261

Анонимен

преди 1 година

като си спомня отговора на американката олбрайт- опрадана ли беше иракската нойна дето затрихте половин милион деца- отговора беше да-

260

Анонимен

преди 1 година

Дивашката злоба срещу руснаците е просто непоносима! То бива нещо да критикуваш, но изкормена и оставена да се обезкърви на Червения площад си мисля, че изпълнява даже някой член на наказателния кодекс! Някои българи имат все още пещерно мислене, за нормални хора е просто обидно и срамно да има такива сънародници!

259

Анонимен

преди 1 година

Ти не си ли от тях?

258

Анонимен

преди 1 година

С тая панделка на врата е като от филм на ужасите.

257

на курвата когато

преди 1 година

"И когато на родителите беше предложено да ги изпратят безплатно на почивка, разбира се, всички се съгласиха с радост......" и да и разбиешГлавата с правата лопата е все късно.

256

Точно

преди 1 година

Такьв си

255

Анонимен

преди 1 година

На запад отсега се застраховат за собствените си престъпления, защото, че изчезват деца, е факт, но те директно ги отнемат от украинките като прекрачат границата на запад, уж бегълки от война някаква и си мислят, че там е рай. Сами жени с деца-идеалните жертви. Робини безправни. В Русия подобно нещо не може да им се случи, но глупачки поддали на западна пропаганда.

254

Анонимен

преди 1 година

"те сега искат да припишат на путин собствените си грозни дела" --- Тази рептилска хватка е на хиляди години. Йосиф Гьобелс е един от най-ярките представители.

253

Ceci_

преди 1 година

Защо Русия евакуира жеца от мариупол... ами много простозащото укрпйна не евакуира мирното население от този град, а предпочете да води боеве прикривайки се с тези хора.

252

Анонимен

преди 1 година

Братът на прокурора Хан, издал заповедта за арест, е пуснат предсрочно малко преди това от британски затвор. Излежавал е присъда за сексуално нападение над момче. Какво е един педофил на свобода, пред величието на пропагандата? Що за журналисти са нашите, щом нито една наша медия не обърна внимание на това?

251

Кос

преди 1 година

Родният кравар псува, мучи и се пени от злоба, явно пак го е тряснала лудата крава. А до автора на горният пасквил- Тези от Алеята на ангелите не бяха ли украинчета ? Жената ги извежда от местата, където се водят военни действия, и за това ли ще я съдят. Съвсем изтрещяха от фобия и злоба тия, егати лунатиците.

250

Анонимен

преди 1 година

Цинизмът на запада не знае граници! Това при положение, че хиляди украинки проплакаха как им взимат децата на запад под разни предлози, а най-вече-че не се грижели добре за тях. Кой знае колко деца на запад са станали донори на органи. Там е страшно и те сега искат да припишат на путин собствените си грозни дела. Та един ден, ако някой пита нещо, да кажат- Не сме ние, Путин беше. Да, но сте вие.

249

Анонимен

преди 1 година

Тази е пътник. Прекалено маловажна е и в момента, в който има смяна на властта, тя първа ще бъде изтъргувана към Хага, в замяна на падането на някоя санкция.

248

когато е в партер

преди 1 година

рушкияБоклук е най привлекателен..... до 19 годишни разбира се.

247

Анонимен

преди 1 година

Екипът на VICE бил изненадан и притеснен, когато получил одобрение за интервю с комисаря на руския президент по правата на детето. Мария Лвова-Белова е добре подготвена за интервю. Тя не плаче, не моли за прошка, а седи уравновесена и учтива

246

шльохата за свирка

преди 1 година

дори не става.......както русофилите.

245

рушка курво

преди 1 година

"Руските строители събориха негодните жилища и построиха нови....." така бихТиЕбалМамицатаКурвенскаРуска.

244

Анонимен

преди 1 година

"Мариуполь беше практически изравнен със земята по време на продължителна бомбардировка миналата година" --- Това е опашато клише. Погледнете Мариуполь днес - само година след като той уж бил изравнен със земята. Руските строители събориха негодните жилища и построиха нови, реновираха подлежащите на възстановяване, построиха училища, детски градини, болници, магазини, паркове, пътища, улици. Жителите на Мариуполь се върнаха. Вечер прозорците на апартаментите светят.

243

Анонимен

преди 1 година

Гнусна крадлива шлюxa! Върни децата на хората ***!!!

242

Селският стражар

преди 1 година

Форумната крава, събудихте народа чак на козяк мазилката напукахте. Мучете по тихо, бе кравари, че ще ви спра люцерната за днес.