53

Анонимен

преди 1 година

днес същите фашисти правят същото в Украйна!

52

Моралистите

преди 1 година

караварофилчета - какво е различното от биолабораториите покрай Русия в наше време?

51

не се е променило

преди 1 година

САЩ прикриват доказателствата за ужасяващите експерименти и тайно предоставят на много от ръководителите на Подразделение 731 имунитет срещу съдебно преследване за военни престъпления в замяна на техните изследвания. - КАКВО ЩЕ КАЖАТ американофилчетата?

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 53 - За храната ти отговориха други по-долу. Но относно това дали обувките са предназначени за типично нашенските форми на краката, само ще ти припомня, че повечето български обувки, произвеждани преди 1990 г. бяха ужасно неудобни и дори имаше статия не другаде, а във в. "Работническо дело" относно това, какви сърдечни заболявания предизвиква носенето на неудобни обувки. За беда и днес произвежданите у нас обувки не са с добро качество. Много има да се учим в тази област.

49

Съд и Затвор за

преди 1 година

Паскал и червената номенклатура

48

наистинаимаше всичко

преди 1 година

До Абе *** кръгъл Бедна ти е фантазията какви холови гарнитури правеха за износ на запад!В магазините изобщо ги нямаше!За такава дадох рушвет 500 лв на заводския склададжия!Това е един пример!И само това ли!?С рушвет всичко се намираше!

47

Анонимен

преди 1 година

Сега да плащат компенсации на потомците на погубените при тези експерименти хора!

46

А.Колев, пасе кози

преди 1 година

Прехвалените японци, на които трябвало да се възхищаваме, всъщност са...

45

Ханко Брат

преди 1 година

Като не са яли банани навремето затова им е гръмнал бушона сега на дъртите комуноиди

44

Анонимен

преди 1 година

Заради такива зверства имаше Народен съд и не само е България.

43

Анонимен

преди 1 година

Добре че има банани и всичко. Навремето е нямало банани и вижте колко увредени са старчоците! Логиката говори!

42

Янко Горянина

преди 1 година

Да изгърбиме Паскал и червената номенклатура

41

върви обяснявай

преди 1 година

Ами който го може сега,го можеше и тогава!И обратното!:))

40

Анонимен

преди 1 година

Дъртите купуват само Клевър и промоции после реват, че качеството било ниско. Има ниско качество, другари, но по-ниско качество е вашето бюджетиране. Кашкавала за 10 лева килото е с примеси за да могат да си го позволят и хората с малко пари. Мислете бе! Комунизма ви е увредил тотално.

39

ДиБ ЯнкошумкаратиДиБ

преди 1 година

До 51 Гонориш като дърт Янкошумкар.Заради комунизма държавата е на нивото на някои по изостанали африкански държави ама те там диаманти копаят имат и кой са им работи та ще се оправят.А тук какво целият бизнес е в ръцете на комунистите защото немате сметанка у главите.И само експлоатация и пак те да са над хората.Ее до кога така.Баста!

38

Анонимен

преди 1 година

Всичко си имаше преди 1989 година в България. След 1989 година има проблем с имането. Гледаш лъскави опаковки, но съдържанието не струва. От десетки години не съм ял истинско, сирене, кашкавал, кисело мляко, домати и т.н. Даже обувките след 1989 година ги правят не за българския крак, а за италианския и френския крак, което води до увреждания на краката, но какво ли знаете.

37

Анонимен

преди 1 година

Китайците са ***, японците доста са ги били :)))

36

говориш глупости

преди 1 година

До Анонимен 45 Точно сега е райско време!Има всичко,в магазините има от пиле мляко,квот се сетиш!Иска се само да бачкаш и да ти щрака сметанката!Парите се търкалят по улиците,само трябва да ги вземеш!А за това се иска пипе!

35

Анонимен

преди 1 година

Статията е за Японските зверства по времето на 2рата световна война... Пишете по темата Дами, Господа и останалите от неизвестен пол...

34

Анонимен

преди 1 година

Другарите се гордеят че били яли банани преди 89-та. Евала другари! Шапка Ви свалям, велики сте!