46

Анонимен

преди 1 година

Вече открито ЦРУ и американските политици натискат Зеления, че Укристан ще трябва да признае загуба на 20% от територията си. Много ми е интересно нашите козяяци и русомрази какво ще коментират след това. Уж Жужака щеше да умира, уж щяха да го гърмят в бункера, пък накрая Русия още повече се разтегна на Запад. Пак са набити западните психопати.

45

Анонимен

преди 1 година

Тръмп е пътник, няма да стигне даже до националните избори, тъй като ще загуби още вътрешно - партийната надпревара от Рон Де Сантис

44

Анонимен

преди 1 година

Споко, ЕС е богат, плаща всичко, това е най-евтината война която САЩ са водили някога, даже са на печалба от високите цени на газта колкото и милиарди да дават на Киев. ЕС ще издържи поне още 2-3 години с тези темпове, това време трябвада се използва да се поддържа войната за изтощаване на Русия.

43

Анонимен

преди 1 година

Ши търчат за мира укри и янки като финикийци ще търчат! Видяха зора!

42

Питанка

преди 1 година

Имам една проста питанка. Защо световните радетели за санкции срещу Русия, нашите "братя" отвът голямата локва, продължават да имат, а даже и увеличават вноса от Русия спрямо същия период на миналата година на цветни митали и торове за земеделиет, както и на неорганични химикали. Как така става, че натискат за санкции, а увеличават вноса от Русия ?!? САЩ внася от Русия повече стоки от България, Румъния, Гърция, Унгария, Чехия и т.н. Страхотни приятели, дето през Аляска клопат вагоните всеки ден!

41

Анонимен

преди 1 година

Тръмп е единствената надежда на Путин за излизане от капана в Украйна.

40

пияница мистик

преди 1 година

До Анонимен 44 === Толкова му е прекрасно семейството, че Мелани му буташе ръката да не й я хваща като ходеха някъде на официални срещи. И така не участваше във войни, че изпепели в Сирия 600 вагнеровци на Пирожкин и изстреля маса Пейтриът-и срещу диктатора Асад :)))

39

Анонимен

преди 1 година

Истинския президент на САЩ беше Тръмп обаче на демократите не им изнасяше неговата политика,той каза че ще си изтегли цялата войска от Европа,събра президентите на северна и южна Корея, не направи нито една война ,беше в отлични отношения с Русия има прекрасно семейство и т.н. и т.н.,и те направиха преврат на изборите.

38

Анонимен

преди 1 година

Ако бяхме 60те и 70те сички хиптата ,които пееха за мир,щяха да бъдат обявени за путнинисти

37

АнонимеН

преди 1 година

СПАСЕНИЕ ЗА КОМУНДЕЛИСТАН НЯМА НИКАКВО!! РЕЖИМА В КОМУНДЕЛИСТАН ПАДА ПРЕЗ 2023-ТА СЛЕД КАТО БАНКОВАТА ИМ СИСТЕМА ВЕЧЕ НАПЪЛНО ИЗТОЧЕНА ОБЯВИ ФАЛИТ ПРЕЗ 2023-ТА ГОДИНА!

36

Анонимен

преди 1 година

Тръмп има и външния вид и интелекта на портокал. А раша също е гарант за териоториалната цялост на Украйна , ама тия неща руските канчета ги пропускат умишлено .

35

Спеца

преди 1 година

Русия не вярва в договаряне със САЩ , тъй като те не са спазили нито един договор!Единствения път пред Русия е да си отвоюва исканията за връщане на НАТО в границите на 1989 г. и забрана на фашизма в Европа по военен път!Груба грешка на САЩ и НАТО бе допускането да се започне тая война и подържане на фашисткия режим в Украйна!Сега предстои път към голяма война!

34

Случаен

преди 1 година

При Тръмп нямаше война - при това - се срещна и с Ким-Чен-ун. Показателно. Русия можеше и да нападне Украйна и без много обяснения, но е възможно да е провокирана и - да й е дошло наготово.

33

АнонимеН

преди 1 година

ИЗБОРИТЕ В ФАЩ СА СЛЕД 2 ГОДИНИ!

32

АнонимеН

преди 1 година

РЕЙТИНГА НА БАЙДЪН ЩЕ СЕ КАЧИ ДО НЕБЕТО СЛЕД КАТО БАНКОВАТА СИСТЕМА В КОМУНДЕЛИСТАН ОБЯВИ ФАЛИТ ПРЕЗ 2023-ТА ГОДИНА!

31

Гражданин

преди 1 година

Ей тов е мъжка приказка. ТРЪМПИТО президент.

30

АнонимеН

преди 1 година

ТРЪМП Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ ЗА ФАЩ , ЗАЩОТО ТОЧНО ФАЩ СА ГАРАНТ ПО ДОГОВОР ЗА ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ НА УКРАЙНА!!!

29

Анонимен

преди 1 година

Да сядат тогава на масата за преговори преди да са унищожили света.Те няма да убият само хората,а всичко живо.Гаргите бяха на протест при Зеления Гаргамел,но онзи продължава да не иска мир.Освен Господ вълци да им прати та да се кротнат...

28

Анонимен

преди 1 година

Ако бендеро-нацисткият киевски режим получи самонасочващите се Ground Launched Small Diameter Bomb, Москва ще промени тактиката. СВО няма да е това, което беше.

27

Миротворци

преди 1 година

Добре, че са Щатите, да сеят мир навсякъде по света.