200

Анонимен

преди 1 година

Това са хора, които спокойно наричат черното бяло и не виждат (или не искат да видят) нищо дискредитиращо в записите. Защото са решили, че народът е *** и те могат да си го връткат както им е удобно. Но, това е поредната им грешка в преценката и скоро ще го видят и усетят.

199

голем

преди 1 година

До ГЕРБИмахме стабилнос в кражбите най-вече.

198

ГЕРБ

преди 1 година

Истината е, че до 2020 имахме стабилна държава, добре поствена и приета в международно отношение, стабилна икономика и предвидимо бъдеще. Откак радев вдигна юмрука и русофилксите продажници, полезните и ди оти от десницата и откровено криминално финансираните маргинали тръгнаха след него и упорито ни убеждават в каква диктатура сме живеели досега, нещата вървят на борба за оцеляване. Да не пропускаме и неоценимата роля в сгромолясването на държавата и на мая манолова и т.нар отровно трио.

197

Анонимен

преди 1 година

А бе избори и толкова!

196

Анонимен

преди 1 година

184 ПП не е партия, а корпоративен проект, който е във връзка с едрия, червен капитал перящ руски пари. При това са леви. БСП също е за демокрация, защо ПП не се съберат отново с нея? ГЕРБ-СДС никога няма да се коалират с измамниците от ПП. А и от ПП,ДБ заявиха, че никога няма да се коалират с ГЕРБ. След изнесените извращения към държавата, правителство на ПП,ДБ става невъзможно, да бъде подкрепено от ГЕРБ. Това ще е съучастничество в антидържавен заговор.

195

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 година

ПРОМЯНАТА РАЗГОНИ СТАРЦИТЕ-РАЗБОЙНИЦИ

194

Анонимен

преди 1 година

Докато има *** народ,на който очите ще му извадят корупцията,предателството,мафиотската практика на управление на държавата,дълбоката криза и инфлация,но той упорито продължава да не ги вижда и гласува за ГЕРБ или ПП! ПП щяха да вкарват Б.Б в затвора,но "плеснаха ръце и се прегърнаха" ,това последователна политика ли е? Компромати валят като сняг ,а ГЕРБ и ПП показват невиждани висоти на наглост и безочие. Има ли изобщо държава вече?

193

Анонимен

преди 1 година

Добре, че Левски е извърнал глава от случващото се на снимката.

192

Тихомир

преди 1 година

Добре деее само един, САмо един да отиде при бай Ставри и да го заснемат как си прекарва прекрасно ... и всичко ще се оправи. Всеки е равен пред бай Ставри. Имам странното чувство че ще стане като в Румъния - от най-бедните преди десетина години, сега с поне 40 % по-добре от нас, и на тема заплати, и на тема противодействие на корупцията. И от ПП, и от всички останали има по един-двама за бай Ставри. Само някой да има топки да го направи. Другото са глупости и чакане да мине време и да забравим.

191

?

преди 1 година

Не искам да чета коментари от даунъри, I don't need to be politically correct or tollerantThe down-syndrome sense of humor? и защо трябва да чета тях в такива коментари?

190

Анонимен

преди 1 година

Молбите /Лена Бориславова/ към ГЕРБ за размразяване на преговорите, командите на Гюров и заплахите към Борисов, на Панев и Сабрутов, за затвор на членове на ГЕРБ...няма да помогнат. Само изборите ще внесат яснота, за реалния вот в България. Българските избиратели бяха брутално измамени с "алабала с президента...". ПП,ДБ не са втора политическа сила и нямат легитимитет. Избори, без мадуровски машини и купени ромски кметове.

189

Olive

преди 1 година

Ще ме скъсат тези от ПП и ДБ

188

?

преди 1 година

Какво значи това "бай" (goodbye) дрън (телефонен звън), това няма никакъв смисъл, обикновено телефонът звъни, и след като го използваш казваш bye, обаче някои, които харесват? will-he-be смятат, че само той има право да ползва австрийските линии, впрочем този "австрийски" принц, няма ли да се разкара, като през 1вата Световна война, освен това Бай Дънов звучи като американски бъзик, който е глупав (Все едно слушам chat-line-a на детската градина на даунърите) Няма ли *** да ги изтрие?

187

op

преди 1 година

Този Резидент не служи на България а на Путин. Само крадене от газ и петрол и установяване на лична диктатура са на неговия дневен ред. Защо продължаваме да плащаме най-скъпия газ в цяла европа? Защото си слага разликата в джоба. И понеже това може да стане само ако го купуваме от русия, заради това е целия зор. Ако купуваме газ от другаде, много по-трудно могат да си вземат своята надценка.

186

Анонимен

преди 1 година

Мандатът на Пълен Провал и Доносническа България е срамен, мръсенн, осквернен и опорочен. Дискредитиран е твърде слабо и бледно определение за тези мepзaвци. Би било неописуем срам за всички българи точно те да ни управляват.

185

?

преди 1 година

Какво значи това "бай" (goodbye) дрън (телефонен звън), не само че разпутин направи от БТК венерология, а сега след тези усилия, някои американци се бъзикат и заяждаттова не е смешно, тези хамериканци пишат вече и тук?

184

?

преди 1 година

Меркел звучи яко като меркантилизъм, обаче тя все още не може да обясни, защо Балтийските (руски военни) републики са в ЕС, тоест едновременно в ЕС и Русия, и защо след това всички трябва да се присъединяват към НАТО на САЩ и да водят хамериканска политика, дори след изказването на Виктория Нюлад, което тя и други обичат да си повтарят и последователите й като Станишев

183

Избирател

преди 1 година

Пуу да му се не види, тамън се помирих с роднини и приятели и айде пак избори!

182

Анонимен

преди 1 година

Ала бала, изпиране и айде да продължим краденето! Българската демокрация в действие!

181

Анонимен

преди 1 година

Дискредитиран е втория мандат на ПП-ДБ , и правилно президента им обърна гръб. Това са пълни *** !