76

екстра са си

преди 11 месеца

летял съм над 10 пъти с wizz air и не мога да се оплача. Последния полет беше преди 2-3 месеца до Копенхаген - 80лв дупосочен билет. За тези цени човек просто няма какво да се оплаква стига разбира се да няма компромиси с безопасността на полета.

75

sport

преди 11 месеца

До Бай СпасБайчо, а да се замисли защо е закъснял с полета от Абу Даби? Щото този самолет има 4 полета за деня - София - Тел Авив, Тел Авив - София, София - Абу Даби, Абу Даби - София. От Тел Авив се връща навреме, но тръгва от София за Абу Даби с около 4 часа закъснение. ЗАЩО, при положение, че е можел да спази предварителния график? Защо излита за София с ясната идея, че няма да стигне преди 0:00 часа? *** са се още при излитането от София, няма друг самолет да замести този полет и хоп

74

Бай Спас

преди 11 месеца

Поредната поръчкова статия, защото:5 млн британски лири са джобните за авиокомпанията.Още повече имат да плащат и други авиокомпании.По време на Ковида Уиз Еър беше единствената, която намираше начин да лети , въпреки неистовите опити да бъде спряна.Самолетите й са в доста по-добро състояние от други.А прословутото кацане в Бургас е пълна тъпня от страна на истерични блондинки. Наистина е трябвало да им обяснят, че само първа класа е за София. Какво, да не излетят по разписание ли искат?

73

Анонимен

преди 11 месеца

До снобарчетата дето "не се качвали на нискотарифни полети" . Скоро пътувах с Луфтханза служебно, с билет 3 пъти по-скъп от на Уиз , разликата в обслужването и комфорта беше минимална. Две кафени чашки сокче и вода и един дървен сандвич с шунка тънка като вестник. Седалките не особено широки. Е, за тези минимални разлики за какво да плащам тройно?

72

Александър

преди 1 година

Единствено предимство, че използват Еърбъс, летящи по- бързо! Заради полет с Боинг си изпуснах автобуса за Русе! И внимавайте с румънските бакшиши! 100 Евро до Русе? Да, ама румънската страна на моста

71

Александър

преди 1 година

Преди година полет Отопени-Бирмингам- 457 Евро! Иофтиния! За 1 пътник!!!

70

Анонимен

преди 1 година

Има си хора за нискотарифните авиокомпании, има си и за нормалните авиокомпании. Аз лично не пътувам с нискотарифни, ако аз си резервирам полета.

69

Анонимен

преди 1 година

Не е приятно да ти каже стюардесата "Вземайте куфарите и да вървим пеша до самолета, Съвсем наблизо е!". Станахме за смях на цялото летище. Благодаря и за платената чаша вода.

68

нее

преди 1 година

Хората намират за нормално да плащаш, например, по 40 евро за полет. И всичко е добре котато всичко е добре. Но при нерегулярност или проблем оставаш на призвола на съдбата. Извинете, с 40 евро не можеш и до Витошка да се разходиш...

67

Teo

преди 1 година

Кучетата си лаят, керванът си върви! Само за тази година Уиз имат 40% увеличение на печалбата ... не, не са на загуба както прехвалените превозвачи тип Луфтханза, които са на системи и държавата ги спонсорира. А уиз маджарите са доста по-добре от райън овчарите. Казвам го като човек, пътувал и с двете. Но реално бизнес класата и иконъми пристигат по едно и също време! Целта да се срине нискотарифния бизнес няма как да се случи с тези средства!

66

Дони

преди 1 година

СОФИЯЛетище София (SOF)ДОБУРГАСЛетище Бургас (BOJ)Вторник 20 Юни 2023 ВТОРНИК 20 ЮНИ БУРГАСЛетище Бургас (BOJ)ДОСОФИЯЛетище София (SOF)Петък 30 Юни 2023 ПЕТЪК 30 ЮНИ ОТBGN239.04 Ае, 6естито!

65

Анонимен

преди 1 година

Щом е унгарска явно правят сечено на Орбан

64

Дони

преди 1 година

Полета ми от София до Варна с BulgariaAir струва два пъти по-скъпо от полета от Европа до България с WizzAir ... това е и причината за подобни статии, ако разбирате какво искам да кажа. - Именно!

63

ГжегошБженчешчикевич

преди 1 година

Чакай евреи да ти върнат пари!

62

абе

преди 1 година

що ни занимавате с транспортните проблеми на * богатите преуспели * българи ?!

61

bg

преди 1 година

WIZZ ги ползвам, където имат удобни дестинации и горе-долу са ОК. Но много вдигнаха цените например за Германия и Англия.3-4 пъти пътувах тези 2 дестинации с Луфтханза и ми излезе по-евтино с включен багаж

60

Black River

преди 1 година

Само веднъж - през Август 2019 - ползвах услугите на Уиз Еър. София - Тел Авив, отиване и връщане. Изобщо не останах очарован от обслужване, опашки, чакане и претъпкания самолет в който, даже чаша вода си плащаш. И в двете посоки имаше проблеми. След като се прибрах, се зарекох, че повече кракът ми няма да стъпи на борда на тази "компания", та ако ще и безплатно да ми дават билета!

59

До 60

преди 1 година

Да, и аз съм на това мнение. Конкретно аз никога не съм имал проблеми с Уиз. Виж, Райън Аър редовно имат закъснения. Да, на Уиз не са им от най-удобните самолетите, аз съм висок и имам мало място за краката си, но за 2-3 часа, колкото е времетраенето на полета, е търпимо. Отделно, винаги се вмествам в ръчен багаж с една раница, натъпкана до откат, която съм сигурен, че с няколко сантиметра не се вмества в ограниченията им за нетаксуван багаж, но никога не са ме таксували допълнително.

58

Анонимен

преди 1 година

Проблемът при нискобюджетните компании е претоварването на персонала и невъзможността за много опции при проблем. Отделно започва едно назначаване на мениджъри да оптимизират работата, а те хал хабер си нямат от това как стоят нещата или просто си гледат заплатата и нищо не вършат. Бачкатори няма! И като се появи някой и му прехвърлят и на още няколко човека работата.

57

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 60 - Даже не знаех, че имат такъв полет, но знам, че ми излзиат 3 до 5 пъти по-евтино от някой "западни" компании.