277

Анонимен

преди 11 месеца

Да се върне отнетата ни от комунистите "Търновска Конституция"

276

Анонимен

преди 11 месеца

(((((((((((Бог), (Цар), (Отечество), (Разум), (Вяра), (Надежда) и (Любов))))))))))

275

Анонимен

преди 11 месеца

Българино ти сега си нисък, защото си паднал на колене. Стани и върви, стани и лети. Огледай се в детската сълза и запей Орфеева песен: "БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ ЗАЩОТО Е БОЖЕСТВЕНА!"

274

Анонимен

преди 11 месеца

И започнали да правят Социализъм, с бъдеще в Комунизъм. Рекли те и сторили и с Българина изцяло се преборили. А бъдещето наше Мaнгaсаpия ще се нарича... и с чaлга песен в очите ще пребъдваме жените.

273

Анонимен

преди 11 месеца

Та ни комунизираха, с конна армия минаха, *** ни и ни изцериха от мозъците РОДовете. Юнашкото сърце захвърлихме за много години.. на който му бе останало с подпис го пробождаха. Възхвалявайки едни от Държавата на Чeсъна... От държавата на Абрахама. Така наречената ЦиииГaна. От държавата където крадели и всите Чeсън ядели. Та ни учат сега, че пристигнали при нази на талази... Видели таз Българка Юнашка дет прави на сухо прaшка. И започнали да правят Социализъм, с бъдещето в Комунизъм!

272

Анонимен

преди 11 месеца

Какви чудеса, какви цингypелки са трепали при нощен пиp, че ги е Българска майка едно време раждала. Българска майка Юнашка, дето по-късно наще юнаци вместо да ражда, я научиха да прави Прашка. И все под пъпчeто да се вглежда, че от там идвала цялата надежда.

271

Анонимен

преди 11 месеца

Юнаците бяха навсякъде горди, с чела вдигнати нагоре лъвски, с гъpди мъжки кoсмати, с нoзе тресящи земята, със сила дето трошеше скалата. Дето стъпеха все Събрания правеха и все Българката раждаше по едно, не се изморяваше... но имаха една много лоша разделна черта. Много си завиждаха един на друг.. Кой по-дeбел го вaди, кой по-може да смята, кой по-може жeните в крeвата да прeмята. Легенди се разказваха зад граници, надлъж, по необятната шир.

270

Евроатлантик

преди 11 месеца

Аз съм голям и страшен евроатлантик, ям копейки за закуска, за обяд обсъждам колко българи да пратя на фронта, а за вечеря в посолството кроя как еврото да въведаХохохо

269

Анонимен

преди 11 месеца

Като прочетох,че е поръчано от ПИК,повече престанах да чета.

268

Ямболски цървуль

преди 11 месеца

Поддържам Гешев....Да има кураж! На правилен път е!

267

Анонимен

преди 11 месеца

Дойде след пет вековно забвение тъй жадуваното Освобождение. Настана отново мес, нещо като управленческа смес. Отново Корона слагахме, отново корона сваляхме. През 1944г. Чужда армия мина и въведе *** ред. Настъпи социално управление, нещо като безмозъчно управление. Управление от артисти, тъй наречени юдески комунисти. Те избори правеха и в 100% на народа български гащите сваляха.

266

Анонимен

преди 11 месеца

Докараха и потомците на Чесъна, за да и стане четката ресана. И настъпи трети ПОТОП, тъма и покорство, нещо като мазохично задоволство. Търпяхме, търпехме, де що глава поникнеше, кожата и бе осечена. Но на тая рая накрая и дойде края,... Третия Рим падна.

265

Плескавица

преди 11 месеца

Някои хора обаче нямат ценности и им са съгласни на това което стана Между Герб И ПП .. Продължавам да не подкрепям никого и да си отвръщавам все повече от политиците

264

Анонимен

преди 11 месеца

Имаше и странични зяпачи, на които не им харесваха тез Свалячи. Те завиждаха и Грачеха, Юдeйчеха се и при вида на Злато Бясвaха. Та използуваха една вяpа, дето ума на Тогарсмах покорява и турците мюзюлмани се поверчиха и с уyйoве рязaни жените зaeбaха. Като юдeй от времето на Сара, само че всичко бе събрано на една кaмара. Настъпи еeбaлна сeч между уyyиове с кoжа и без кoжа меч.

263

Анонимен

преди 11 месеца

Стига глупости! По отношение на Възраждане видяхме какви клоуни има и там! Срив наистина има, най-вече при популистките партии, а "копейките" не са популистка,а рашистка партия.

262

Отряд1

преди 11 месеца

Ако народът по някакъв начин избута "възраждане" и те успеят да поемат пълна власт, населението трябва да очаква следните незначителни събития. - отделяне на България от ЕС , икономически колапс, поредна национална катастрофа (имаме опит в това) - отделяне на България от НАТО , военен колапс, Турция ще си върне доста земи, които счита за свой. - гражданска война, глад, мизерия, смърт... Тогава народа няма да е жертва, а ще е съучастник в своите страдания.

261

Анонимен

преди 11 месеца

Моми с копрали и вретенки си правеха по нивите седенки. Появиха се труженици орачи, земеделски Полски шляхтаци, Русите с вирнати нагоре, все искаха да са отгоре. Чехите се криеха по Татрите, да не си погубят шатрите. Словените без боен вик отстояваха на името си в миг, Македоните - наша кръв все лувуваха на стръв. Сърбите с недоверие гледаха при всяко попадение, но всички в таз велика Българска държава викаха Ура за Слава. Просвета преславна, православна навред се понесе де що имаше Дует.

260

Анонимен

преди 11 месеца

Стига замърсява ефира бе, анонимни умопобъркан! Звъни на 112 да дойдат с усмирителната риза!

259

Анонимен

преди 11 месеца

Де стъпят БОГатство да има и народът славен да се именува. И народа Славянски се нарече и на бойна слава се обрече, В столицата града Преслава, с дебели стени бе издигнат ров и ограда. Там православно Царство се създаде с Трон и Царска Коронада, Канаси от все Свят идваха и тръгвайки обратно, Светослави се наричаха. От север на юг, от исток и на запад все хора танцуваха и в бойна стъпка с ятагани, голи до кръста Юнаци луди лудуваха.

258

Наско ментата

преди 11 месеца

Нещо днес няма новини за амбряжите явно ги е страх, че скоро идва Костадинов на власт и вазелина ще е със стружки .