180

Тролска помия

преди 1 година

Делян Добрев е от най-интелигентните и най-честните български политици! Само той показа далаверите на Румен Овчаров за двата излишни реактора, и болшевиките не пропуснаха да го наклепят и анатемосат! Лъжи след лъжи се ръсят по негов адрес, в луд троЛлски работохолизъм! С лъжи си направи Радев преврата, и смята че вечно ще вървят! А дано, ама надали!

179

ББ

преди 1 година

и "моралиста"имащ лични с ПП,разобличили го жертва и надъхва Герб?ако България си въобръзява ще е заложник на личните на руски роби...няма начин!живеем в Глобален!няма тайни!няма и недосегаеми ...г-н бАрисов!България може и без герб и без пп...и без дпс,без *** ще просперира!

178

ББ

преди 1 година

абе герак,утре България остава без Бюджет,разбирай пенсионери без пенсии,хора плащали си осигуровки,болници без пари,милиционери без заплати,армия без заплати,даскали без заплати...това иска резидента и пАсолството...за това работят...да е хаос!да запалят домовете и Държавата ни копирайки путин...обслужващи путин!

177

Герака

преди 1 година

Най добрата алтернатива е да се забранят партии те

176

ББ

преди 1 година

"евроатлантик"ограбващ ЕС данъкоплатците,финансиращи руски кухи "проекти"ви е ...моралният стожер???продаващият животите на децата ви ...говори за морал,докато те с мама "купуват"...подарени от руски фирми...имоти в софия!?!?лошите пп-та разобличили ги!!!

175

Хахаха

преди 1 година

верно ни ограби с 4.5 милр презбелене платено раша и путин!!!и говори за морал???герб и морал???ченгаджийницата на руското посолство са!

174

Божееее

преди 1 година

ама ти ограбилият Българите с над 4.5 милр.купуващ имоти в София с мама на безценица...си моралният гуру на Българите??...руски роб си...като бАрисов и резидентА!!!само до година ПП-ДБ ще имат пълно в Парламента,Българите не можете ги лъжете и манипулирате с чалгари и файтони от гетата,живеем в глобален който ще ви удари здраво...някой и смъртоносно,вАйна е и помагате убиствата на жени и деца,Света ни не е от вчера...сУлчак!Бог да пази САЩ и Свободният Свят!!! и да бъдете груби но почтенни!

173

Анонимен

преди 1 година

Противна гнус!

172

Анонимен

преди 1 година

А чекмеджан кога ще напуска политиката завинаги?

171

Анонимен

преди 1 година

Този дето назначи цялата си фамилия на службите с какви очи говори.

170

Анонимен

преди 1 година

Ех, ако кандидат политиците прекарваха едно денонощие в Чистилището, преди да влязат за пръв път в Парламента... мнозина от тях щяха да си спестят... Пъкъла...

169

Анонимен

преди 1 година

А според мен герб, ако имат достойнство трябва да отидат всички в пандиза и сами да си заключат килията, ама ей го на...

168

Анонимен

преди 1 година

Долу Герб!Шайка престъпници! И този седнал да говори за достойнство!? Лидерът им е мутра и доказан престъпник ,когото Гешев прикрива..

167

Анонимен

преди 1 година

Деляне, държавата има нужда от редовно правителство, ти още ли не си разбрал??

166

Анонимен

преди 1 година

Щастието е градинка. Ако всеки ден се трудиш, ще има цветя. За мързеливите егоисти, които не ценят труда, своя и на другите, избуяват плевелите на завистта, злобата и алчността. С кражби се заграбва богатство, НО НЕ И ЩАСТИЕ ! Виждали сме мнозина богати и нещастни. ЩАСТИЕТО ИДВА СЪС САМОУВАЖЕНИЕТО, ЧЕ СМЕ ДАЛИ НЕЩО ЦЕННО НА СВЕТА И СВЕТЪТ НИ СЕ ОТПЛАЩА !

165

Достойнство !!!???

преди 1 година

тези жалки евро-атлантически свиннне и достойнство !!!???

164

Биляна

преди 1 година

Деляне ама ти за какво достойнство говориш?! Лъжци,наглеци,не се знае точно колко са на другия бряг,свързани с бандити .Е такива дебелокожи, пердета могат ли да имат достойнство.Разкарайте ги вече,крайно време е!

163

Гербер

преди 1 година

Деляне, ако имаше мозък и пиар щеше да напишеш на ПП да се извинят и да влязат (не да напускат) сериозно в политиката и да възстановите парламентарната република.

162

Лешояд

преди 1 година

Делянчо, бъди послушен, стой си насигърно в ГЕРБ, щото ако се отцепиш хем герберите ще ти го нацепят, хем прокуратурата.

161

Анонимен

преди 1 година

Тоя ка-унь е за затвора като вожда му ти-квата.