20

перфектна комбинация

преди 1 година

Зелена сделка + скъпи и оскъдни енергоносители!

19

Анонимен

преди 1 година

Акио Тойода, главен изпълнителен директор на фирмата, носеща неговото име, наскоро каза пред репортери, че е част от "мълчаливото мнозинство" сред автомобилните производители, които са скептични относно бъдещето на електромобилите. Само си представете как 81 милиона автомобила, които се произвеждат всяка година, ще бъдат заменени с електромобили. Тази планета няма ресурси, за да качи 8 милиарда души на електрически скутери, камо ли на електромобили.

18

мдаа

преди 1 година

Добра статия. Но от нея може да се направи извод, че всички санкции, които се въведоха на Русия не работят толкова ефективно, както мислеха на запад. Защо? Ами защото Русия има бензин, мляко, жито. Има си консумативите. Ако няма нови хладилници или автомобили, няма да се разбере веднага. Както каза Путин, под въздействието на санкциите от 2014г. стана така, че Русия по отношение на консумативите си е самодостатъчна.

17

Щерю

преди 1 година

"Освен това е силно зависима от руския уран и ядрено гориво за снабдяване на своите реактори." - С войната в Украйна САЩ и Китай отрязаха ЕС като третия голям потребител на енергия и в частност на Уран-235, който се обогатява единствено в Русия. Без такъв уран икономиките на САЩ и Китай просто спират до броени месеци...

16

Споко

преди 1 година

Споко, ЕС минава на топли зими.

15

Анонимен

преди 1 година

Зелените талибани пратиха ЕС за зелен хайвел.

14

Сандо

преди 1 година

както нас ни деиндустриализираха след падането на соца, така сега САЩ ще деиндустриализира Европа. Доста фирми ще се преместят в щатите, но някои и в Кирай ще отидат както BASF го направи вече. А запдано европейците докато се усетят ще бъдат бедни, ще дишат чист въздух, но и ще плащат за това да дишат

13

Анонимен

преди 1 година

Тука на всички критици на Евро-зоната депозитите им са в евра и долари. А недвижимото имущество си го продават само "левове".

12

Анонимен

преди 1 година

Когато се натрапва "санирането", на практика опаковането на сградите със синтетични материали, когато се въвежда сградите да се с прозорци, които 1. не могат да се отварят; 2. черчеветата са от пластмаса и с лакои покрития, т.е. отровни ,3. са големи като цяла стена, т.е. за отопление се изисква мноооого повече енергия... това е против здравето и против всички декларирани директиви за пестене на енергия.

11

До 4

преди 1 година

Изобщо не е нужно да внушават истини. Те са си налице и са видни и от малките и не особено умните. Само особено тАпите и трУловете не гивиждат и признават.

10

до 4

преди 1 година

посочи един проблем на България , който ЕС И НАТО да са решили!!!!! материален или духовен!

9

До Анонимен 3

преди 1 година

ЛаЙ нен не е избрана от електорат за този пост. Марионетките в ЕС са назначаеми. По отделните държави - колонии - също.

8

Анонимен

преди 1 година

Да бе само той, днес нямаше да сме пред фалита и германска банка. Всяко решение на джеNдърите, управляващи нещаства Европа от десетина години, е самозакопаващо. Но затова им плащат на своите кукли на конци началниците им от ФАЩ.

7

българина

преди 1 година

първо няма такива нещо екология, има човек има потребление има замърсяване. Все по ВИСОКИТЕ технологии и стандарт на живот искат повече енергия и ресурси, всякакви! а африка и индия още не са се качили на МПС! а за последните 2000г няма такова нещо политическо обединение на 27 държави! има военни и търговски съюзи или други съюзи по интереси. ЕС е политически което не значи нищо! няма цели, само корупция и корпоративни интереси, не държавни

6

Анонимен

преди 1 година

аз искам да пуснат пак въглищата, е само на дърве трудно се кара, друго си киомюра

5

Анонимен

преди 1 година

Нямам спомен да са споменавали в "зелените политики" да се намали употребата на обуЩа от нефт, да - т. нар. маратонки са изцяло от синтетика, т.е. от нефт. Какво се прави с изхвърлените "модерни" обувки? Колко е обемът на този ***, има ли въобще статистика и защо няма? Отделно, че са абсолютно нездравословни.

4

Анонимен

преди 1 година

"Важното" да се внушава, че ЕС е зло...

3

Анонимен

преди 1 година

До 1 "Няма толкоз глуупави политици никъде, колкото в "Европа"." - че те политиците са като електората дето ги избира...

2

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно съм съгласен , че Европа се управлява от лунатици, по *** никога не е имало .

1

Ааа

преди 1 година

Няма страшно. Скоро Европа като политическо понятие няма да има. Ще бъде погълната или от САЩ, или от Русия, или от Китай. И евро-тъъъпаците това заслужават. Няма толкоз глуупави политици никъде, колкото в "Европа".