236

ха-ха-ха

преди 1 година

До 266 -Дженди ,Русия ще изтегли войските си от Оссрайна ,но към Берлин и Лондон. Съвсем скоро джендърскияа ЕС и нашенските им прислужници ще запеят нова песен.А от Краварника на бай Дън ще припяват с "Ден победы" на чист руски.

235

Milka

преди 1 година

И цитирам за копейките: "Разговорът бе в контекста на водени разследвания за търговия с влияние и организирана престъпност, с участието на лица, за които са налице данни за връзки с руски физически и юридически лица, включително и такива, попаднали под европейски санкции във връзка с войната на Русия срещу Украйна." Честито на всички копейки!

234

447

преди 1 година

Русия трябва да изтегли войските си от Украйна.

233

Milka

преди 1 година

Много платени копейки тук с последни сили се опитват да оправдаят кървавия тупински режим.! Но на престъпното джудже с ордер за арест, паричките скоро ще свършат. А и подстрекателство за война и омраза също е подсъдимо. Копейките може скоро да се окажат на подсъдимата скамейка в Хага заедно с пропагандоните Скабеева, Кисельов, Соловьов и т.н.

232

крайно време е

преди 1 година

Украйна да възтанови ядрения си потенциал----- и тогава путин да види, че и той може да бъде изпепелен.

231

стига бе

преди 1 година

Пич, теб кой те пита, че да даваш предложение и то на Китай? Ти си назначен да играеш роля на една васална територия, подчинена на САЩ. Следвай сценария и не импровизирай излишно, че да не те свалят от сцената преждевременно.

230

447

преди 1 година

Русия и Украйна трябва да обявят мир помежду си възможно най-скоро.

229

Зе

преди 1 година

Коконата Зеленски, някой като му откаже и почва да се пеняви.

228

Анонимен

преди 1 година

Церкаджията изтърва всички влакове. Не че него, лично, го интересуват. Той нито живее в Украйна, нито смята някога да го прави. По снимачните площадки на Холивуд изпълнява ролята на комедиант в зелено и платата му стига.

227

Анонимен

преди 1 година

Ако не се лъжа след като руските войски влязоха в Южна Осетия, Абхазия и Приднестровието военните конфликти бяха потушени. И години наред е мирно и тихо. След преврата от 2013 Украйна има проблеми не само с Русия, но и с Полша, Румъния и Унгария. А нашите пууутьовци след 2014 замлъкнаха като риби. Бесерабските българи хохли ги яли/избивали/. За Сирия да не говорим, ако руснаците не бяха влезли. В Казахстан също. И ако руснаците се изтеглят какво? В Херсон укрите най-малко 32 цивилни разстреляха.

226

=

преди 1 година

Китай заедно с Англия САЩ и русия сключиха договор с Украйна през 1994 г. Украйна предаде всичкия си ядрен арсенал на русия и всички участници в договора гарантираха независимостта и територията на Украйна. За руснаците е ясно че са мошеници, сега ще видим дали и Си е тръгнал по пътя на путин.защото Китай е гарант на Украйна и дали ще си плюе в лицето е важно за целия свят

225

Ром"с

преди 1 година

Тук един приятел от Кремъл ми каза,че Путин и Си въОбще и не са обсъждали този план за мир на Зеленски(считайте на план на Вашингтон),пълна ингнорация на този план за мир по украински.

224

Анонимен

преди 1 година

Ром"с.... Че тоя си е клоун и е свикнал да работи по сценарий...

223

Ром"с

преди 1 година

Зеленски има ли думата, а да има..зад него са ЛОНДОН И Вашингтон и те му пишат сценарият.. .Играе нападателно,не че не иска мир(Китаският),той иска мир (Американският),но не е съгласен с този мир на Китай..те не са спечелили още нищо,но са загубили 20-30% от територията ,затова и засега няма да има мир.

222

Анонимен

преди 1 година

А ТЪПАНИТЕ ПАК ГИ СЪДИРАТ. ТОЯ ПЪТ ЦЯЛА УКРИЯ. ТРЕСКА ГИ ТРЕСЕ. ПУТИН ЕДВА ИЗЧАКА СИ ДА СИ ТРЪГНЕ.

221

Анонимен

преди 1 година

Зеленски е просто подставено лице което изпълнява поръчките и прибира парички срещу това. С това предложение иска да пречи на Китай да сътрудничи за мира. Китай вече помири успешно Иран и Саудитска Арабия и сега затова ще пречат на Китай да не прави повече мирни договорености.

220

Анонимен

преди 1 година

То 319 украинските че плащат в натура )

219

Анонимен

преди 1 година

Тоя хитрее с помоща на сащ ,явно не иска мир !

218

Анонимен

преди 1 година

Боли ги китайците какво мисли Зеленски

217

Какво следва

преди 1 година

До КИТАЙ НЯМА ИНТЕРЕС..: Китай има интерес да подкрепи Русия. Търговският им оборот за тази година ще достигне 200 милиарда долара. А Украйна е въздух под налягане. Натрупала е такъв дълг към САЩ че и внуците на украинците ще го плащат.