130

Анонимен

преди 11 месеца

Между края на Втората световна война и 2001 г. е имало 248 въоръжени конфликта в 153 региона по света. От тях 201 са инициирани от САЩ. Това е зашеметяваща цифра, която показва колко голяма заплаха е Вашингтон за глобалния мир и стабилност.

129

Анонимен

преди 11 месеца

Сценариите Северен поток Нова Каховка Косовска Митровица Буча и други са написани от сценаристите и изпълнени от постановчиците на най развитата и най известната филмова индустрия в света.

128

Анонимен

преди 11 месеца

Що не съобщавате нищо за прекрасно горящите натовски консервни кутии наречени брадли,леопарди и т.н .? Поздрави от Запорожкия фронт и от великото настъпление на наркомани.

127

В училище

преди 11 месеца

Иванчо защо не си си написал домашното!Путин е виновен, България е под негов контрол!! Учителката: Аа ок, така е! Иванчо ти не си виновен! Иванчо: И ме напичайте John! Вече не съм Иванчо!

126

Говедо

преди 11 месеца

Желязна логика,излиза,че 800 000 цивилни иракчани са убити от Щатите,защото са се намирали в Ирак!

125

Шефрет

преди 11 месеца

То и летището в Бургас е под наш контрол,но ония гръмна там 3 кила тротил. Така и с укрите. Терориста си е терорист.

124

Анонимен

преди 11 месеца

Започнете вече да използвате правилното название на тая колиба - ЧЕРНИЯ дом!!

123

Белия

преди 11 месеца

дом да си гледа в неговата си градинка! Все се бутат в чуждите работи!

122

Анонимен

преди 11 месеца

Оказа се че Европа и САЩ има доста комунизъм и цензура.--- По точно казано: Оказа се че САЩ и ЕС пропагандират повече от СССР на времето... Няма разлика никаква. Цензурата е същата.... Единствената разлика е че САЩ и ЕС обвиняват всеки руснак за това че е руснак... Ако продължат по тоя път ще стигнат до чичкото с мустачето...

121

Анонимен

преди 11 месеца

Русия била виновна, защото централата се намирала на територия окупирана от тях хахахахах Аз нямам представа кой е виновен, може и Русия да е взривила стената, но по-тъ_па логика скоро не бях чувал. Явно Белия дом са оперирани от логика или мислят, че ние слушателите нямаме нищо в главите си. По същата логика аз мога да заявя, че Украйна е виновна за взривените обекти с руски ракети, защото обектите се намират в Украйна... :) ... Звучи доста глу_паво, нали?

120

Супер

преди 11 месеца

В Украйна е унищожена от руски "Ланцет- 3"последната работеща немска ПВО система IRIS-T,съобщиха медии от САЩ.

119

Коментар

преди 11 месеца

Ако Зеленски гръмне АЕЦ-а в Запорожие, то Русия ще е виновна че не я е опазила, защото сега е под нейн контрол. И още може да се направи обосновано то предположение, че ако не беше започната войната, то Зеленски никога нямаше да бомбандира АЕЦ-а. Затова може да се счита че Русия пак е виновна. Такива куролации само Киро *** може да каже и то по възможно най-мното световни медии.

118

Анонимен

преди 11 месеца

Да Русия сама воюва със себе си . Много елементарна пропаганда . Оказа се че Европа и САЩ има доста комунизъм и цензура.

117

Факт

преди 11 месеца

Крадеца вика дръжте крадеца...

116

селянин

преди 11 месеца

повод за война се ке се намери

115

Анонимен

преди 11 месеца

Украинските нацисти взривиха стената по заповед на господарите си от сащ

114

Анонимен

преди 11 месеца

Е то в статията са си го написали, че Русия е виновна, защото е започнала войната. И че това нямаше да се случи, ако не я беше започнала. С което косвено си признават, че все пак Украйна (разбирай саш) са я взривили.Това за лодките от Силистра е интересно също, някой има ли повече информация?

113

Анонимен

преди 11 месеца

Белия дом по тая логика е отговорен за падането на Кулите Близнаци защото те са на територията на САЩ.

112

Това е логиката

преди 11 месеца

На ПП и евроатлантиците също: Понеже България от 33 години е под контролана Русия ( въпреки членство в ЕС и Нато), за провала на ПП и евроатлантиците е отговорна Русия!!

111

Анонимен

преди 11 месеца

Защо още преди десет дни при Силистра хора са видяли че доставките за украинците съдържат НАДУВАЕМИ ЛОДКИ може би защото е имало сценарий.