророкуваха че фашистка Русия ще влезе в Киев за 3 дни. Който е глупав да вярва на тези руски ,,врачки,,. Но нека русоробите не забравят и 5-ти член на НАТО.

255

Анонимен

преди 10 месеца

Бий нахалния уркоп дето си мисли,че тук е Украйна.

254

Бонго

преди 10 месеца

Тея ваши опорки с това, че сме член на НАТО и нападение срещу член не Алианса е нападение срещу всички не издържат. Пази Боже да не ни напада никой, че както нямаме армия. Член 5 гласи, че ако член на НАТО бъде нападнат останалите членове му помагат както сметнат за добре, може с каски, може с полева кухня. Не бива да дърпаме дявола за опашката. Като деца баба все ни казваше "да би мирно седяло не би чудо видяло".

253

Анонимен

преди 10 месеца

Престъпник!

252

Анонимен

преди 10 месеца

Евалла големи информации от радевските служби Все неща дето и баба ми ги знае И въображаеми опасности.Реалната опасност копейкин го заметоха под килима

251

Новите съюзници

преди 10 месеца

Русия води хибридна война в цяла европа, чрез засилване на крайно десните расистски движения на континента.

250

Анонимен

преди 10 месеца

До 262 И къде видя руски слуги,че не е ясно .Като си набутваш най-големите балъци на Европа и си търсиш други балъци и щом не ти върви се хвърляш и ръсиш заучени фрази.Шо не си в Украйна като си толкова отворен тя набира войници или само в сайтовете сте велики.Кой е длъжен да се занимава с бандеровци и това не е ясно.Каква е Украйната на България и това не е ясно.

249

Анонимен

преди 10 месеца

Предполагам че ще има арести на служителите, които разкриха визитата на Зеленски. Приготвени са килии и лампи в следствието.

248

Анонимен

преди 10 месеца

До Бай Иван 2 - Директно нямат шанс.България е в НАТО, а атака над един е атака над всички. Освен това и руснаците ме могат да преминат черно море, защото нямат флот. Гореща война едва ли, но хибридна война вече се води. Виж взривените складове с боеприпаси, виж спрените поради техически проблеми мощности в енергетиката. Виж Възраждане как насъсква хората си. Всяко разгледано поотделно може да е случайно, но всичко заедно и то точно към настоящия момент, едва ли.