61

Анонимен

преди 1 година

Защо като продаваш имущество означава че го закъсваш? Може просто да разкешваш, момента сега е ОК да махнеш някоя друга недвижимост и да прибереш премията. Нека да ми е зле хехе

60

Ивайло

преди 1 година

Няма спадане на доходите, напротив, програмист съм и тази година ни вдигнаха заплатите с 25%, а от Септември ще ги вдигнат с още 15%

59

САЩ

преди 1 година

Е хегемон в криза и използва привилегията си, че държи свитовната резервна вута да наказва други държави и да задържи позицшята си на хегемон! Колкото повече САЩ затъва, толкова повече използва долара като оръжие и толково повечи други държави ( дори приятелски настроени Индия, Бразилия, Индонезия, Малайзия..) искат да се отделят от долара! За Русия и Китай да не говорим..

58

истински мъж

преди 1 година

Ще спададат доходите,защото герберастката ***. за 12 г. ни -ба майката от кражби на народна пара.Оня банкянски павиан се е смалил от страх.Но законът няма да му прости-ще бъде разследван,и вкаран в затвора за цялата гадост,която сътвориха от 2009 г.Нямапрашка,няма!

57

Дедоларизация

преди 1 година

Все повече държави се отричат от долара, защото искат да са политически независими от хегемона САЩ! Ако не използват долара, САЩ няма как да ги санкционира и налага диктат върху тях..

56

Анонимен

преди 1 година

Долара няма никакво покритие-преди 1976 имаше покритие в злато, после в нефт..само защото се търгува с петрол долара! Но все повече държави като БРИКС ( включително Русия производител ва петрол) търгуват в собктвина валута! Ако и Арабските държави оставят долара, какво ще го покрива?? Нищо! Само огромната армия на САЩ..

55

Абориген

преди 1 година

Добро утро.... Хората отдавна си разпродадоха имотите... запада отдавна ви направи роби да работите за едната заплатка и да нямате нищо... останахте с една пенсийка от 300-500лв ... а мълчанието продължава.. сърдете се само на себе си...

54

Анонимен

преди 1 година

Цялия свят мрази САЩ и сега когато САЩ легне болен да умира никой няма и капка вода да му даде.. Ще го натисне по-бързо да умира.

53

contractor

преди 1 година

Добре им беше като им плащах ддс, още 100 хил да има и рахат, ама сега един среден. Инвенстиция му е майката, и като се чудите дали да си купите нещо помислете 2-3 пъти. Ако не ви носи доход недейте.

52

Анонимен

преди 1 година

И аз искам след войната да си взема няколко русофила роба, честно казано според мен това са най-добрата порода роби в историята на човечеството.

51

Анонимен

преди 1 година

заоада и САЩ вече е умрял кон..

50

Анонимен

преди 1 година

"лекаря" е пасивен еуро.....

49

Един там

преди 1 година

Лекаря от САЩ искрено ме разсмя!

48

Анонимен

преди 1 година

"България става все по атрактивен вариант" този в коя България живее ??

47

Анонимен

преди 1 година

До*докторчето* Синко,вземай ги тия хапове,оти това раздвоение на личността ще ти докара оная ризка без ръкави!

46

Хахаха

преди 1 година

Изчакайте септември тогава ще говорим за трудности глад и липса на средства сега това е още добре! 10 години се разграбват субсидии и свежите пари вкарани от Европа вместо да се завъртат във България се окрадоха и изнесоха във Дубай и Щатите от разни Такевци къровци и тем подобни пумияри, като си траете сега ще гладувате и траете и що умирате от липса на лекарска помощ и тем подобни!!!

45

Анонимен

преди 1 година

Хамериканеца все роби са му в главата . Скоро всички американци ще работите за 20 рубли на ден .. ще ядете един път в седмицата като индийците от ниската каста.

44

Вьзмутен

преди 1 година

Заинтригува ме - откаса необходим е внос на работна ръка - кой ще ви работи безплатно , даже сирииците и емигрантите от конго и ботсвана избягаха Ние сме вече под дьното не на него

43

До 46

преди 1 година

Ти нали беше"програмист"след това"земеделец рентиер"коги стана и доФтур бря,ама всъщност май си си за доктор!

42

Анонимен

преди 1 година

До Лекаря от Сащ Скоро няма да има долар и ще работиш за рубли