202

преди 15 години

Четейки голяма част от коментарите, се сещам за "Народопсихлогията на българина", от Марко Семов: та там пише така: " Българинът е див, необуздан, със сприхав нрав, егоистичен и завистлив..." По нататък казва, че бил и духовно извисен, с което аз не съм съгласен и повечето от коментарите тук го доказват! Преди всичко, българинът е невеж, нехае за образование и самообразоване, освен ако не му носи някакви привилегии! Нещата, които не разбира ги обявява за ерес и ги отхвърля тотално! Едно време инквизицията е действала така - освен това е горяла на клади! Очевидно в БГ има доста хора, които получават образованието си от холивудските безмислени екшъни! Преди години, вместо да учат са предпочели да се правят на велики из дискотеки и нощни клубове! за съжаление и сега не е по различно! И ето каво се получава: неграмотни див ***, които през живота си не са чели нищо по различно от булевардната преса определят съдбата на тази страна! А родните политици тази ситуация ги устройва, защото неграмотният и *** *** се управлява и манипулира лесно! Скъпи селяндурчета, всички вие, които сичтате че някакво лъскаво бижу на четири колела, ланци по вратовете и и пръстите - ако смятате, че това ви пави нещо по рзлично от останалата *** - лъжете се! Науката не е за вас, стойте си във вмирисаните жилища, пийте си шльоковоцата и не мъчете празното пространство, където анатомично трябва да имате мозък! Това не е за вас! Правете любов, раждайте си простачета и не се опитвайте да се изказвате по неща, които изобщо, ама изобщо не разбирате и няма никога да разберете! Със здраве...!

201

Segmadis

преди 15 години

Пич (178 имам впредвид) по тая твойта логика в началото на 20ти век братята Райд е трябвало да си кажат защо да измисляме самолета, щом досега не е направено значи сигурно си има причина. Същото нещо важи и за Мария Кюри, Никола Тесла, Менделеев, Галилей, Питагор и всички знайни и незнайни изобретатели и учени. Все повече и повече се убеждавам, че страхът е голямо шубе...Сигурно е по - добре да кажем на е-он да ходят да им спрат тока на ЦЕРН, и след това да спрем всички изследвания и т.н. които евентуално могат да доведат до нещо креативно и като спрем всичко това да започнем да слушаме усилено Милко Калайджиев и Галена щото видиш ли те са наистина хора които откриват нещо (откриват най - новия хит у съседните страни и го правят и у нас хит). Наистина от простотия и тъпотия вече започва да писва. Знам че е по - лесно да живееш без да мислиш за утре ама не на всеки му харесва, както и това че е по - лесно не означава, че е по - добре!!!

200

stoks

преди 15 години

извинявам се, беше до 177 :)

199

stokss

преди 15 години

Личи сии, че си на 17.Като попораснеш малко повече ще разбере, че най важното нещо е науката истремежът към нея. Защо си мислиш , че хората които работят в ЦЕРМ ме им пука за умиращите по света хора, за болните от рак и тн.В тази лаборатория са събрани учени от цял свят и са измислени много повече неща от колкото можеш да си предтсавиш.А това ,че ти и доста други хора ги свързвате само с откачалки, които искат да направят черна дупка за 6 милиарда евро си е лично ваш проблем. Почетете малко по -задълбочено и по -сериозни публикации

198

преди 15 години

Вчера, на 10 септември 2008 година беше пуснат ускорителят за дребни частици в ЦЕРН. Зевзеди нашепнаха, че имало идея да бъдат изстреляни не частици... а две чалга певици и да гледат какво ще стане като се блъснат. Очаквало се като се ударят челно, певиците извеснъж да увеличат своята интелигентност. Заради големите количества силикон, които могат да се окажат опасни и да предизвикат голямо Бум! обаче, този план отпаднал. ;)

197

преди 15 години

Като така и така учените не могат (ИЛИ НЕ ИСКАТ) да измислят лекарства за лечение на най-ужасните заболявания, поне да направят така, че хората да станем по-разнообразни като цветове на косите и очите. Например да създадат ген на розовата, синята, лилавата и зелената коса. Така хората няма да са само руси, тъмнокоси и червенокоси, ами ще има и много други видове цветове на косата.СИТИКОМ-ООДадрес: София 1336, ул. Петър Горанов 10 ет. 1телефон: тел. 9833365; 688147; 813157архитектурно и строително проектиране, строителни услуги, строителни материали

196

:D

преди 15 години

Нека видят номер 44 и да си говорим след това :D :D :D :D :D !

195

190 - :D

преди 15 години

Абе 190,научи се първо къде се пише "О" и "У",че не се пише "ниамаш", а "нямаш",и къде е пише "в" и "във" и след това коментирай моите изказвания, не се прави на остроумен ! И определено имам представа къде живея и искам да живея в този свят още да кажем 50 години,а не да умра млад след няколко дни или месеци,ти като искаш да умираш си е твой проблем !

194

Доню Донев

преди 15 години

Вчера можах да напиша само: "Аз допускам, а вероятно мога и да го докажа, че разбирам нещо от наука и политика. Убеден съм, защото ги познавам от близо и отдавна ги изучавам, че политиците у нас са гола вода и затова не се учудвам от коментарите по форумите за тях.Познавм и достатъчно много учени и знам, че все пак и унас има учени. Но четейки дискусията за колайдера съм ужасен като цяло тя може да се обобщи с архитъпотията на 76: "Токамак - на качамак". Имам какво да кажа и искам да го кажа, ама в такава среда... в най-добрия случай може да ми се случи това, което се случва на оня, който хвърли камък в рядко... Но какво става все пак - ако е опасно и често беззперспективно да се опонира на истинската власт - банкерите лихвари и техните маши политиците, нима вече е опасно и безперспективно да се дискутира смислено и по чисто научни въпроси? И изобщо какво става с науката?Не, опитвам се да продължа, въпреки всичко, но явно така съм шокиран и от нивото на статията, и от нивото на коментарите, че непрекъснато губя и ума, и дума... Наистина в такъв момент е необходимо известно време мълчане и размисъл..." А днес съм в състояние само да повторя коментара си от вчера. А ако дискусията продължи както до сега, утре няма да съм в състояние да направя и това...

193

преди 15 години

Абе, пич, така ме разсмя, че шефа ще разбере, че само в нета стоя :))))

192

Притеснен

преди 15 години

Номер 190,научи се първо да пишеш,а след това ме критикувай ! Помисли къде се пише "О" и "У",както и къде се пише "в" или "във" и не ми прави забележки за една буква,селянино с.м.о.т.а.н. !Относно другите ти глупости - много добре знам в какъв свят живея и много добре осъзнавам,че предпочитам да живея още да кажем 50 години в този свят,отколкото да умра млад след няколко дни или месеца ! А на теб ако ти се мре,твой си проблем !

191

преди 15 години

КАто така и така учените не могат (ИЛИ НЕ ИСКАТ) да имислят лекарства за лечение на най-ужасните заболявания, поне да направят така, че хората да станем по-разнообразни като цветове на косите и очите. Например да създадат ген на розовата, синята, лилавата и зелената коса. Така хората няма да са само руси, тъмнокоси и червенокоси, ами ще има и много други видове цветове на косата.

190

преди 15 години

номер 180 ти си наи-големия селианин/ка! И триабва да ти "кайа" че си ниамаш ни най-малка предстаеа във какъв свят живееш !Това също се отнася за 90% от коментиращите тук ! Затова напълно се пресаединявам към казаното от номер 170 !Хора всичко в този свят е взимосвързано няма как да разберем дадено събитие без да анализираме следствиро ! Бог ни е саздал с единственната цел да упознаваме и усмиляме творението му ! Ааа новият ускорител на частици е просто една крачка напред в това познание :)

189

Мечока

преди 15 години

А ако се направи един такъв експеримент и умрем,как ще продължим да се развиваме бе,Д.ба и инжинера ! Правете ги тия експерименти на Марс ! Що ли всички си мислите,че можете да си игратете на господ,мал.умници прости !!!!!!

188

инж.Петков

преди 15 години

Преди първият атомен взрив в атмосферата е имало хора, които са "пищели", че това щяло да изгори целят кислород. Ако искаме да стигнем до звездите, да открием и използваме нови енергийни източници, да продължим да се рзвиваме трябва да се правят такива експерименти.

187

преди 15 години

По новините го казаха. Пише го навсякъде. Бе хора не си играите на Бог. Ми ако намерят "Частицата Бог" и ако тя създаде материя, различна от всичко видяно до сега. Има една поредица от книги на издателство "Библиотека Галактика", там е описано всичко това преди то да се случи. Има книга за черни, тъмни анти матери които поглъщат всичко. Единствената разлика от това писано там с реалната черна дупка е, че в книгата те са интелигентни! А и гледаи един филм мого добър "Мъглата" виж какво може да причени една игра на Госпот!!!

186

преди 15 години

О, и как сте сигурни че ще се образуват!Какво проведохте вече експеримента в двора си ли?Това, че няколко страхливи дъртаци са решили, че ще измрем не ми влияе.

185

преди 15 години

Абе човек, ако си гледал и си чел форуми ще знаеш, че ще се огразуват малки черни дупки. А контолираи ги! Как ?

184

Благодарете им!

преди 15 години

Благодарете на подобни учени. Хвърлят се милиарди за да се направи живота по-лесен. Земята се пренаселва, ще дойде ден когато тук ще е нетърпимо. А учените със свойте псотижения могат да удължат живота на човешката раса! КАК може да сте толкова късогледи?? Вярно, това ще е много след нашия кратък миг наречен живот, но мислете и за това. Какъв край на света какви глупости? експеримента е контролиран. Енергията на снопа протони е малка, дори и да се получи нещо, то ще кратковременно и безопасно като ниво на енергията. Само лаици могат да говорят като вас! Като през средновековието както са наричали учените вещици и са ги избивали, че са се опитвали да намерят различно лекарство от пускането на кръв. аман от простолюдие и простотоия!

183

преди 15 години

Правси по добре да ни удари че да умрем за 1 секунда а не да се залепя за панелката и заедно с нея да направя еднопосочно паруване до Швеицария. Ние може да сме неуки селяни, но както знаеш наи-умния човек на земята Айнщайн е зъжалявал за огромната полза която е дал за откритиети на Атомната бомба. Такива като тебе ги има и във филмите винаги играете лоша роля самонадеяни арогантни *** които след като Прееб.т всичко си казват. О Господи какво направих!!!!!!!