163

Анонимен

преди 11 месеца

Решението е много просто.... Спиратe да плащате на паpа3ита наречен държава и на клоаката и МОН, и плащате на тоя, който ще ги НАучи. И така подред с тоя манталитет всички останали паразитни министерства и общини. Най-обичам въпроса "Къде е държавата".... ми тука е, мбaлък храниш я и я поиш обилно. Па слушайте комсмолските секретари pyшняци и ойропейци, на кой господаря му е по-голям

162

Анонимен

преди 11 месеца

Решението е много просто.... Спиратe да плащате на паpа3ита наречен държава и на клоаката и МОН, и плащате на тоя, който ще ги НАучи. И така подред с тоя манталитет всички останали паразитни министерства и общини. Най-обичам въпроса "Къде е държавата".... ми тука е, мбaлък храниш я и я поиш обилно. Па слушайте комсмолските секретари *** и ойропейци, на кой господаря му е по-голям

161

Анонимен

преди 11 месеца

Колкото повече увеличават заплатите на учителите, толкова по-надолу върви кривата на резултатите на учениците.

160

Мърморко

преди 11 месеца

Пак ни омагьосвате с тези проценти.Има ли проценти в някое изследване,има неразбираемост за широката публика.А колко е лесно :30 точки-толкова.40 точки-толкова,и така до зеветните 100.Просто и разбираемо.Аз например търся да разбера колко са двойките,но не успях защото целта Ви е да скриете истината.Учи се само в големите градове.В малките учителите им дават резултатите.В провинцията 90 процента не могат да вземат матурата.Сигурен съм,че Петя Дубарова дори не са я чували.

159

Анонимен

преди 11 месеца

Не са виновни само децата, учителите нямат нито желание, нито възможности да ги научат. Като ходя на родителски срещи установявам, че грамотността на учителите не е много над тази на учениците им.

158

Сомунист

преди 11 месеца

Koe се разбира трудно - милиционер-премиер, професор-бедняк. ЗА КАКВО ИМ Е ДА УЧАТ - ДА СА РОБИ НА МУТРИТЕ ВИ ЛИ????????????????????????? СИКТИР!

157

Анонимен

преди 11 месеца

Плюете учителите и ги смятате за единствените виновни за това дередже в образованието . Никой не обвинява мързеливите и апатични ученици , безумните програми и безотговорните родители . Образованието е двустранен процес . Колкото и да искаш да дадеш , ако насреща няма няма кой да вземе , подаденото пада на земята .

156

Анонимен

преди 11 месеца

Нормално, поколението, което расте трябва да са роби, а не знаещи и можещи. То на това ги учат.

155

крундел

преди 11 месеца

съвсем нормален резултат, достатъчно е да прегледаме коментарите и "мисълта" на повечето коментиращи и ни става ясно защо децата са на това ниво, като прибавим и учебниците написани от хора, които трябва да бъдат прегледани от психиатър, картинката става много "красивна"

154

Анонимен

преди 11 месеца

Това е нищо! Синът на мой познат влезе медицина с четворки на изпитите. След 10 години ще видим гето-бомбата!

153

преди 11 месеца

Достатъчно е да се прочетат коментарите в произволен популярен български сайт, за да установи човек, че разбирането и осмислянето не е силна страна не само на учениците, но и на родителите им...

152

555

преди 11 месеца

Осмислят трудно, защото не четат книги, не са свикнали да боравят с въображението си, речникът им е беден. Четете, хора!

151

Анонимен

преди 11 месеца

харвард харвард - скоро ще стигнем нивото на харвард - 3.00

150

Vans

преди 11 месеца

След като системата от край време стимулира зазубрянето, а не разбирането и любознанието, резултатите са очаквании

149

Анонимен

преди 11 месеца

Мнооо мъка брат!

148

Анонимен

преди 11 месеца

Изисква се разбиране, осмисляне, интерпретиране на учебния материал от МОН.

147

Анонимен

преди 11 месеца

Объркахте ги тия деца бе....Стига с тези загубени матури ами си оправете програмите.....по всички предмети.

146

чичо ви юи

преди 11 месеца

Чудесно! Продължавайте да им увеличавате заплатите, макар че на изхода излиза брак. Но пък часните уроци се въртят с бясна скорост и то в сивата икономика. Сбърканящина.

145

Анонимен

преди 11 месеца

"но задачите, изискващи разбиране, осмисляне, интерпретиране..." Е то не се иска от тях това, а да помнят как некой си критик е "разбирал, осмислял и интерпретирал" и да напишат същото. А това не е полезно за развитието на мисленето.

144

Анонимен

преди 11 месеца

аи стига уе, тва да не са резултатите на някоя ро мс ка маала.