47

Анонимен

преди 1 година

На Вирджинските острови има много специалисти. Вземайте оттам. Както и на Галапагос.

46

Анонимен

преди 1 година

Идвайте индийци, днес бачкатори, утре управници като при енгелизите. И енгелизите и Бг нямат кадри, чакат милярдна Индия да ги оправи и поведе напред.

45

Свидко Свидков

преди 1 година

Друго е да наемеш 2 индийчета по 600 лева ...

44

гост

преди 1 година

Нали украинци идваха всяко лято да работят по морето... и си тръгваха много доволни, изпълнени с приятни впечатления и нетърпение да дойдат пак.

43

гост

преди 1 година

А аз си мислех, че ще канят индийците за програмисти. :-)

42

Ти да видиш....

преди 1 година

До следва Индийците са по умни, по красиви и по работливи от българите . Ахахахаха. За теб, като техен далечен роднина , може и да ти изглеждат, красиви и умни .... Все пак , от една боя сте . Ходил съм в Гоа и Бомбай . Гледал съм ги как готвят и сервират ... От сега мога да кажа - Жална им маййка на туристи и наши летовници обслужвани от индийци. Хранителните отравяния и стомашни проблеми ще са много популярни това лято по морето ни ...

41

Анонимен

преди 1 година

1882 лева е средната заплата в България през първото тримесечие на 2023 година. С какви 1200 лева щели да привличат персонал?! Са предложат поне 2500 лева.

40

Анонимен

преди 1 година

Мутродемократите изгониха питомното, а сега ще гонят дивото.

39

Анонимен

преди 1 година

До До 23. Изкарваш въшки бе кадърния.

38

Анонимен

преди 1 година

1200-1500 лв "чисти пари" не са заплата а даже вече не са и пенсия бе "собственици на заведения". Особено пък за "елитен курорт". Само ено мога да кажа на такива като вас, но е свързано с много нецензурни думи, а и няма толкоз място у вестника.

37

Дедо Поп

преди 1 година

Гоооляма грешка . Индийците не са български студентчета, готови да бачкат, щото да са по морето през лятото, не са и разни бедни украинци, киргистанци и други от обеднелите бивши съветски републики. Ако се опиташ да измамиш индиец със заплащането те чака сериозно главоболие. Като Епъл, които местейки производството си от Китай в Индия решиха че могат да си спестят пари от заплати. Индийците им подпалиха завода и протестираха докато не им беше платено . Мутробизнесмените ни ще имат ядове......

36

Анонимен

преди 1 година

Що липсва рЪботна рЪка бе рЪботодателти ?

35

Анонимен

преди 1 година

Нал вече един път ни го рекнахте. Аз си мислех, че вече тълпи индуси спат на палатки пред заведенията и чекат сезоня. Кво още се туткат хутелерти и ристюрантьорти ? Ай че чекам да одя на муре бе.

34

следва

преди 1 година

Индийците са по умни, по красиви и по работливи от българите

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Тия индийци като бежанци ще им плащаме по 1200лв месечно" - бежанците заобикалят жалката България и не искат и да чуят. А от Индия няма бежанци, никой не бяга от Индия.

32

ЖивДаНеБях

преди 1 година

Ужас! Потрес! Пълна деградация! Евтина работна ръка, но е таралеж в гащите. Наште сиганори са поне малко по-свестни, в сравнение с тези ***. Индусите са супер некадърни и след месец-два, най-много, тези , които ще ги наемат на работа, ще им побелеят косите.

31

Анонимен

преди 1 година

Тия индийци като бежанци ще им плащаме по 1200лв месечно, а ако се гърбятт по 14ч на ден ще взимат 1400-1500лв!!!! Според вас биха ли бачкали за тия смешни пари. Преди 3-4г шефа ми беше взел двама афганистанци, щото държавата щеше да му дава данъчни облекчения, че е наел бежанци. Познайте какво стана?!? Работиха два дЕна и повече и не ги видяхме.Що да работи за 50лв на ден като може да си почива за 40лв на ден - пари които Българския Данъкоплатец плаща т.е. НИЕ!!!

30

Алекс

преди 1 година

Факултета и Столипиново са по-близо.Няма да стъпя в заведение,ако зад бара видя индиец.

29

Анонимен

преди 1 година

по добре от факултета, или от столипиново ... по близо са...

28

Анонимен

преди 1 година

Кристалина Георгиева: Очаква ни влошаване на стандарта на живот!